dissabte, 24 de juliol del 2010

10J. Dia de la teta


La mamella catalana

De mamelles n’hi ha de molts tipus: grans, petites, dures, toves, flàccides, terses, suaus, aspres. Amb el mugró gran com un ou ferrat, o petit com un botó, relaxat o de punta.

Però si n’hi ha alguna que destaca pel seu caràcter acollidor, amable i generós és
la teta catalana.

Prou ho saben els espanyols
que des de fa més de 300 anys s’hi han estat alletant, que l’han espremut per treure-li tota la llet possible.

La teta catalana,
la dida d’Espanya, que ha alletat a milions d’espanyols, sense repòs, incansable, inesgotable, generació rere generació.

Però
la teta catalana està cansada. Ja no és aquella teta jove, innocent, jovial, sempre oberta a què tothom s’hi amorrés, sempre a punt per acollir qualsevol boca assedegada de nutrients.

Finalment l
a teta catalana s’ha vist el cul i no està disposada a continuar sent la font d’aliment d’aquells que durant tant de temps l’han maltractada, l’han insultada i l’han vexada.

Ara ja té molt clar que
no vol que cap veí continuï aprofitant-se de l’esforç que li suposa haver de tenir el pit a punt cada dia, ple a vessar, perquè tothom qui vulgui s’hi amorri a plaer, sense donar-li ni tant sols les gràcies.

Per això,
la teta catalana s’ha alçat, amb els mugrons enlaire, desafiant el cel, per cridar ben fort:

Adéu Espanya! Aneu a mamar-la a un altre lloc.

12 comentaris:

Joan ha dit...

cutre, cutre, cutre. Amargat, amrgat, amargat...quina obssessió política a la teva vida...viuràs tota la vida amrgat doncs, perqué catalunya MAI estarà sola sense Espanya MAI. :P

Anònim ha dit...

Que potser tens un tanc a casa teva i el treuras,Ramvo? que potser et fan descompte per ser espanyol a catalunya?de segur que t'ho creus.

Anònim ha dit...

Joan, ja se't nota que no ets nacionalista, com l'inefable Bono, sinó feixista espanyol de pura cepa i amb el mateix cervell que el de qualsevol carronyaire alat.
Segur que treballes a l'ajuntament i et dediques a mamar-la a plaer dia sí, dia també.
Au maco, que et moqui la iaia.

Anònim ha dit...

Soca rel, "pura cepa" es castellanisme...

I qué tal si fas una foto a l'altre costat del carrer, amb la bandera catalano-cubana?

Anònim ha dit...

un pople tan petit i amb tan faixista espanyolista pepeista suelto sembla mentira que en lloc tan petit si amuntegui tanta merda, en Franco amb 40 anys no va poguer amb nosaltres i tampoc podreu vosaltres peperospesoistas de merda.
Catalunya es una Nacio, nosaltres decidim

Ramon

Anònim ha dit...

Els xupa-mamelles de l'Estat Ecspanyol s’han alineat al costat de Sèrbia, Xina, Rússia, Veneçuela o Xipre, els únics "grans estats" que no reconeixen l'estat de Kosovo.

Algú necessita, encara, mes motius per fotre el camp?

No cal que els espanyols us hi escarrasseu. Molts catalans ja hem pres la decisió. Catalunya esdevindrà un estat lliure puix així ho hem decidit mes d'un milió de persones en NO votar partits que NI volen la llibertat NI que Catalunya sigui un Estat. Aquests partits espanyolistes, PSOE, CiU, PP, psc, C’s, ICV,.. ja no ens interessen!

Hauríem d'encetar la confecció de llistes... no electorals, sinó dels individus que col.laboren amb l'Enemic i Ocupant Espanyol. I això per tal d'evitar l'escandalós afer del Criminal, Corrupte i Feixista Samaranch havent rebut la Medalla de la Xorrada primer, Capella Ardent a la Xorrada i Discursos en Espanyol dels fills. Després de la Independència haurem de depurar totes les responsabilitats dels "collabos" amb els Espanyols per tal de netejar l'alt funcionariat i la política amb condemnes d'inhabilitació perpètua per a tots ells i elles.

Visca Catalunya Lliure!!!


mandrin

Anònim ha dit...

Quan en X. Rubert de Ventós pare del preàmbul de l'Estatut afirma en aquesta entrevista que en l'aspecte nacional, el PP i el PSOE són el mateix:

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2010/07/_ldquo_en_l_rsquo_aspecte_nacional_el_pp_i_el_psoe_son_el_mateix_54995.php

jo i en vista de les actuacions de caire social dutes a terme per aquesta banda de saquejadors aquí al nostre poble, afegiria que els presumptes delinqüents, són presumptes però es mereixen, tenen dret, a un judici pels seus actes vandàlics, i són molts, en nom del presumpte bé social que diuen defensar. Han confós representar al poble amb muntar una oficina de col·locació de sequaços, una altre de negocis turístics i una tercera d'especulació immobiliària amb el suport de la banca. Han trinxat el poble amb l'argument de que el poble ho demanava. Han de respondre pels seus actes amb el seu propi patrimoni personal.
S'està acabant la diversió. La justícia ha d'intervenir i dir les coses pel seu nom.

Anònim ha dit...

El primer que ha de tornar els diners és l'Angel Colom i el seu Partit per la Independència

Anònim ha dit...

Mandrin, que t'has fumat?

La independència, a Malgrat, l'heu votat un 15%, la resta, el 85% no la vol, ja vau fer un referendum, no us va quedar prou clar?

Aixó de fer llistes encara hi ha qui s'en recorda, molta gent va haver de fugir, altres no van ser a temps, més val que ho deixis estar abans que no surtis tú el primer d'una d'aquestes llistes

I poc favor fas amb l'amenaça de la terrible repressió post-independència. També per desgràcia hi ha qui li sona aquesta questió, deixa-ho estar.

Anònim ha dit...

No emboliquis les coses. Les llistes s'han de fer dels que han fet coses malament o no han fet les que caldria haver fet i aquesta gent nominada son els que ostenten poder, els que governen. Els que acaten no han fet res, no han de justificar res i no és delicte demanar explicacions. Almenys així funciona en una democràcia, lloc on, sembla ser i per molt que alguns espavilats ho repeteixin, encara no hem assolit.
Som només, a dia d'avui, una monarquia absolutista bananera i post-franquista en tota regla a les portes d'Àfrica. El que som!

Anònim ha dit...

Escolteu que hoy era el día de la anita pp que leas regalado Marcelo?

Anònim ha dit...

Li ha regalat un kit antigordura, es que la teta del ajuntament engreixa molt