dijous, 4 de febrer del 2010

Fa temps que ho dic jo!


“Demagògia es pot considerar com un tipus pervers d’oratòria, que permet atreure cap als propis interessos les opinions dels demés utilitzant fal·làcies o arguments aparentment vàlids que després d'un anàlisis de la circumstàncies, poden resultar invàlids o simplistes”.


Aquí teniu una hora de la més genuïna pura i dura xerrameca, a càrrec de la “más mijor” en hores baixes amb ecos inclosos. I diem en hores baixes perquè no pot dissimular de cap de les maneres que d’aquí un any de nou es celebraran eleccions i, com és habitual, ara és hora d’iniciar realitzacions tangibles que demostrin als seus votants en particular i al poble en general la multitud d’abnegada feina que han realitzat aquesta tropa del PPOE en els quatre anys de mandat.
La primera gran reforma per encarar aquesta recta final ha estat fer neteja i situar al capdavant de la seva emissora “Ràdio-Caspa Malgrat” a un professional com cal, algú que no faci preguntes incòmodes  i que, sobretot, no surti del guió prèviament acordat i xerri quasi bé tant com la “más mijor” per emfatitzar les idees que els vulgars oïdors no copsaríem en la nostra ignorància. Cap explicació d’aquest canvi, perquè, a casa seva mana Ella i fa el que vol sense tenir que donar explicacions a ningú. On s’ha vist tenir que donar explicacions del que és teu -pensa-. Quina impertinència pretendre rebre explicacions al respecte.
Si fins ara teníem una emissora municipal amb caspa, molt ens temem que en aquesta nova etapa radiofònica tindrem una nova ràdio amb encara més caspa i que serà una autèntica farsa amb comparsa inclosa. Demagògia ecoica a tope!

25 comentaris:

Anònim ha dit...

com pot ser que amb tota la crisi de la que parla puguin llogar un local per l'oficina de l'habitatge al constructor Quinta pagant 1670 euros al mes per 175 metres2. Com pot ser?

Anònim ha dit...

i els pisos de protecció oficial?

Anònim ha dit...

com és que quan parla de la Torre de la vídua de Can Sala ella parla de Can Serra?, en Serra fou una de les famílies que va viure a la casa, però no la que va fer la seva construcció,

Anònim ha dit...

i aquest arxiu, s'obrirà a la tarda?

Anònim ha dit...

Es cuchando las declaraciones de la Alca i la donación del zapatero, donde estan los puestos de trabajo?,perque parlas de espanya i no de malgrat?,molt macu el camp pero mal uvicado,las 35 personas directas sengu concha son militantes del psoe osea enchufados. La mitad de fora i enpatronat a malgrat.
Lo de la av colon son todos moros y para postre hablamos de dictadura, sembla que cuando no hay argumentos sale el Franco de Deu.No puedo seguir escoltan a la colega porque encima nos trata de idiotas. Solución hay que salir a la calle i acavar con toda esta pandilla de vividores.

Anònim ha dit...

parlem de manca d'espais, quan hi ha espais municipals que ara estan completament buits i inutilitzats com per exemple: l'edifici de ca l'arnau, les antigues casernes de la policia municipal, l'edifici del molí de la sal....

Anònim ha dit...

no tens ni idea del que parles. Per variar.

Anònim ha dit...

Vuelve la mas genuina version de la seccion femenina las mujeres que se queden en casa para que los hombres tengan trabajo y puedan dar negocio a los bares como en los buenos tiempos. Viva la revolucion machista gracias alcaldesa por ayudarnos a que nuestras mujeres se realicen donde les corresponde en la cocina y con la fregona. Viva la nueva revolucion socialista.

Anònim ha dit...

Ultima noticia l'alcaldesa s'ha comprat una ramesa de madalles mes grans que las del magic Andreuper penjarseles en autocomplaensa,i una carretilla per poder-les arrossegar.

Anònim ha dit...

I la creació d'un lloc de treball de carretillero pels desplaçaments de carretó.
I es que ella ens traurà de la crisis que la màfia a la qual pertany ens ha entaforat com qui no vol la cosa, no en tingueu cap dubte, tot té un preu, i ella, pel que li costa, ho compra tot i més ara que els esclaus estan de superoferta al SOC.
Fins a la mort per defensar els seus 4.000 euros al mes, com qualsevol treballador, faltaria més.
Quina sensacional magnitud d'ètica política que es respira al nostre honorable, tranquil i corleonesc poble.

Anònim ha dit...

Peraona la rectificacio,pero no son 4000 euros al mes sino 5000 al mes i totes las despeses pagades.

Anònim ha dit...

No sé a que esperem per muntar una baga general revolucionaria en vista de la magnitud d'escàndol que està prenent el que és l'ocupació pública i l'us sense escrúpols que en fan aquests corruptes i hostils polítics de saló.
El mateix ajuntament tindria que anomenar-se per ser coherent amb el que fa, Immobiliària Malgrat.

Anònim ha dit...

Per què parleu tant si després l'acabeu votant. Si tu, el mismo que dice que se tienen que acabar, si eres el primero que la votó hombre.

Anònim ha dit...

Ara aquesta dona pretendrà que la travessia del desert que segons diu ha de durar fins l'any 2017 l'hem de fer encomanant-nos a la seva demostrada mestria en superar obstacles i adversitats.
S'ha de tenir molt de morro o ser polític professional per arribar a aquest nivell de presumpció d'inocència per part del poble.
Ara veig qui és l'assessor de l'alcaldessa en temes econòmics. Ni més ni menys que el Mag Fèlix que fa un any a RAC1, en el programa del Clapés, ja va vaticinar l'inici de sortida de la crisi per l'any 2017.
Ens trobem davant l'estafa més gran de l'historia d'aquest país, provocada per polítics i banquers, i encara, brillant com és, demana que tinguem fe en ella. Mare de Déu, Mare de Déu! Els que sàpiguen resar que ho facin, i els que no, també.

Veure per creure.

Anònim ha dit...

Marcelo yo no la e votado pero seguro ue a la VERRACA tu ya tampoco.

Anònim ha dit...

Una pregunta que se m'acut de fer després de sentir aquest memorable discurs: Davant l'afirmació que fa la Campoy de que la gent del poble se'n surt gràcies al diner negre que corra, pot ser considerat delicte el fet de dir saber-ho, d'anunciar-ho i no denunciar-ho al jutjat? Ens està acusant als malgratencs de delinqüents habituals?
No m'estranyaria gens que aquesta afirmació fos plenament delictiva, tractant-se d'una persona qualificada fa pocs dies als jutjats com a "presumpta delinqüent" qui l'ha fet.

Anònim ha dit...

No entenc el que diu la Campoy sobre l'idea de Zapatero. Diu que és bona perquè tenia bone sintencions però no ha tingut l'èxit esperat. Home, doncs així l'idea no és bona, no?. D'això se'n diu errada, no?. Si que es bona per ella que pot estrenar camps nous, però pels aturats ja veus. FUmmmm!

Anònim ha dit...

he sentit també que fa tot un seguit de comentaris sobre les posibilitats en l'ubicació del futur ajuntament, diu que al treure l'arxiu de lloc potser no farà falta l'ampliació, i que ha mantingut converses amb el Sr Viladevall per ampliar per on ara hi ha la farmàcia, jo em pregunto: què farà amb les peixeteries velles si preten ampliar per aquest cantó l'ajuntament?. Caldrà vigilar, només ens faltaria que ens trinxes un altre bé protegit, no?
També he sentit que un altre opció era parlar amb la filla del Sr. Palomo, d'aquesta manera podrà fer l'Ajuntament a la finca Bon Pastor, i suposo que el que vol es trinxar la casa. Com pot ser que una casa com aquella a un entorn tan espectacular, encara no sigui considerat un bé protegit. Malgratencs cal que ens tornem a mobilitzar!!!

Anònim ha dit...

El dia siguiente de la inaguración del campo de futbol estube visitando el mismo, quede asonbrado una zona que se entien que tiene que ser un pulmon para nuestros hijos que hagan deporte y tengan los pulmones sanos, resulta que lo ubican en una zona que tenemos una fabrica que manipula materiales con acido sulfurico y de vez en cuando suelta el sobrante en el exterior y los niños a respirar y llenarse los pulmones, de dicha materia, por otra parte tenemos el cementerio que ala que llege el verano las larvas y bichitos empiezan a salir al exterior que es todo un expectaculo, sino que selo pregunten alos vecinos de las viviendas de los alrededores que tienen que estar con las ventanas cerradas por causa de los bichitos pero alos niños es igual si lespica alguno y respiran los acidos de las fabricas. Señores del equipo de gobierno del ayuntamiento de malgrat de mar son todos juntos una cuadrilla de ineptos, empezando por la alcaldesa y terminando por el VIÑOLAS, solamente a ustedes se les ocurre instalar una zona deportiva entre un cementerio y unas fabricas que son perjudiciales para la salud y sino que pregunten alos trabajadores.

Anònim ha dit...

Si otra vez ERC saldra en defensa de los ciudadanos de malgrat, aqui se quejan de que cobran 4000€ al mes, otros tienen negocio propio y encima cobran sueldo de regidor, o trabajan en fabricas y tambien cobran el sueldo de regidor.
Si no valeis ninguno! aqui todos se visten del mismo patrón pero ninguno tiene huevos de hacer como muchos del ajuntamiento de Sant viçens de montalt ,que han denegado su sueldo! Esos son politicos con recursos!! si señor SRes!!!!! ahora ya no existe recursos humanos, ahora son humanos con recursos a ver si nos ponemos las pilas que me veo votando nulo otra vez!! CARAIO!!

Anònim ha dit...

Pa el anonimo de las 20:54h. Yo propongo que vengas tú la proxima legislatura, te presentes, salgues elegido de concejal y lo hagas con los h... y que encima no cobres. Es más cuando tengas que ir a BCN o Mataró, además lo pagues de tú bolsillo, dando ejemplo. No seas bocas y en lugar de hablar tanto, hazlo. Presentate pero sin cobrar, eh tito!, que yo va y te voto, campeón!

Anònim ha dit...

Para el ultimo pos, no tepresentes i asi no tecriticaran y para el del camp de futbol es logico saber que el ayuntament desde fa anys a Malgrat no le interesa el deporte dicho por el Sr Morago de palabras de la Alcaldia.

Anònim ha dit...

Això és la pura veritat. Aquest govern no pensa en l'esport, si han fet ara un camp de futbol és per l'obra i la inaugúració, per aprofitar l'avinentesa ara que no poden endegar obres com voldríen per falta de calers. L'esport els interessa més aviat poc. La prova és que els calers s'han abocat tots i de manera desproporcionada a un sol esport. La resta que s'ho facin.

Anònim ha dit...

Anonimo 8:50 no me presento porque me volveria corrupto como vosotros! espavilaos que sois unos espavilaos! y tener claro que las proximas elecciones el indice de participación sera bajisimo, y es la cosecha que estais recogiendo todo los politicos del pueblo que no valeis ninguno!.
Ir dirigiendo esto ultimo porque la gente del pueblo no confia en nadie!.
Y para que quiero fomentar el deporte si las coasa aqui duran una mierd... y encima no tomes represalias con la juventud que te empapelan! SI CUIDARAMOS MAS LAS COSAS......................

Anònim ha dit...

23:29:
Només vull dir-te que si un feixista com tu tingués un bloc on alguna persona de les que teniu el coco menjat per l'ideari" anti-rojo separatista" volés publicar un comentari en contra com els que tú fas aquí, de ben segur no es publicarien.