dilluns, 8 de febrer del 2010

S'ha acabat la festa

Ja fa temps que ho dic Jo! Mare de Déu, Mare de Déu!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest nostre ajuntament són una colla de pidolaires professionals.
Demanar diners del FEOSL per dotar a la policia, Ràdio Malgrat, pintura per Ca l'Arnau, calefaccions i millores tecnològiques vàries mentre es renuncia a dedicar 400.000 euros a despeses socials ens mostra ben a les clares l'ingent quantitat d'ignorants professionals que jauen a l'ajuntament i que no veuen o pateixen la crisis per enlloc.

Anònim ha dit...

Acabo de llegir al Malgrat confidencial a què destinaran els diners del nou "Pla Zapatero"
Textual del Malgrat Confidencial: "Aquest nou "Pla Zapatero" permetiaPermet als ajuntaments destinar una part dels diners atorgats a despeses corrents, concretament, un 20% de la subvenció es podia destinar a despeses socials. Malgrat de Mar, doncs, podia demanar un màxim de 395.621 euros per a la regidoria d’Acció Social. L’Ajuntament, però, ha preferit demanar la totalitat dels diners que pertoquen al municipi per desenvolupar els projectes anteriorment citats".
Vivim en un poble on no hi ha atur?
No hi ha famílies amb necessitats bàsiques? No hi ha persones grans amb pocs recursos econòmics que necessiten ajudes?... Sí, n'hi ha, senyora alcaldessa i senyores i senyors regidors que formen l'equip de govern, que vuit de vostès es presenten sota les sigles del Partit Socialiste, que es diu d'esquerres i que té com a eslògan a nivell de Catalunya: "la Catalunya que sap on va", creuen més necessari destinar una part d'aquests diners, que provenen dels impostos de tots, en equipaments policials (acaben d'inaugurar una caserna, uns 4 milions d'euros), una altre a adequar Ca l'Arnau, per fi coneixem a què volien destinar l'edifici, un ús molt més important que el d'Escola de Música, una altre a radio Malgrat o hauríem de dir radio equip que mana,.. No els cau la cara de vergonya.

Anònim ha dit...

M'ha semblat .

08 / 02 / 2010
"España es el último reducto fascista"
Miquel Strubell y el colectivo Emma alertan a la prensa internacional del "déficit democrático" español



El coordinador de la Comisión de la Dignidad y miembro del Col·lectiu Emma, Toni Strubell, ha enviado una carta a los medios internacionales en donde se pregunta si España "es el último reducto fascista" y denuncia que el juez Baltasar Garzón será sometido a juicio por haber intentado investigar las fosas franquistas y "otros crímenes" de la época franquista.

También les explica que el monumento al buque franquista que fue hundido por los republicanos después de bombardear miles de refugiados no puede ser derribado. En este sentido se pregunta si "alguien se puede imaginar lo mismo con un monumento dedicado a unos fascistas en cualquier otra parte del mundo que sea democrática?".

Strubell considera que "es hora de que los demócratas de todo se les informe sobre el enorme déficit democrático que existe hoy en España" y les recuerda que "56 calles de Madrid todavía llevan los nombres de generales de Franco". "Mientras antes se sepa la verdad, más pronto podremos poner fin a tanta ignominia".

Anònim ha dit...

Es que entran dos monos mas para sacar mas pasta en multas i aixo ahi que pagarlo.

Anònim ha dit...

A Roda de Barà, més PPOE. I com han acabat? A la ruïna.

Anònim ha dit...

Estic content de viure a Malgrat i veure que soc l'única persona que esta a l'atur. No cal que l'Ajuntament destini res a la despesa social, com que es un poble ric, si necessito alguna cosa ja m'ajudarà el meu veí.... com sempre! Quina vergonya!!!

Anònim ha dit...

No t'amoïnis més. Si vas al carrer Nàpols nº39 baixos i demanes per treure't el carnet gratuït d'afiliació al partit, la teva vida donarà un tomb radical de 360º. Et convertiràs en un home/dona nou/va.
Animat, tenim solucions del tipus: "Cantamos contigo" o "Juntos jodemos".

Anònim ha dit...

Pues so mongolos tamto criticar a la cruela de vill porque no pides el puto carnet y vives del pueblo?

Anònim ha dit...

anònim de 21:53 quita el cartel de libre anda!

Anònim ha dit...

El ultimo seguro que cuando llegas a casa despues del turno miras haver si el de la bajada de bandera no esta en tu casa y pone libre puesdes pasar.

Anònim ha dit...

Los Monitos de Malgrat an denunciado a un minusvalido que vende cupones con 150 euros. Esto sellama robo (1046).

Anònim ha dit...

El Mono 1046 i el gordo 1050

Anònim ha dit...

Ultim comentari... fa sol a la plaça ancora? no tens feina no?

Anònim ha dit...

Sigues siendo idiota el ultimo pos pq si no hay sol mira por encima de tu cabeza, igual haces sonbra.
Ultimamente estoy en la estación payaso.

Anònim ha dit...

Que pasa que tenemos un funcionario todo el dia en el trabajo con el ordenador? no tens feina macu o eres un/o/a del PP que concilias el sueño?

Anònim ha dit...

Anónimo de 18:15 vale pues si estas en la estación ya te llevaré ropa interior de tu ex que tenia en casa asi se la das... ahora ya sabes el motivo de que te dieran matarile jejejeje.
tranquilito que te ban a montar un circo en la estacion para ti, taxitorrebruno forever!cuidate anda!

Anònim ha dit...

La ropa se la llevas a tu madre para que me la labe que seguro que tu mujer no sabe. Cuidate tu que falta te hace.

Anònim ha dit...

Taxitorrebrunoooooo!!!! te crees mu listo porque te sabes la musiquilla del telediario no? taxitorrebrunoooooooo!

Anònim ha dit...

Yo a firmo que eres muy tonto pero del tipico que en la escuela le llamaban manolito gafotas, no por llevar gafas si no por ser tonto del ojete. Si tienes huevos un dia te paras y medices yo soy el que escribes pero como eres una maricona no lo aras pollo.