dimarts, 23 de febrer del 2010

El Presi té un pla, jajajajajaja!!!


Seria molt convenient, per no col·laborar a enrarir encara més l’ambient de crispació del ciutadà, que el nostre molt honorable President fes cas al savi consell del mosso i desistís demà d’explicar-nos al Parlament de Catalunya les presumptes idees anticrisi que han imaginat tenir la banda de “quinquis” del Baix Llobregat i que amb posat greu, com requereix l’ocasió, la d'aquell que fa veure que no ha matat mai cap mosca, ens llegirà amb aquell estil i alegria que li és habitual i que tanta trempera provoca als seus sobre-narcotitzats súbdits.
Ens delim per saber quina solució pretenen aportar i aplicar per fer-nos sortir de l’esvoranc en què metòdicament i sense defalliment al llarg de set anys han ocasionat al país sota el rigorós pla d’una suposada economia social i de creixement, és a dir, totxanes, asfalt i ciment arreu i a l’engròs, el model de riquesa que des del Baix Llobregat i sota la directriu del PSOE han expandit a tota la geografia catalana amb els resultats que tots podem contemplar al nostre poble/s: ARES aturats, variacions arbitraries al POUM, polígons residencials buits, obres aturades, trinxaments paisatgístics i desconcert general del personal a l’engròs. Facis, faci'ns un favor, tiri la tovallola d’una vegada, retiris, no es mortifiqui més ni pel país ni per nosaltres, no cal, i pensi que de fer-ho així serà recordat com aquell president que va saber retirar-se a temps, altrament la patacada final serà monumental i el seu record perdurarà entre nosaltres com la patètica i fidel imatge amb que magistralment ens obsequia cada setmana el gran Sergi Mas a Polònia. Passarà a ser, si no ho és ja, i per sobrats mèrits propis, l'autèntica riota de tot el nostre País.

5 comentaris:

Neus Serra ha dit...

Per una vegada comparteixo l'anàlisi. Ja n'hi ha prou de viure de la rifeta aquest personatge. Ara demana a l'oposició pactes contra la crisi?. A bones hores.

Anònim ha dit...

No hacemos unas pajillas pero sin mariconadas.
Ahora que sejodan los ROJOS

Anònim ha dit...

El President de la Generalitat proposa el mateix model de mesures per sortir de la crissi, que el Gobierno de España.
A veure Srs. del Govern: si Catalunya aporta 2 de cada 3 aturats de l´Estata Espanyol, si el ritme de tancament d´empreses és el doble que el d´Espanya, si l´IPC és superior al de l´Estat, si... vol dir que com a mínim, Catalunya necessita mesures diferents a les d´Espanya, perquè la seva realitat és diferent. És molt pitjor.
Que no ens vinguin amb el mateix model perquè el mateix model ens ha portat a aquest desastre.
España és un mal negoci per als catalans.

Anònim ha dit...

S'ha de ser rematadament curt de gambals per no adonar-se'n de l'estat d'espoli econòmic constant a que els catalans estem sotmesos per part del govern central, l'Espanya neo-franquista que ara pretén vestir de demòcrata.
Si tant demòcrates són, tant el PSOE com el PP, que convoquin eleccions sobre l'autodeterminació dels pobles i que n'assumeixin els resultats.

Anònim ha dit...

Món i política
Un diputat del PP deixa la comissió de seguretat viària per haver conduït begut
Ignacio Uriarte, president de Nuevas Generacions, doblava el límit permès
Pere Gendrau
Congrés dels Diputats
Ult. Act. 25/02/2010 08:29 gran | petit 2 opinions
El diputat del PP i president de Nuevas Generaciones, Ignacio Uriarte, va dimitir ahir a la tarda la comissió de seguretat viària del Congrés perquè va donar positiu en un control d'alcoholèmia el cap de setmana passat. Va ser després que Uriarte topés per darrere amb un cotxe que estava parat en un semàfor, al carrer Serrano de la capital espanyola.

L'accident va ser dissabte cap a les set de la matinada. Mentre els conductors feien els papers -cap dels dos es va fer mal-, la policia s'hi va apropar i els va fer bufar. El diputat del PP va donar 0,52 mil·ligrams d'alcohol per aire aspirat, el doble del que està permès. Això sí, sembla que Uriarte va demanar no fer ús dels seus privilegis com a diputat i que es tramités la seva denúncia com la de qualsevol ciutadà.