dilluns, 5 de juliol del 2010

Promocions PPO€ s.l.


El poble de Malgrat té un greu problema de comprensió al no aconseguir entendre les explicacions de l'alcaldessa referents al nou projecte urbanístic de futur per aquesta zona. Si explicant-ho dues centes vegades no aconseguim entendre-ho, no sabem ben bé si el problema és de comprensió nostra o de l'explicació que del projecte en fan els seus inductors-promotors, l'emergent empresa PPO€ s.l. amb les seves diverses i innecessàries requalificacions al municipi. El que sí que tenim molt clar és que l'urbanisme és un negoci extraordinàriament sucós on les comissions de les conxorxes no es cobren fins la finalització del projecte ni es pagan perquè sí i sense factura. El cas Pretòria i els seus delictius interessos no ens és gens aliè.
Com trobem a faltar, passejant entre nosaltres, al jutge Baltasar Garzón i les seves acurades indagacions.
________
1er.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 3 de juny de 2010.

2on.- Aplicació del Reial Decret-Llei 8/2010, de 20 de maig, als càrrecs electes de l’ajuntament de Malgrat de Mar.

3er.- Aplicació del Reial Decret-Llei 8/2010, de 20 de maig, al personal laboral i eventual de l’ajuntament de Malgrat de Mar.

4rt.- Modificació pressupostària de baixa per anul·lació de crèdits.

5è.- Aprovació del "Text Refòs de la Modificació puntual del POUM per a ciutat sanitària als terrenys situats entre l'avda. Costa Brava i l'avda. dels Països Catalans i la Nacional II"

6è.- Aprovació del text refòs del Mapa d'Instal·lacions i Equipaments Esportius Municipals

7è.- Aprovació de l'acta de delimitació dels termes de Malgrat de Mar i Blanes.

8è.- Nomenament dels representants als òrgans de govern del "Consorci urbanístic per al desenvolupament de l'àrea residencial estratègica Escultor Clarà".