dilluns, 12 de juliol del 2010

l'Estatut cap a Salamanca


La Brunete mediàtica ja s'ha posat en marxa i avui quantifiquen el nombre d'assistents a la manifestació massiva d'ahir en 425.000 assistents segons El País i en 56.000 segons l'agència EFE quan és sabut, per tothom que va assistir-hi, que érem molts més dels que ells volen i diuen. Una colla de farsants professionals, saquejadors i mentiders compulsius menyspreables és el que són tots plegats.
Les dades reals no enganyen i l'espoli fiscal perpetrat a Catalunya per aquesta banda de fenicis corruptes està arribant a la seva fi. Amb aquestes xifres és de tarats mentals defensar, com molts encara fan, la permanència de Catalunya dins Espanya en aquesta "democràcia" celtibèrica depredadora i alienant. Com deia ahir una pancarta: que arxivin l'estatut a Salamanca que nosaltres ja farem la nostra constitució, el que realment necessita el poble català.
Aprofitem l'avinentesa per felicitar molt cordialment a "La Rota" i al TC pels seus èxits en els camps esportiu i polític o polític i esportiu.


13 comentaris:

Anònim ha dit...

Tú que ets de ciències hauries de ser honest i fer el càlcul de la gent que podia haver-hi.

Ni de fantasia surt el milió de persones, pots veure el recompte (d'aquesta i d'altres manis) a www.lynce.es.

Anònim ha dit...

Per entendre millor el fenomen de La Roja a Catalunya cal llegir aquest article de Patrícia Gabancho.

http://avui.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/193137.html

Anònim ha dit...

Aquests de Lince són uns cracks en llengotades. És evident que amb els diners que recapten dels Catalans, els estudis encomanats, realitzats i pagats a Madrid per l'agència EFE, els hi surtin espectaculars.
Aquesta gent no superaria la proba d'alcoholèmia a la finalització de l'estudi.

Anònim ha dit...

Ens portará on ens hagi de portar encara que s'hagi de cremar Barcelona una altre cop després de 300 anys. Molts ja estem cansats dels "manolos" ignorants, prepotents i amb aspecte de goril·la. Cap d'ells vota nacionalista, segur. I ja sabem quin pes ocupa el PP i C's. Que són 75.000 a barna? va sóc generós, els hi concedeixo 700.000, són 700 mil corrent pels carrers de catalunya amb el claxon. I què? Guanyarem!!!!

Anònim ha dit...

Independència: 1.500.000 persones, joves, vells, matrimonis, fills i pares; incidents: zero.
Partit: 75.000 animals, 40.000 neurones entre tots; incidents: cotxes i arbres cremats (algú hauria de fer un estudi sobre la fixació que tenen amb els arbres), contenidors, ferits, aldarulls,cremada de senyeres,insults a Catalunya...
Està clara la distància que hi ha entre un ciutadà europeu i un boinapitecus.

mandrin

Anònim ha dit...

A la mani no arrivaven a 100 mil, dir que hi havia 1 milió és dir bestieses.

Anònim ha dit...

Si home si!, i ahir a Plaça Espanya l'assistència d'energúmens va ser de milió i mig.

Anònim ha dit...

I què hi feia la Mèrida ?

Anònim ha dit...

Com sou de malpensats, pobre dona, ella va anar de rebaixes i sense voler va trobar-se enmig de la manifestació. Potser pensàveu que dins del PSOE-Malgrat hi ha dos corrents ideològics o discrepàncies del que mana la mestressa?

Anònim ha dit...

la Mérida a la mani?. Jo creia que era de maniobres amb la Chacon.

Anònim ha dit...

Gracias a los jugadores españoles afincados en cataluña.... PUYOL,XAVI CESC ETC...... somos grandes!! ESPAÑA!!- ESPAÑA!! que grandes españoles sois xavales!..


La manifestacion de la independencia eran 400 mil o un poco mas pero no un millon hombre, si estabamos preparando las banderas españolas para la final joios!!

Anònim ha dit...

Gracias a los jugadores españoles afincados en cataluña por sacar la señera y besarla delante la cámara y así todo el mundo sepa que hay una bandera con los mismos colores que la española pero que es la catalana y gracias por llevarla en la corrida por las calles de Madriz para que los afincados en la capital puedan comprobar que hay otras regiones,gracias xavals!!

Anònim ha dit...

afincados en cataluña... que bo, que bo. Quin nivell!!