dimarts, 27 de juliol del 2010

Miserables!



Tot el que Catalunya ha rebut d'España

Amb la vostra actitud obstinada reflectiu la pitjor misèria moral, política, econòmica i lingüística de l’integrisme espanyol. Durant segles heu imposat, amb la llei i l’exèrcit, el que vosaltres heu anomenat “la pàtria comuna” dels espanyols i que no és altra cosa que un muntatge arranat estrictament a la vostra mentalitat obtusa, al vostre totalitarisme quixotesc; i, en definitiva, còmode només per a una part dels qui vivim en aquest espai, al preu de ser odiós i insuportable per als altres.

Molt en concret, heu atiat contra els catalans la resta dels pobles de la Pell de Brau. Ens heu impedit de respirar a un dels pobles que precisament hem contribuït més a l’evolució política i al benestar econòmic del país. I heu maldat per destruir la nostra llengua de totes les maneres imaginables. Heu fet de l’arma del terrorisme una raó d’Estat aplicable a tort i a dret als qui vosaltres, de manera unilateral, qualifiqueu de terroristes i als qui precisament sempre hem intentat de moure’ns per camins pacífics. Sembrant incessantment aquesta verinosa llavor, heu creat un immillorable camp de cultiu per als vostres votants. I d’això en dieu democràcia!

Per enèsima vegada el meu poble ha intentat encaixar en aquesta vostra Espanya impossible. Per enèsima vegada li heu tirat la porta a la cara. No esperarem més opcions: intentarem de viure en llibertat d’una vegada fora d’aquest espai irrespirable.

Polítics catalans! Des de les veus profètiques de Joan Maragall fins a tots els observadors polítics actuals ens han anat repetint d’infinites maneres que no hi havia res a fer, que aquesta Espanya ens ha menyspreat i rebutjat i continua fent-ho ara potser amb més violència que mai, política i mediàtica. Ara vosaltres us apuntareu a la protesta popular, no tots de bona gana però tots sense remei, per mirar de salvar un poder personal que cada cop és més ridícul i sobretot més ridiculitzat, més befat. I ahir suplicàveu (!) no sé quina reforma del TC: una reforma d’un organisme que durant quatre anys ens ha escarnit amb prepotència infinita fins a límits que sembla que fins vosaltres qualifiqueu de literalment intolerables i que molts catalans –no us vulgueu ni ens vulgueu enganyar– desitgem, ara sí, que remoguin les entranyes dels qui no tolerarem de ser esborrats dels pobles lliures. No és ara l’hora de donar un exemple inequívoc al vostre poble: ho havíeu de fer, si tant hi crèieu, al moment just que el TC va començar a grapejar l’Estatut.


Joan Solà. 8-07-2010 AVUI

La cara de satisfacció d'un dels membres de les forces d'ocupació 


22 comentaris:

Anònim ha dit...

Espera't a novembre per la campanya de les autonomiques catalanes!

Anònim ha dit...

Sembla la popeye,ana ya te se acaba.

Anònim ha dit...

Espanya no ens estima.
Si Espanya ens estimés, ens cuidaria més. Ens tractaria millor. Però mirant el nostre entorn, només veiem autoritat i maltractament. I una relació així no té sentit.I quan estas en una relació i el teu company no t’estima… el millor es separar-se’n.
Jo ho veig molt clar.
Salut
mandrin

Anònim ha dit...

Els porquets cuan es revolquen amb la merda tambe posan cara de satisfacció, pero ai ai ai cuan els portan al matadero ja no riuen tan no

Anònim ha dit...

Veieu com son els ecspanyols?. Es mouen com peix a l'aigüa quan es tracta de fer actes violents. No saben dialogar, no son demòcrates, no tenen arguments sòlids. Les ordres al cervell els hi passen previament per les "turmes" i ja els hi arriben modificades. Quin feix en tenen i en tindran a la U.E. Nosaltres ja n'estem farts de soportar-los.
Ahir va ésser un gran dia, per enèssima vegada en poc temps, Catalunya ha estat tema de comentari en el mon occidental i no per collonades com la mani contra el tema de l'Irak o les manis pro terroristes palestins.
El nostre Parlament ha fet un primer pas per donar-se i donar-nos a coneixre com un pais civilitzat i esclau que reclama LLIBERTAT!
PROU!
Salut

mandrin

Anònim ha dit...

Mandril o del madrid al cielo lee esto, mira la foto de los grises es como mas sensible que cuando salen los mosso de cuadra a dar palos i lo de los toros ya veremos donde os incan el cuerno los españolitos. y si teneis en vidia a kosovo el equivalente catalan charnego es 0%. Mirad quien manda a los catales montilla nacido en cordova i rovira hijo de guardia civil i p... Que coeficiente teneis chatos.

Anònim ha dit...

Ja se coxita porque quitas el bus del maria cubi perque aparte de no tener verguenza por donde pasara el bus con la redonda que esta en obras en la av lleida? que poca verguenza ahora di que esto lolleva una enpresa de afuera i solo tu y el picador de billetes. Sinverguenzas.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 14.21....ets la viva imatge del BOINAPITECUS HISPANICUS... lo millor que pots fer és acabar-te el cigaló de Soberano que t'estás foten i després a fer la vacaina que t'anirà molt be per la teva ignorància...ah! fes un pipi abans que sino la teva dona haura de canviar els llançols...gamarús! Per no sebre no saps ni el que dius.. Aviam si hi ha algu que em pot rebatre que tota aquesta colla no són cafres? Quina mena de gent ! quin fastic ! Així tota la resta del mon i tots esl ESP que votarien en contra dels toros què? Són tan cafrement insensibles democraticament que són incapaços d'entendre que hi ha una cosa que és diu llibertat de decidir. A l'hora de la veritat darrera el qeu hi ha és el dret a decidir d'un poble sobre una festa anacronica i que no aporta cap mena de valors i què fereix la sensibilitat d'una majoria de catalans. Molts encara recordem infancies de tardas d'estiu fastigueixats per una tele que només feia toros ! fastigueixats pel patir dels antimals toros, cavalls. Quan no tenen arguments amenacen, mensyprean i envien el TC (el de la Constitución-MOMIA tutelada pels tanks) o els tanks directament. El nacionalisme ESP un cop més demostra la seva alergia a la llibertat i a la pluralitat així com que està més aprop del cafrerio que de la civilitat.

Salut

mandrin

Anònim ha dit...

perdoneu-me, era l'anònim de les 14.43.
Salut

mandrin

Anònim ha dit...

Mandrin, estigues tranquil, quan t'excites et sembles molt a aquests que dius no se que de la boina...i ara aclareix-me per qué s'han de prohibir els toros per salvatges però no els correbous del sud de Catalunya, on ERC governa les ciutats i pobles principals, va, diguem'ho

Anònim ha dit...

Anònim de les 13.06.
Benvolgut,
ha quedat clar l’engany històric que des de les justificacions estètiques i culturals han promogut els pensadors que pretenien perpetuar la barbaritat que suposa continuar amb un espectacle cruel i sense cap tipus de sentit en ple segle XXI.
El toro a la plaça és torturat i pateix fins a la mort agònica. El patiment d’un esser viu mai pot ser un argument i encara menys un espectacle públic.
Una societat moderna no pot permetre aquestes tradicions siguin catalanes o no. La dignitat no té pàtria. Diferents ideologies, tendències, i sentiment de pertinença d’arreu del món s’han manifestat en contra de les corrides de toros.
No és un argument vàlid la fugida endavant que han fet els prou-taurins que han manifestat que la prohibició catalana correspon a fets identitaris. A Canàries ja van prohibir els toros a iniciativa d’un diputat del PP i ningú els va acusar de ser antiespanyols. A molts països del món ja s’ha prohibit aquest espectacle i ningú els acusa de ser poc patriotes.
Quin valor aporta el patiment i la mort del toro a la societat? El patiment és cultura?. Per sort la societats evolucionen i aposten per valors més humans, i la prohibició de la curses de braus és un sentiment de civilització i de ciutadania.
Catalunya ha estat capdavantera en la defensa des dels animals desde far molts anys i l'altre el Parlament de Catalunya va donar un nou pas en defensa i la dignitat dels animals. Les curses de braus no són cultura ni aquí ni enlloc.
En els correbous, els animals pateixen agónicament fins a la mort? No, no i no. Un cop acaba la festa son tornats a les correlines. Estic d'acord que marejats i nerviosos però mai torturats.
I que te que veure ERC en tota la teva argumentaciò...?

Apa siau
mandrin

Anònim ha dit...

Puta pena fa aquest país governat per troglodites africans.

Anònim ha dit...

De Mandril al cielo wapo, primero que si prohiben los toros tiene que ser todo no porque el porquet del rovira sea de Tarragona no setreu i segundo que mai a la vida sereis felices.

Anònim ha dit...

http://3.bp.blogspot.com/_pOF9dAIcha8/Si2ZJT6OnzI/AAAAAAAAAvs/4XaQ6qdu76Y/s400/Bull+in+Spain.JPG

Anònim ha dit...

a los catalanes solo nos queda la dignidad y la lengua por la que nunca, nunca habeis tenido respeto solo hubiera hecho falta dejarnos hablar con nuestra lengua en el parlamento,congreso, etc, y todo seguramente seria hoy dia mas facil y no tener que haber llegado a obligar a nadie pero como siempre cataluña es el demonio.
Un catalan que esta hasta los wuebos de ser español por obligacion...por decreto.. por un DNI...jajaja...
A tomar por cul.. los ecspañoles, el rey i su p... madre.. y ya esta.. me he quedao descansao y no me tomao nada de nada... a si una manzanilla despues de comer...
Y que salga el listillo de turno a replicarme que me da igual...
Quiero la libertad para mi tierra, quiero que no me roben mas, quiero que nos dejen ser libres...que no tengamos que siempre pagar y pagar..que el expolio Cataluña-España es lamentable,indignante...

Viva Cataluña Libre!!

un malgratense.

Anònim ha dit...

España tiene un problema con Cataluña. Llevamos demasiados años viendo como. para ellos. nada es suficiente. Todo se arregla siempre con más dinero... y más victimismo. Esto no va a acabar nunca.

Empiezo a pensar que lo mejor es que hagamos el referendum en España, los que somos la nación española, y decidamos si queremos que continúen con nosotros. Yo no tengo ningún interés. Prefiero que se lleven su idioma, la butifarra, el Barca y sus cajas de ahorro y que se lo coman entre ellos.

España no tiene arreglo con esta Cataluña.

Anònim ha dit...

le dió la gana. Lo acusaron de soberbio, engreido y otras cosas peores. A Zapatero lo "machacaba" cada vez que se enfrentaba, parlamentariamente hablando, con él. Todos estaban resentidos y a la espera de su venganza. Ya la tienen: Un débil mental como presidente del Gobierno que es capaz de darles todo lo que sea con tal de permanecer en el cargo. Si el PP llega al poder y Zapatero cae en desgracia en el PSOE (algo muy posible si pierde las elecciones), Rajoy, lo primero que debería hacer es cambiar la Ley Electoral para que NUNCA MÁS, el minoritario voto nacionalista o de cualquier formación política pueda anteponer sus intereses al beneficio de España. Es intolerable que una formación independentista como ERC que no quiere saber nada de España sea la que decida si se aprueban unos presupuestos generales o no. 300.000 votos no pueden imponer su opinión a más de 20 millones. No tiene sentido.

Anònim ha dit...

Ojalá sea verdad, pero entonces tendrás que irte a vivir alli

Anònim ha dit...

que collons esteu dient. M'he perdut. Feu-me'n un resum i a poder ser en català conysus

Anònim ha dit...

El secretari general de la família liberal -la federació mundial de partits liberals-, el macedoni Emil Kirjas, considera que “no té sentit” que el Tribunal Constitucional tombés l'Estatut de Catalunya que es va aprovar en referèndum.

“La família Liberal dona ple suport a l'existència de la nació catalana i la necessitat que el català sigui reconegut". Per això, Kirjas celebra que més d'un milió de persones sortissin al carrer per reivindicar els seus drets el 10 de juliol. “Durant més de dues dècades, aquesta ha estat l'expressió més gran per al dret a l'autodeterminació d'Europa, i m'atreviria a dir de tot el món”, ha dit.

El secretari general de la federació mundial de partits liberals, organització de la qual forma part Convergència Democràtica de Catalunya i que ocupa la vicepresidència del Partit Liberal Demòcrata Europeu amb el membre del Comitè Executiu de CDC, Marc Guerrero; ha demanat als partits catalans i de l'estat espanyol que prenguin les seves responsabilitats per aconseguir que es compleixi la voluntat del poble de Catalunya.

“Donarem el nostre suport als nostres companys catalans al Parlament Europeu, a la Comissió Europea i allà on faci falta”, ha dit Kirjas, qui considera “alarmant” el fet que el TC hagi retallat un Estatut. El liberal, meravellat per la multitud de persones que va manifestar-se al passeig de Gràcia el 10 de juliol, troba lloable que el poble de Catalunya sortís al carrer per “demanar respecte”.

Anònim ha dit...

la respuesta : Ojalá sea verdad " era para el Anónimo del 31 de juliol de las 20:59.

Anònim ha dit...

Para el catalino de las 18:19h aqui el unico que roba es el carot rovira con sus viajes y coches.
Seguir votando al inutil este que osllevara a tierra santa.