dimecres, 3 de febrer del 2010

Brams d’ase no arriben al cel...


...però, es fan sentir arreu cada cop que el fantasma que va comprar l’ajuntament per garantir mandat i poder alhora revaloritzar l’hortet particular de quatre propietaris espavilats, surt als mitjans, siguin els que siguin, impartint brams d’autocomplaença sobre les extraordinàries capacitats i virtuts d’una regidoria que no regeix res de res, absolutament innecessària, i de la que ningú sap quins són els seus resultats fefaents en ocupació, ni tots els partits de l’oposició junts han estat capaços de treure’n l’entrellat d’aquest misteri. El que sí sabem d'aquesta regidoria és que: per 22.000 euros l’any, més etèries assignacions que com tontets paguem els veïns del poble, un partit suposadament d’esquerres s’alia amb un altre d’extrema dreta sota l’aglutinant de dur la perversió del totxo i el ciment al poder al preu que sigui i que sigui el mateix poble qui ho pagui, i a sobre ho aplaudeixi. Tota aquesta estratègia elaborada en nom d’una praxis ètica immaculadament concebuda al palau municipal per la “más mijor” de l’Olimp.
Farà goig de veure com el futur ERO que l’ajuntament forçosament haurà d’afrontar d’aquí poc temps per no poder pagar la factura de tanta festassa i disbauxa municipal farà canviar de cara a tota la gent d’aquesta secta destructiva instal·lada temporalment en l’opulència de l’Olimp, allà on habiten els déus. Finalment seran mortals i se’ls hi hauran acabat els jijijis i els jajajas tant lamentablement habituals.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

l'Atur a Malgrat de Mar és ja de 1.846 persones (18,9%) de la població activa.
I aquests responsables del PPOE segueixen rient-se de tots nosaltres.
A ells l'atur no els afecta. Properament veurem com quant de sòlids són els seus incondicionals suports electorals i si sobreviuen al tsunami que anunciadament s'apropa.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/132713-latur-continua-creixent-al-maresme-i-suma-1438-persones-mes-al-gener.html

Anònim ha dit...

L'atur a malgrat a nivells històrics, justament cquan més despesa té la regidoria de suposada inserció laboral. Això sí, el càrrec de confiança no pateix l'atur. Per ara.

Anònim ha dit...

I el marcelo haciendo econo mia sumergida en el carre de les animes. Vota Mortadela pp

Anònim ha dit...

Sort que amb el PP s'arreglarà l'atur. Quina vergonya. La Vega ostenta el récord de tot allò que és negatiu.

Anònim ha dit...

es queixa d'espai, pq no utilitzen els espais municipals que ja tenen, com per exemple les escoles de primària. Cal una bona gestió, queda clar que de moment no aconsegueixin.

Anònim ha dit...

No té ni punyetera idea, ni tampoc l'interessa de quants aturats hi ha a Malgrat, perquè se n'ha de preocupar?
Aquesta regidoria li va gran, bé aquesta i totes.
Quina imatge es dóna d'una de les regidories que actualment haurien de ser capdavanteres degut a l'actual crisis, quan la persona que ne's responsable es incapaç de lligar dues paraules amb sentit?
Fa més d'un d'un any que té el càrrec i encara no ha donat cap dada de la seva gestió. A quantes persones ha trobat feina, a part del seu càrrec de confiança? encara no ho sabem. Quan se li pregunta no respon i no passa rés.

Anònim ha dit...

El suvenir de malgrat per el estiu es el barret de la Vega.

Anònim ha dit...

Tranquils!!!!!!!
L'atur l'arreglarà ERC com sempre,,,, aaaaahh!! i és portará també els cales al poble SAHARAUI.