divendres, 19 de febrer del 2010

Barra incívica popular

Un amable visitant del blog ens ha fet arribar aquesta fotografia amb el comentari de que és una absoluta manca de civisme que persones "suposadament importants" dins del seu partit tinguin la barra incívica popular d'aparcar on volen pel sol fet de conduir un Mercedes C 220. Si aquest individu "notable" actua públicament obviant qualsevol normativa del codi de circulació, com ha de comportar-se i circular en el seu àmbit privat de partit?

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres ostres es el coche de Marcelo Gomez el actual jefe de la Ana Vega PP Malgrat el cual esta dado de baja por un problema de salud mental y es jefe del PP Maresme. El mismo que su nuera es el cap de cofianza de la Vega. Todo corrupción. Marcelo si quieres mi IP diselo a Malgratot y si quiere una torta yo mismo teladoy pero siempre puedes mandar a tu lazarillo el Pica.

Anònim ha dit...

El pajaru aquest te o no te carnet de minusvalit per aparcar en aquest espai.

Anònim ha dit...

La mala fe, la xuleria i la veritable manera de ser d'aquest tipus de gent es demostren amb actes com aquest, passant per damunt de tothom i creient-se els reis del mambo pel simple merit d'alçar el dit en un ple municipal.

Anònim ha dit...

el que passa es que serien las 6 del matí, estaria amb el senyor J.B i no trobaria el camí cap a la seva casa i el va deixar a on surt a la foto

Anònim ha dit...

El problema d'aquest equip de govern és que tenen un coixinet trencat... i serà per això que no poden rutllar gaire bé ?(escolteu l'alcaldessa a Malgrat confidencial amb el tema del soroll de les màquines del seu aire condicionat).

Unknown ha dit...

El pajaru quest no te malamen les
camas el que te malamen es el servellet per aquesta causa esta de invalidesa cobran de la seguretat social, i traballan ala fabriqueta dels seus parens.

Anònim ha dit...

HOMBREEE MARCELOOOOO TE HAN PILLAOOO

Anònim ha dit...

No necesitamos vuestros IP ya sabemos quienes sois, y como ha sido vuestro comportamiento dentro y fuera del PARTIDO, por esa razón el PP está funcionando mucho mejor que cuando estabais vosotros.

Tambien suponemos que ya con esto sabeis que sabemos quienes sois, ¿sereis capaces de presentar pruebas cuando se os pidan legalmente?
En lugar de perder vuestro precioso tiempo calumniando a los demás, preocuparos de vuestros asuntos que tenéis muchos...

Anònim ha dit...

Perdonad lo mismo en ese momento no me viste con mi madre que tiene 94 años en la silla de ruedas, que la llevaba a su residencia.
En todo caso pido discupas por si he molestado a alguien.

Anònim ha dit...

Si, y yo soy caperucita que iba a llevar el biscuit de la reina a mi abuelita de 99 años. El pastelito dominical es el secreto de su longevidad.
Cuentame un cuento que me pondré muy contento.

Anònim ha dit...

Caperucita vigila al lobo k tiene los dientes k acaban de pasar por el dentista
No te vaya a morder y se le rompa la dentadura por culpa de tus huesos

Anònim ha dit...

el que pasa es que el Marcelo aniria fi aquella nit. El paren a bufar i dona 3,2 com a mínim, lo estrany es que pel que es veu en la foto tot i lo carregat que debia anar va aparcar dins les línies de la plaça d'aparcament. El més probable es que vingués de veure com van les obres dels dos nous "bars" de Mataró.

Anònim ha dit...

Es verdad es aquel bar k tu y yo estuvimos y tu acabastes bailando samba

Anònim ha dit...

Debe ser bar donde bailabas samba

Anònim ha dit...

ai ramon ramon que llega a hacer la envidia

Anònim ha dit...

al carrer escoles deu haber una destileria de JB, cada dia descarrega algun camió allà

Anònim ha dit...

HA TORNAT EL CEBOLLETA!!

El comentari del 20 de febrer a las 21:17 es seu!!! Sempre amb aquest estil entre xulesc i amenaçador, demostrant pocs estudis però sense arribar a l'analfabetisme funcional dels seus caps de partit.

Suposo que has tornat un cop acabats els carnestoltes, com va anar per Sitges?

Anònim ha dit...

Que divertido debe de ser militar en el PP Malgrat, un partido por lo que se ve, multidisciplinar, donde uno anda todo el día durmiendo, bebiendo, holgazaneando o jodiendo a destajo y sin otros quehaceres en la agenda que no sean específicamente esos.
¿Donde hay que apuntarse?

Anònim ha dit...

ir a casa de ramon que os apuntara de buen grado....

Anònim ha dit...

Marcelo mientes más que hablas,1º lo de la mami de 94 años nada seria la que llevabas a tu lado que pesa más de 94k tu numero uno del PP,2ºLlevas con la Vega unos pastelitos en bandeja de la pastiseria Vives ,para celebrar las ellecciones ganadas de la junta comarcal en Pineda y 3º no te escondas porque estas en el PP con cargo y cuenta el porque estas hay.
Te imaginas ahora acudiendo a trabajar todos los dias a Montornes del Valles.
Pues cuando hables , habla con propiedad que aqui noscnocemos todos cebolletas.

Anònim ha dit...

Comencen a aflorar els nervis, entre la gent....

Anònim ha dit...

Diumenge 21 febrer presentacio oficial Malgrat decideix (200 persones de públic). Dilluns a les 9,30 h. Nou Malgrat Confidencial informació: res de res (ah!! pàrlen de les ermites de Blanes). Objectivitat i rigor informatiu contrastat.

Anònim ha dit...

S'ha ben retratat de nou mostrant al servei de qui està i quins objectius cerca amb el seu treball, així com qui és el que paga les seves factures. A sobre té la barra d'autoanomenar-se periodista, potser ho diu amb propietat, pensant-ho bé la COPE o l'ABC també tenen periodistes en nòmina en el mitja per enaltir i expandir la seva doctrina sectària.

Anònim ha dit...

Para el amic de aquet mati 8.23 que se aflorar els nervis res de res, loque pasa esque el Marcelo estaba estacionado en lugar de minusvalidos y no como el dado de loco por la seguridad social a les 16h . Marcelino teanpillao con la gorda y las pastas loque mas jode es ver Aznar y la gorda jodiendo la fotagrafia.
Por cierto quitar a la Verdague que cada vez que conecto y escucho su voz mecruje el duodeno.

Anònim ha dit...

Marcelo a ti no te hace faltas las IP tu las buscas como cuando vas al restaurate del cortijo y pides el vino buscado el precio sin saber que vino bebes.
La SS tanbien save tu IP y registro.

Anònim ha dit...

ai ramon ramon que mal te veo

Anònim ha dit...

Vosotros los PP corruptos si que estais mal y cuentas dareis...
Por cierto la Anna secomio todo los pastis de la festa de Pineda.
El unico que se salva es el enanito que esta haciedo de follarin.

Anònim ha dit...

Ramon PIXAPINS!!!