dimarts, 2 de febrer del 2010

Exercici de pirotècnia consistorial


De magnífic exercici de pirotècnia consistorial cal qualificar l’aplegament, el passat diumenge, de centenars d’innocents nens acompanyats dels seus pares delerosos ells de veure jugar als seus fills el seu primer partit de futbol en les noves instal·lacions esportives municipals inaugurades sota l’auspici de l’ajuntament i acollint-se a la martingala del famós “Plan E” zapateril d’estímul a l’economia i a l’ocupació de, com tots sabem, espectacular i contrastat èxit arreu.

Els nens s’ho van passar d’allò més bé amb la cercavila de pallassos.

Moment dels parlaments oficials on podem veure com les autoritats no varen perdre el paper de les tres línies preparades expressament per glossar l’acte.

Ballaruga oficial de “Los pajaritos” a càrrec de les il·lustríssimes autoritats.

Cara que els hi va quedar a les il·lustríssimes quan l’encarregat general de la pirotècnia va comunicar-los que no tenia previst, a causa de la crisi, oferir cap vernissage de petit-sandwich per donar categoria a l’acte.                       

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de les celebracions venen les neteges a fons de les empastifades. Farà falta ampliar la deixalleria per dipositar tant residu de coses inútils.

Anònim ha dit...

I vosaltres ús importa el poble de Malgrat?, doncs perdoneu però em sembla molt bé tenir un camp de futbol com aquet! ja era hora, el que pasa és que aqui tothom li hagues agradat fer-ho estan governant oi? pues mira si ho ha fet PSC que farem.. a mi no m'agrada però quan les coses estan bé.. estan bé!
Demano que ningú vagi a votar les properes eleccions!!!!!!... donem un toc d'atenció a tots els partits politics!! LLADRES TOTS!! PSC_PP_ERC_IEUV_CIU etc!!

Anònim ha dit...

Està molt bé tenir un nou camp d'esports però, pots dir-nos en que ha estimulat això l'economia del poble o en que ha millorat l'ocupació laboral estable a Malgrat? ah, sí!, que burro, ja m'anadono de la sobre densificació que patirà l'espai de l'antic camp de futbol i tota la zona un cop l'ajuntament atorgui llicencia d'obres per fer-hi, pel cap baix, dos cent apartaments a primera línia de mar. Més totxana, més plusvàlues per alguns, més poca feina i ben pagada per d'altres i els burros podrem, els diumenges, finalment i gràcies al nostre ajuntament, anar al futbol a alliberar tensions maleint a l'arbitre o a l'equip visitant en lloc de focalitzar el nostre descontent en els ineptes polítics que han fet possible el miracle econòmic i de benestar en que alegrement i amb gran orgull per part seva ens han instal·lat.
Grandiós!

Anònim ha dit...

Si no l'haguèssin fet els haguèssiu acribillat, tot dient que miren més per l'especulació, que per l'esport de Malgrat. Qui us entengui que us compri, tito's!

Anònim ha dit...

Peró no en tenim un ja de camp de futbol?
Ah..! que allí hi han d´anar pisos?
Peró no deiem que no es venen els pisos? Què en farem de fer-ne més?
Ah! que l´Ajuntament recaptarà Permísos d´obres etc?
Peró.. abans d´empantanegar aquella zona, no s´haurien d´acabar tots els que hi ha pendents..la zona davant de l´escorxador, etc.?
No ho entenc!
Per aixó mateix ara sí que me n´adono que no podré ser mai Alcalde: aquestes coses són massa elevades per a la meva vulgar intel.ligència.

Anònim ha dit...

I perque en vers de tanta demagogia com esteu fent, no proposeu sol.lucions. Esta molt be criticar i insultar a qui no comparteix el vostre ideal politic, pero que esteu fent vossaltres??? quina colla d'inutils.

Anònim ha dit...

Per inútils amb certificat d'inutilitat total l'ajuntament n'és un viver científic de primera magnitud. Quan la gent el que vol és treballar li donen futbol per passar l'estona fent veure que els tres milions d'euros són de franc, a canvi de no res. Il·lusos! el preu a pagar és portar al poble empresses constructores per seguir trinxant territori fins la saturació total.
Amb un milió n'hi havia prou per refer totalment el camp antic i cobrir les necessitats d'esport actuals, o ara aspirarem a jugar a primera divisió? Amb els altres dos milions comprar i adaptar la fàbrica de "Can Boix" com espai per entitats i joves, per exemple.
Són els que manen els que tenen que tenir idees però sembla que l'única idea que tenen és formigonar rieres, talar arbres, fer pistes de petanca i repartir llicencies d'obres per perpetuar-se en el càrrec.

Anònim ha dit...

Demagògia..?
Si no estic equivocat diumenge vinent el 30 minuts de TV3 estarà dedicat a la situació dels ajuntaments que s´han quedat penjats per la seva aposta immobiliaria, arran del crac d´aquest sector. També parlarán de la degradació que pateixen les urbanitzacions que han quedat a mig fer..
Per cert, fa uns mesos ja va sortir a TV3 Malgrat com a exemple d´aquesta cojuntura.
Ja ho sap l´Ajuntament quin és el parc de vivendes sense vendre, el de vivendes sense acabar, i el de sol urbanitzat sense construir, a Malgrat?.. perquè suposo que abans de posar més sòl al mercat (antic camp de futbol)ho deuen haver mirat i comprovat que la demanda ho aconsella...
Si no és així... on rau la demagògia?

Anònim ha dit...

Mentre i ha futbol el poble no pensa i aixi no destorva,es la millor droge ipnotitsadora existent en aquets tems,la millor manera de aniquilar el criteri de las mases,de dilluir la personalitat dels homes/es.
Es com el btau que l'enganyan amb la capa i l'h claven la pya i las venderillas i el poten a la mort dell diran que BRAU de l'home podem dir que tonto

Anònim ha dit...

Quantes tonteries es poden dir en tant poc espai.

Anònim ha dit...

El bar del campo de futbol es para el Sr Alfonso actual ue regenta el antic camp i poliesportiu nou.

Anònim ha dit...

Hay que votar poque si no las gordas psoe i la pp franco con mortadela i marcelo saldran otra vez.
Marcelo wapoooooooooooooooooo.

Anònim ha dit...

Pues a ver a quine votas majo!, que la última vez acabaste haciendo caso al señor del barrio y votando a la mandamasa.