diumenge, 14 de febrer del 2010

Tour operators - Malgrat


Prepareu-vos malgratencs per la que molt aviat ens caurà sense haver-ho demanat i de la ma de nostra, cada cop més, molt il·lustríssima alcaldessa. Si de bones a primeres en el sarau organitzat pel rellançament de la indústria del sector turístic van insinuar que, aquest, aniria de turisme familiar i més endavant de turisme de qualitat, ara, aprofitant la presència de la Chacón al ministeri de la guerra sumat a les magnífiques afinitats ideològiques de la nostra alcaldessa amb ella, el que ens vindrà en un futur immediat serà ni més ni menys que turisme casernari directament importat de Madrid. La crème de la crème dels gloriosos ministeris nazionals. Ara entenem del tot per què es van petar l’escola de música de cal Arnau, necessitaven un edifici singular per vendre la imatge de poble de categoria a la capital del regne. Un edifici públic, pagat amb diners de tots, però al servei dels deliris de grandesa de la nostra alcaldessa. Primer l’ajuntament va convertir-se en una immobiliària però, en vista del cataclisme que han provocat amb el seu enginy, ara pretenen reconvertir-se en una empresa de “tour operators”. Qui sap si el proper pas, i prenent l’exemple de Mataró, serà el de destinar l’espai del futur i hipotètic auditori en un macro bordell, el més important d’Europa en nombre d'habitacions per a major glòria dels abnegats servidors del pobre poble de Malgrat.
 

Malgrat es promocionarà com a destinació turística entre els treballadors del Ministeri de Defensa

La iniciativa s'adreça al col•lectiu de més de 55 anys, unes 150.000 persones

TERESA MÁRQUEZ

Malgrat ha creat un paquet turístic concret adreçat al col•lectiu de persones de més de 55 anys que estan o han estat vinculades al Ministeri de Defensa. Es tracta d'una oferta de vacances que pretén captar nous sectors de clients fora de la temporada d'estiu i desestacionalitzar un sector que no passa pel millor moment. En la iniciativa hi participen hotelers locals, l'agència de viatges Iristour Vacances i el mateix Ajuntament, que dijous va aprovar la creació d'un nou ens públic de gestió turística.

Les converses mantingudes prèviament amb la direcció general de l'Institut Social de les Forces Armades (ISFAS) per presentar la proposta van ser prou satisfactòries per tirar endavant una proposta feta a mida de les demandes que poden sorgir del col•lectiu de persones que treballen o han treballat al Ministeri de Defensa. Més de 150.000 persones repartides en diverses delegacions del territori peninsular que tindran accés al material de promoció com a destinació de vacances del municipi de l'Alt Maresme. L'alcaldessa de Malgrat i regidora de Turisme, Conxita Campoy (PSC), manté que la iniciativa és viable gràcies a la col•laboració de part de l'empresariat hoteler local «que ha entès que calen accions com aquesta per mantenir una oferta turística fora de la temporada tradicional de l'estiu». En aquest sentit, la promoció inicialment seria vàlida durant la temporada baixa d'aquest any i del 2011, tant la temporada baixa de primavera –de març a juny– com la de tardor –de setembre a novembre–. «El paquet turístic es planteja d'una setmana o vuit dies, inclou l'estada, les excursions i fins i tot una visita al consistori», planteja l'alcaldessa, que no descarta aplicar la mateixa fórmula a altres col•lectius d'administracions superiors.

Nou ens

El ple de l'Ajuntament de dijous va aprovar la creació d'un nou ens íntegrament de capital públic que gestionarà la promoció turística del municipi. Malgrat Turisme és una societat mercantil que s'instal•larà a l'edifici de Ca l'Arnau, l'antiga escola municipal de música, i tindrà un capital social inicial de 4.000 euros. Conxita Campoy va justificar els canvis que ha experimentat el nou organisme, que, en un principi, es va plantejar com un ens de capital mixt amb la participació econòmica del sector privat. «Necessitàvem un instrument àgil i executiu que ens permetés portar a terme accions concretes basades en la gestió de la destinació i en la promoció del municipi», apunta l'alcaldessa, que hi afegeix que la tria de la societat mercantil es basa en les recomanacions fetes pels experts. El sector privat hi participa com a membre dels òrgans de govern i col•laborarà en projectes concrets. «Els estatuts ja preveuen que en una fase posterior, quan ja hi hagi un nivell de desenvolupament suficient i una sòlida base de confiança, l'empresariat podria entrar en l'organisme i convertir-lo en mixt», assenyala Conxita Campoy.

L'aprovació del nou instrument de gestió turística va tenir el suport del govern del PSC i el PP. CiU i ERC hi van votar en contra i ICV-EUiA es va abstenir.

13.02.1010 – El Punt 


6 comentaris:

Anònim ha dit...

L'espanyolisme mes caspos i garrepa de vacances a Malgrat.

Anònim ha dit...

¿Ningu a felicitat avui al Sr.Valentin Rodriguez el día del seu sant? es el cap de forses de securit del estat. Arriva los bellotos.

Anònim ha dit...

Malgratot, no t'alegres que el sector hoteler de Malgrat de Mar tingui feina i pugui donar feina a Malgratencs que estan a l'atur?

Anònim ha dit...

El camp nou lo ignaguro el fill del Marcelo c/ escoles nº 19. ¿Porque sera ?

Anònim ha dit...

per que li surt dels cullons.Que passa chusma.......

Anònim ha dit...

Haber copito de nieves hijo grande del Marcel que es tu hermano el protagonista no tu, que cuando sea el dia del zoo ya entraras en accion. Tu dedicate a transportar chapas del carre escoles a el carre llibertat y punto.