diumenge, 1 d’agost del 2010

Ja n'hi ha prou!!!





       

13 comentaris:

Anònim ha dit...

El secretari general de la família liberal -la federació mundial de partits liberals-, el macedoni Emil Kirjas, considera que “no té sentit” que el Tribunal Constitucional tombés l'Estatut de Catalunya que es va aprovar en referèndum.

“La família Liberal dona ple suport a l'existència de la nació catalana i la necessitat que el català sigui reconegut". Per això, Kirjas celebra que més d'un milió de persones sortissin al carrer per reivindicar els seus drets el 10 de juliol. “Durant més de dues dècades, aquesta ha estat l'expressió més gran per al dret a l'autodeterminació d'Europa, i m'atreviria a dir de tot el món”, ha dit.

El secretari general de la federació mundial de partits liberals, organització de la qual forma part Convergència Democràtica de Catalunya i que ocupa la vicepresidència del Partit Liberal Demòcrata Europeu amb el membre del Comitè Executiu de CDC, Marc Guerrero; ha demanat als partits catalans i de l'estat espanyol que prenguin les seves responsabilitats per aconseguir que es compleixi la voluntat del poble de Catalunya.

“Donarem el nostre suport als nostres companys catalans al Parlament Europeu, a la Comissió Europea i allà on faci falta”, ha dit Kirjas, qui considera “alarmant” el fet que el TC hagi retallat un Estatut. El liberal, meravellat per la multitud de persones que va manifestar-se al passeig de Gràcia el 10 de juliol, troba lloable que el poble de Catalunya sortís al carrer per “demanar respecte”.

Anònim ha dit...

Vosotros seguir soñando y flipando, menudo es el pajaro de macedonia si estais pensando que la comunidad europea osdara la independencia ya podeis conprar espelmas para lurdes.
Como puede una persona es su sano juicio que cataluña sera independiente?
Yo creo que como hay otra cosa que hacer pues lo mejor es decir tonterias.

Anònim ha dit...

El blog promete:



franciscofrancomalgratdemar.blogspot.com

Anònim ha dit...

La viva i molt real imatge de Malgrat.
Tot un femer de tarats folkloristes, malalts dependents de la magna España profunda.

Anònim ha dit...

Déu meu! Quina vergonyaaaaaaa!!!!!!! Esque quina mala llet m'entra, uf! Asessins! Jo no sé com poden.. De debò, cultura? Una merda culturaaa! LA TORTURA NI ARTE NI CULTURA. Matar a un animal d'aquesta forma, desgraciats! ... =( Cada vegada que veig coses d'aquestes em poso més malament i l'odi em crema.. No deixarem de lluitar, corregudes de bous ni a Catalunya, ni a en llocccc!!

Anònim ha dit...

Després de la manifestació "Som una nació. Nosaltres decidim" del passat 10-J, 19 ajuntaments; començant pel de Port de la Selva, Vilafranca, Lliçà de Munt i Sant Pere de Torelló, s'han declarat "moralment fora de la constitució espanyola" i altres com Solsona han reclamat oficialment al Parlament que convoqui un referèndum d'autodeterminació.

Els 19 ajuntaments que s´han declarat "moralment fora de la constitució espanyola" són: Port de la Selva i Vilamaniscle (Alt Empordà), Vilafranca (Alt Penedès), Avinyó, Calders i Sallent (Bages), Molins de Rei (Baix Llobregat), Tarrés (Garrigues), Sant Gregori (Gironés) Argentona (Maresme), Sant Pere de Torelló, Montesquiu i Sant Quirze de Besora (Osona), Pardines (Ripollès), Amer i Anglès (La Selva), la Garriga, Lliçà de Munt i Tagamanent(Vallès Oriental).

A més, l'antiga Comissió del Centenari de la Bandera Estelada ja prepara la Diada d'enguany per convertir-la en "un nou clam per la llibertat". Per això, conviden a totes les entitats locals a que s'apuntin "a celebrar amb un plus de solemnitat la nostra Diada Nacional, organitzant marxes de torxes per la vetlla de l'Onze, en record als nostres herois i màrtirs d'ahir".

Anònim ha dit...

De moral mente nada que si son con dos ous que firmen los alcades y que coste en acta. Veras como ningun papanatas de estos firma. Tururu,,,,

Anònim ha dit...

Todavía no se conoce el nombre del traductor simultáneo.
A Cataluña, quien la ha visto y quien la ve.
Con una tasa de paro vergonzosa, con buena parte de sus políticos salpicados o metidos de hoz y coz en escándalos de expolio de dinero de comisiones con ferrovial por medio, con la mujer del montilla con dieciseis cargos, con montones de "estudios" de 11.900 euros que nadie ha visto y que nopodamos reclamar, ya que se han pagado con nuestro dinero.
Se meten dos "catalanes de pura cepa" a remover no se que chorrada de estatuto, que ni si quiera se llama fuero, para que los bobos se distraigan mientras empieza la nueva temporada de fúrbo.
Y los catalanes de verdad, sin echarlos a patadas.Penoso

Anònim ha dit...

Fotos de la moguda del dissabte a
franciscofracomalgratdemar.blogspot.com Moguda dels 80

Anònim ha dit...

Els adversaris de la nostra causa, que no és altra que la llibertat nacional del nostre poble, ho saben. Insisteixo, tenen por. Nosaltres, en canvi, hem de tenir fe. Fe en la victòria, que és a tocar si volem, si arraconem diferències inútils, si ens afirmem en el que som capaços de fer. Centenars de milers de ciutadans han votat sí a la independència en les consultes populars, molts municipis comencen a dir que ells no hi estan amb la Constitució Espanyola, creixen els partits independentistes, el sentiment nacional avança sense deturador. Nosaltres som l’únic enemic que tenim.

¡Res de pors, amics, companys, compatriotes! ¡Res de panys calents! ¡És ara o mai! Unim-nos en una abraçada fraternal en una sola fita: assolir la independència i tenir un estat propi, democràtic, digne, lliure. És ara o mai.

¡Visca Catalunya Lliure! ¡Salut i Pàtria!

mandrin

Anònim ha dit...

El que hem resulta una falta de respecte es que utilitzeu la imatge d´una processó respectuosa i la manipuleu a fí de destruïr la mateixa i insertar-hi un brau, ¿sabeu que aquestes persones que surten a la foto estan d´acord amb la política o en defensa/contra dels toros?? Esteu fent mal gratuïtament a un acte , que com molts , es fan a Malgrat i s´han de respectar tots. Es una vergonya que manipuleu fotos.
Aqui es veu quin respecte teniu cap a veïns de malgrat que s´esforcen per seguir endavant amb les festes d´un barri, no preteneu ser respectats quan els primers en fer tot el mal possible sou vosaltres, i això deixa molt que desitjar com a persones senyors,

Enhorabona a l´Agrupació i a l´associació de Can Palomeras, seguiu endavant,anims

Anònim ha dit...

Jo en el que veig una falta total de respecte és en el fet de despertar a tot el veïnat amb una traca a les nou del matí i desfilada de timbalers al llarg de tres hores tocant els... dels veïns.
Si aquesta gent diuen que volen ser respectats, que comencin per reservar-se una part de les seves vacances per anar al seu "pueblo" a fruir aquestes tradicions que aquí sortosament hem superat ja fa molt de temps i què no volem ni recordar ni molt menys recuperar.
Per poder exigir respecte primer s'ha de ser respectuós amb el país que t'acull i fer el possible per integrar-te en els seus usos i costums.

Anònim ha dit...

Doncs jo treuria tambe els focs artificials, els aplecs a les places, les
desfilades de bandes de música , la gralla als gegants, i així no et molestaría res
oi?? Vull que sàpigues que a la Catalunya catalana que vols hi cabem tot tipus de
cultura i a can palomeras no es fa res que antigament i actualment s´esdevè a
aquest país, que es DEMOCRATIC!!! O NO??



O sigui que si et molesten 3 dies de festa a l´any, una de dos, o m´aniria al mig
del bosc a viure ( allà res et molestaría...o potser si..) o si no ja pots començar
a pensar en la vinyeta de l´any que ve doncs et que den Moltes Festes i Processons
per criticar.això t´ho ben asseguro.



Visca Can Palomeras i la Catalunya tolerant!!