divendres, 16 de juliol del 2010

Perdoneu, però algú ho havia de retratar!...

En el dia de la seva onomàstica volem felicitar molt cordialment a la nostra regidora de cultura española a Malgrat de Mar, senyora Carmen Aubanell.
El divendres dia 9 de juliol de 2010, quatre hores després de fer-se pública la sentència del TC sobre l'Estatutet de Catalunya i la seva sensacional esporgada, just a 24 hores de la manifestació a Barcelona del 10J (Som una nació), la regidora de CULTURA del nostre magnífic Ajuntament, va creure oportú plantar als quatre vents la seva bandera i mostrar-nos a tots els malgratencs la seva enorme satisfacció pel sentit de la sentència que reconverteix Catalunya, novament, en una peculiaritat regional més dins de la gran nació española, la seva Pàtria.
I nosaltres que ens n'alegrem per tanta franquesa com mostra la regidora en el seu posicionament polític-ideològic i sobretot cultural. FELICITATS.

36 comentaris:

Anònim ha dit...

No me lo puedo creer.

elvira ha dit...

Quina pena, Fins hi tot Montilla te mes sentit de nació que aquests que ens manant a MALGRAT, ES VERGONYOS!!!!

Anònim ha dit...

I la ultima el pare de la Campoy pertenecio a falange española de las J.O.N.S

Anònim ha dit...

I que pugui pensar així és un delicte a Catalunya? Potser es sent per igual de catalana que espanyola? O a lo millor el seu marit estava recolzant a la selecció espanyola de futbol i va decidir plantar la bandera? Per que no?

Anònim ha dit...

Tot i que pugui pensar que la foto té la seva gràcia crec que això atempta a la intimitat de les persones i que caldria treure-ho.

Anònim ha dit...

Jo també crec que l'ascensor del Castell atempta a la intimitat de les persones veïnes i que aquesta gent que mana no han tingut cap escrúpol per cometre l'atemptat.
Pensen retirar-lo?

Anònim ha dit...

Aquesta dona en s'ha puta vida ha penjat una senyera a casa seva. El seu marit amb els anys que porta visquen aquí, encara es pensa que això és la ampla Castilla. A més, si ella, persona pública, en coherència amb el que pensa posa una bandera a la vista de tothom, no veig enlloc intromissió en la seva privacitat.

Anònim ha dit...

aquets ecspanyols han sortit tots del armari en molt poc temps...la mare que els va parir....NO soc ecspanyol ecspanyol ecspanyol..NO soc ecspanyol ecspanyol ecspanyol...


mandrin

Rat Penat ha dit...

Iré con testando uno a uno cada comentario y seré breve:
- Esta tierra, por supuesto que no es Castilla, es ESPAÑA.
- El ascensor atenta contra la intimidad? Y el Parque del Castillo, y la subida al castillo? Y la ventana de mi vecino de enfrente? Y la sucia mirada de quien ha hecho esta foto?
- Hay que ser tan excluyente con la bandera ESPAÑOLA? Dirían ustedes lo mismo si hubiese puesto una de Marruecos? O mejor aún, se rasgarían ustedes las vestiduras si hubiese puesto una enseña palestina?
- Hablamos de padres? El del sr. Carod Rovira, no era Guardia Civil? El sr. Carod Rovira no nació en la provincia ESPAÑOLA de Huesca? Me equivoco o es aragonés?
- No se han dado cuenta ustedes de que en cualquier población catalana, y por tanto ESPAÑOLA, en estos días ha habido muchas más banderas ESPAÑOLAS, que señeras el 11 de septiembre o el 23 de abril.

Rat Penat, he vuelto.

Desde que ustedes habilitaron la moderación de los comentarios dejé de entrar en su blog, ya que creo poco democrático dejar hablar a unos y sellar los labios de otros, según convenga, pero confío en que, como siempre han hecho, en cuanto a mí se refiere, publiquen mi pensamiento. Gracias.

Anònim ha dit...

Josep-Lluís Carod-Rovira

(Cambrils, Tarragona, 1952) Político catalán, actual líder del partido Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Su padre, Apeles Carod, era un guardia civil aragonés que dejó el cuerpo y se afincó en Cambrils como trabajador del puerto; su madre, Maria, catalana, regentaba un estanco en la misma población.

Josep-Lluís fue el tercero de los cinco hijos del matrimonio. Cursó los estudios primarios en una escuela pública, y el bachillerato en el seminario de Tarragona, no por vocación, sino como recurso en una familia que no podía costear los gastos de un colegio privado

Anònim ha dit...

Em sembla que en aquest afer tothom té part de raó.
Seguint l´ordre del ratpenat: -Aquesta terra és Catalunya i prou. Actualment sota administració espanyola por derecho de conquista.
-L´ascensor és un equipament de nova instal.lació i per tant es podia perfectamnent parlar i escoltar els vëïns. Hi havia marge per rectificar (santa paraula!)
-La bandera espanyola, per a molta gent d´aquest pais, encara és un símbol d´agressió i violència.
Només cal veure com la majoria de les que s´han penjat a Malgrat, ho han fet amb un pal perquè pengi cap al carrer i t´hi hagis de topar amb la vista vulguis o no.
Només cal donar una volta per la xarxa i llegir les agressions físiques que han sofert ciutadans d´aquest pais, per part de gent emborratxada de bandera espanyola, diumenge passat a la nit. (Per cert, aquests són pels que la Camatxo i l´Albertito exigien pantalles gegants. Ja s´han disculpat, ja han demanat perdó pels incidents dels seus defensats?)
-El que importa són els fills evidentment. I és un gran què, que aquests s´hagin integrat plenament per fins i tot defensar la independència d´aquest pais. Carod i Ridao són dos exemples.
-Més preocupant és, efectivament, la quantitat de banderes espanyoles que aquests dies s´han penjat per tot arreu com a manifestació d´una part de ciutadans que es senten pertànyer a un altre pais.
Sentiment que li convé mantenir í fomentar a algún partit polític al servei de la idéa de l´Espanya Una i Grande.
A aquestas partits espanyolistes i molta de la gent que va penjar l´espanyola, van començar a quedar descol.locats quan alguns jugadors de la selecció també van sortir de l´armari, quatribarrada en ma: era la plasmació de quins colors es porten al cor i quins són els imposats a la força.
Per cert, fenomen també observat per la premsa europea i nordamericana i cada vegada més esbombat als mitjans.
I finalment, si la quantitat (?) d´espanyoles al balcó manifesten una majoria d´aquesta tendència, perquè tanta por al referèndum per a l´independència?

Anònim ha dit...

Pensamiento???
Vols dir que no t'equivoques? Perque de pensar res de res, ara de miento (del verb mentir) un munt.

Anònim ha dit...

Després de tants segles sembla que, per fí, els catalans comencem a entendre que l'autèntica filosofia en què es basa el nacionalisme espanyol és l'anticatalanisme. És per això que els altaveus mediàtics de l'espanyolisme rampant escupen amb més força tota la seva ràbia quan un espanyol es manifesta procliu a un cert enteniment amb Catalunya.

Això és així fins i tot quan el personatge en qüestió és ZP, rècord Guinness de promeses falses en seu parlamentària i campió absolut del camaleonisme histriònic. Amb la repetició del seu amor desfermat per la Catalunya que el vota i li salva la part de l'anatomia que li serveix per seure a la poltrona, ZP ha desencadenat la ira de l'integrisme cavernari, manifestada i amplificada pels imams del neandertalisme carpetovetònic. Gràcies als ecspanyols!..........
No sóc ecspanyol ecspanyol,Soc Català Català Català.....questiò de sentiments ...d'acord xatos?
VISCA CATALUNYA LLIURE COLLONNNNNSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!

mandrin

Anònim ha dit...

Les banderes espanyoles, moltes, moltíssimes, haurien de fer reflexionar a molts si estan defensant les seves idees de forma democràtica i honesta o si volen prendre el camí recte d'un feixisme.
I la foto del començament fa pudor a execució sumaríssima.

Deixeu en pau a qui vulgui penjar la bandera a casa seva, potser així també podreu podreu penjar la que volgueu.

NOSOKOMIO ha dit...

Tranquil Mandarin que et donarà un cobriment "de cor" amb tants collons.
Malgratot, t'agrairiem si us plau que des del balcó de casa teva deixis en pau els ciutadants que no volen que la seva intimitat es vegi vulnerada i es publiqui en el teu bloc. Crec que he sigut prou correcte.
Suposo que tampoc t'agradaria que es fèssin fotografies del teu balcó i les publiquèssim mostrant la teva estalada i senyera, mentre la teva espossa estén la roba, oi? Es podria fer no? Millor que no, siguem prodents.
Així doncs t'agrairiem si us plau que retirèssis la fotografia on es recull un moment privat a dins del domicili privat de l'esmentada regidora.
No és cap intent de provocació, ni penjar una bandera espanyola ni tampoc ho és penjar una "estelada" bandera que per cert no és oficial. A mi personalment no en posaria cap.

Anònim ha dit...

Estem farts de comissaris politics, de gent que diu els altres que han de fer, on han d'anar i que han de cridar.

Només falta que senyalis amb el dit a qui s'ha d'anar a empaitar per no quadrar amb el teu pensament únic.

Deixa en pau a la gent, viuràs més tranquil i els altres t'ho agrairan

Anònim ha dit...

Es diu, és comenta, és un rumor persistent que no para de sentir-se pel poble que lamentablement la regidora de cultura de Malgrat no ha fet re de re per la cultura del seu poble però sí per la cultura d'altres pobles, per a la seva família i per a si mateixa. Què hi ha de cert en aquests rumors que repetidament s'escolten arreu? Jo he sentit parlar de guals gratuïts, d'un 11 de setembre vergonyant, d'incompliment de normatives viaries, de familiars endollats a sac dins l'administració, d'escoles de música tancades, d'atencions especials a escoles privades, d'apatia en gestionar actes de caire català, de dèficit en guarderies, de boicotejar consultes populars... no trobaríeu molt fort tot això si en lloc de rumors fossin fets reals i constatables?

Anònim ha dit...

La foto no em sembla bé, però tampoc atempta a l'intimitat, doncs és un càrrec públic agradi o no i és a l'exterior de casa seva. De fet, qui penja una bandera ho fa públicament perquè tothom la vegi. El contrari no té sentit, oi?. Doncs si ho fas perquè la vegin també hem d'entendre que ho fas perquè es pugui retratar. No hi veig el problema. (no vols fotos? La penjes al menjador o ala cuina i no tens cap problema).

El més greu i que deixeu al marge és que aquest càrrec públic es va carregar l'11 de setembre de l'any passat sense dir res a ningú i ara ja sabem el motiu. El seu argument era que no hi havia Adifolk, que d'entrada ja és un argument ben penós per impedir hissar una senyera a un Parc, acte totalment gratuit que no comporta cap cost afegit pel municipi. Quan es decideix suprimir-lo vol dir alguna cosa. Ara ja tenim la resposta. Això sí que és greu, perquè qui suposadament ha de defensar la nostra cultura a nivell municipal defensa clarament la cultura d'altres i demostra que la catalana l'interessa més aviat poc. L'excusa del futbol em sembla un argument masclista (això de que e marit segueixi el futbol..lleig. Què les dones no el segueixen?). Un regidor pot evidentment penjar la "rojigualda" però que sigui conseqüent. No li pot molestar que la resta de gent opini el que vulgui del seu gest. Ara que no ens vingui amb monsergues a l'hora de retallar diners a les entitats que fan cultura catalana.

Anònim ha dit...

No es foto de intimidad ya que esta presunta regidora esta cara al sol con la bandera oficial de españa. Para terminar como ledigo a todos estos que viven del pueblo que si no legustan ser criticados y fotografiados que se retiren que para eso paga el pueblo.
Creo que al ultimo andoval que se lodije fue al Sr vinyonles.

Anònim ha dit...

Marcelo el sr vicente del bosque esta en tu pueblo. y tu mangante donde andad?

Anònim ha dit...

Enhorabona Nosokomio!, amb la teva frase inicial demostres no saber llegir, i amb la última certifiques que escriure no és precisament una de les teves habilitats.

Anònim ha dit...

I a la missa de la Hermandad Marinera del Carmen presidida pel sr Fontrodona i autoritats, el sr. rector va fer retirar la bandera del mig de l'església i els hi va fer posar en un costat recordant a aquest bon senyor que allò no era una missa castrense (i tant un rector que fou el primer capellà objector de consciència de Girona, ho té claríssim). Jo hi era. Llàstima que t'en vas Enric.
Dolors G.

Anònim ha dit...

Mossèn Enric se'n va?

Ara si que ho veig clar. Algun legionario de Cristo deuen haver demanat perquè ens posin de mossèn. D'aqui dos dies, liturgia preconciliar i el capellà mirant a l'altar i en llatí.

Anònim ha dit...

Jaokvk
















hace 7 meses 8

























Salve, Estrella de los mares,
de los mares iris, de eterna ventura.
Salve, ¡oh! Fénix de hermosura
Madre del divino amor.
De tu pueblo, a los pesares
tu clemencia de consuelo.
Fervoroso llegue al cielo y hasta Ti,
y hasta Ti, nuestro clamor.
Salve, salve, Estrella de los mares.
Salve, Estrella de los mares.
Sí, fervoroso llegue al cielo, y hasta Ti,
y hasta Ti, nuestro clamor.
Salve, salve Estrella de los mares,
Estrella de los mares,
salve, salve, salve, salve

Anònim ha dit...

un rojo menos en el pueblo

Anònim ha dit...

Nosekekomio....que et vas menjar guapu/guapa?

Ho escric en LLengua de Cervantes que segur que ho entens... i segurament no et far mal de panxa...
A veure si ho entens...


Y para colmo, hace falta que un catalan saque su bandera, para que todos lo interpreten como un signo independentista provocativo, pero se puede sacar una asturiana, vasca o incluso valenciana(que se parece monton), y no recibir ningun comentario, si no os gustan los independentistas, no les deis motivos para serlo, aun no he visto nunca una disculpa por el trato que recibe catalunya por parte del resto, es como si fueramos los listos de la clase y los gamberros haciendo moobing, que sepais, que la gente crece, y la opresion y los malos tratos acaban siendo motivos de separacion, me pregunto si hay españoles constructivos, pues solo oigo catalanes defender catalunya.
Te ha quedado clarito?

I el cobriment t'agafarà a tu qualsevol día d'aquestos quan sentis coses com...
Catalonia a new free State in the World!!

apa siau!
mandrin
(....i no mandarin...guapu/guapa)

Anònim ha dit...

La regidora abanderada està de vacances

Anònim ha dit...

Créeme fulanitol, y te lo digo a ti como organismo recuperable para el buen sentido. Eso de nacionalista no es más que una etiqueta; en realidad todos somos nacionalistas. Tu entiendes que España es tu nación y yo entiendo que Cataluña es la mía. Ahí se acaban nuestras diferencias. A partir de ahí se puede ser del Barça o del Madrid; te puede caer mejor o peor Aznar, Cristiano Ronaldo, Marcial Maciel Benzemá Curri Valenzuela o Zapatero, pero eso ya son una cuestión de gustos y sobre gustos no hay nada escrito.

Anònim ha dit...

El PSC no existeix, es nomes una franquicia del PSOE a Catalunya. Els sociates catalans historicament els hi ha anat de conya fer la puta i la ramoneta amb l equidistancia i el fet diferencial pero cuan des de Ferraz toquen la trompeta ells es quadren es posen FIRMEZ i desfilen (pastorejan) com un remat!!!
Patètics tots plegats.

mandrin

Anònim ha dit...

Dispensa Mandrin però dissenteixo del teu raonament. Aquí a Malgrat no existeix ni PSOE ni PSC, existeix l'alcaldessa i la seva agenda particular de contactes financers-immobiliaris, la política se'ls hi enrefot, servir al poble encara més, el que lamentablement sí tenim són a quatre energúmens descastats que sota aquesta franquícia han convertit l'argument del servei al poble en el seu lucratiu negoci immobiliari particular i sota aquestes sigles la seva coartada perfecta. El camp de futbol i els 200 pisos que hi pensen construir n'és un exemple clar del nivell de perfecta perversió que metòdicament i a copia d'anys han assolit.

Anònim ha dit...

Que hable Catalunya,lo de arreglar el estatut es un engaño mas de espana,de todas formas respeto la buena voluntad del Señor Montilla.Yo pienso como usted,en las eleccions al parlament esta la clave,se ha de conseguir una mayoria suficientemente amplia para avanzar hacia la independencia del estado espanol,esta gente no hay manera,solo reconocen su nacion castellana y niegan todas las demas,llevan siglos haciendolo incluso falseando la historia y mintiendo(56000 manifestantes)..solo la fuerza de los votos les hara ver que todo esto va en serio,haviam si ho aconseguim aquesta vegada i deixem espanya amb les seves neures i pors soleta,ja s´ho faran!!!!
VISCA CATALUNYA LLIURE

Anònim ha dit...

a part de la pudor metafòrica, algú sap per qué aquest poble fa una pudor tan intensa i desagradable aquests dies ? --la regidora Mèrida té olfacte ?

Anònim ha dit...

El sentit comú el va perdre el dia que va fitxar per la immobiliària Conxita. El sentit de l'olfacte l'ha anat perdent en el dia a dia municipal. Actualment ja no ni queda gens ni mica, però sembla ser que vol posar-se immediatament en tractament per intentar recuperar-lo just abans d'eleccions, o almenys així ho relaten alguns experts en teràpies municipalistes.
Es dona la paradoxa que el medi ambient al nostre poble tothom sap que és insostenible menys la regidora responsable d'aquest àmbit, curiosament la que té més mèrits acadèmics en el seu currículum.
D'autèntic número de circ cal qualificar la situació.

Anònim ha dit...

És la spontex que fa pudor,per cert estaria bé que netegèssin tots els carrers per igualperquè m'handit que la periodista contractada per l'ajuntament és queixa de que el seu carrer el netegen a pressió un dia a la nit i l'altre de matinada,doncs n'hi ha que encara no han vist la manguera a pressió i se la'han de netejar els veins pagant ells l'aigua.

Anònim ha dit...

Es veritat que el Som-hi tanca per falta de suscriptors i problemes de solvència?

Mercè Aubanell Serra ha dit...

Deu ni do la xerremeca que ha generat la celebracio d'una victòria esportiva.
El meu nebot celebraba la victoria del fútbol. A TOTHOM (sense excloure ningú) li va bé tenir motius d'esbarjo i de feste. O algú pensa que algunes persones no hi tenen dret?
Cal utilitzar i tergiversar-ho tot?