divendres, 12 de febrer del 2010

Rares avis malgratenques


Prepareu la cartera per que el futbol ens costarà molt més del que alguns imaginàvem i volíem. Ni el mateix responsable d’afers esportius, Mr. Viñolas, té la més remota idea del que gestiona ni de com justificar les aportacions municipals a les diverses entitats esportives. Uns tot i altres res sembla ser la sàvia opció escollida per aconseguir simplificar el ple descontrol dels ajuts municipals a la pràctica de l’esport. Amb aquest afany de control ha quedat ben clar el controlat descontrol que transmet aquest arbitrari mega-crak del ping-pong i.

Les delirants justificacions del sàvi Valentin , sens dubte i de lluny, la ment més preclara i privilegiada del nostre poble quan es dedica a rumiar, fent modificacions de qualsevol mena en qualsevol àmbit i amb el seu inquisitiu esguard de guàrdia civil, deixen absolutament clar que al poble ja som aproximadament 17.999 carallots integrals inguaribles que no ens assabentem de res i sort en tenim els malgratencs de comptar amb el seu altruista esforç i aportacions per avançar en direcció a la postmodernitat més lamentablement inquietant. Lloem al senyor!
 

10 comentaris:

Anònim ha dit...

I la Vega dormint-se al Ple, en la primera part, dues vegades, i això que deia que tenia fred. Sort que amb el descans, que algú hauria d'explicar perquè es fa, es va despertar. Total, per aixecar el dit, dirà ella...

Anònim ha dit...

Malgrat presenta als fons estatals la construcció de l'arxiu al costat de la Torre de Can Serra
10/02/10 02:00 - MALGRAT DE MAR - T.M
Notícies de ...
Malgrat de Mar
La creació del nou arxiu municipal de Malgrat de Mar al costat de l'edifici modernista de la Torre de la Vídua Sala, al carrer de Mar, és la principal inversió presentada pel consistori a la convocatòria dels nous fons estatals per a l'ocupació i la sostenibilitat local (FEOSL). El projecte fa temps que es té en compte i inclou la construcció d'un edifici nou de prop de 1.000 m² que inclou una sala temàtica multifuncional, una sala de consulta de documents i l'arxiu municipal pròpiament dit que ara ocupa l'últim pas de l'ajuntament. La proposta, que haurà de ser aprovada pel Ministeri d'Administracions Públiques, també inclou la urbanització de l'espai lliure que envoltarà l'immoble i la mateixa Torre de Can Serra o de la Vídua Sala, que també queda en espera d'una rehabilitació que servirà per ubicar-hi l'oficina de gestió tributària de la Diputació. El cost del projecte del nou arxiu puja a 1.600.413 euros i l'objectiu és poder adjudicar les obres el mes d'abril i enllestir-les en un període de set mesos. D'altra banda, dels prop de dos milions d'euros que pertoquen a Malgrat de Mar dels fons de Zapatero per al 2010, la segona inversió en quantitat correspon a obres de modernització climatització de l'ajuntament i del Centre Cívic de la Immaculada, per 186.431,71 euros; l'adquisició d'un sistema integral de telefonia i ràdio per a la policia local, amb un cost de 96.886 euros; un projecte de desenvolupament tecnològic i una modernització de l'ajuntament xifrada en 73.018 euros, i la implantació i el desenvolupament informàtic del pla de seguretat local integrat amb l'aplicació de gestió policial per 17.400 euros. Malgrat de Mar no s'ha acollit a la possibilitat de destinar el 20% de les ajudes estatals a despeses socials.

Anònim ha dit...

La Vega no se duerme en los plenos lo que esta pensando que puede hacer para joder al projimo y mentir como una vellaca.

Anònim ha dit...

La drogoaddicció que pateix la nostra alcaldessa l'impedeix d'estar-se més de dues hores sense xutar-se la corresponent dosi de droga. Això, com a principal causa, sumat a l'avançada edat de molts dels regidors que tenen greus problemes d'incontinències vàries, fa necessari instaurar aquestes pauses preventives. La propera mesura a contemplar és la contractació i assistència als plens d'un gerontòleg per controlar les constants vitals de diversos dels aletargats i sacrificats servidors municipals.

Anònim ha dit...

Mucho criticar a la Vega, pero al separatista que tiene al lado solo le faltaria roncar en más de una ocasion...

Anònim ha dit...

Campoy creu que seria una bona idea fer que el tramtordera arribés a Malgrat.
Per Ràdio Palafolls ⋅ febrer 12, 2010 ⋅
L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy assegura en declaracions a RP, que veu amb bons ulls el projecte de tramvia que vol unir PLF amb Lloret. Segons Campoy aquest tramvia podria ajudar a solucionar el problema del trànsit a la comarca.

Tot i que el projecte original no preveu el pas del tramvia per Malgrat, Campoy creu que no seria una mala idea crear un ramal per connectar el municipi amb el traçat proposat o bé, fins i tot, veuria bé acostar una estació al barri de St. Lluís on els malgratencs poguessin connectar-se al tramvia.

El tramtordera, que així es diu el projecte ideat per un jove estudiant de Blanes, preveu unir d’entrada les poblacions de PLF, Blanes i Lloret amb un traçat de 12 quilometres i 19 parades.

Els Ajuntaments de Blanes i Lloret s’han mostrat partidaris d’aquesta opció a través dels seus plenaris, i es preveu que a finals d’aquest mes ho faci també l’Ajuntament de PLF.
Tot i la predisposició dels ajuntaments implicats, la Generalitat no contempla, ara com ara, l’opció del tramvia, i per contra preveu la construcció d’un carril bus entre Blanes i Lloret per alleugerir el trànsit entre les dues poblacions.

Anònim ha dit...

Picha el Marcelo pide el descanso porque la Verraca i el VERRACO tiene que brenar.

Anònim ha dit...

Hoy es el santo del Valentin Rodriguez.

Anònim ha dit...

El verraco no necesita al marcelo para pegaros un puñetazo en los dientes.Vale RAMONES....

Anònim ha dit...

Qui és aquet verraco????