dimarts, 28 de juliol del 2009

Pur teatre del dolent



S'ha de tenir el doble de cara que d'espatlla per gosar fer aquestes declaracions en l'últim Butlletí informatiu de l'ajuntament i fonamentar-les en la fe, en la bona fe dels malgratencs que siguin capaços de creure's a ulls clucs, o com imbècils directament, el que aquesta “suposada” regidora manifesta sense aportar-ne cap prova del que diu, cap dada, cap paper, cap document, cap referència, res!, res de res. Si de tots és sabut que la filosofia d'aquesta senyora és mantenir la boca closa, durant quatre anys si fa falta, per allò de que en boca closa no entren mosques però hi pot entrar molta pasta gansa, nosaltres ens preguntem de com és possible que la Sra. Campoy li permeti de mantenir per més temps aquesta ofensiva i lamentable actitud cap a tot un poble que té el dret a saber en que es gasten els seus diners i com es justifiquen les seves “suposades” activitats consistorials. Quants contractes ha gestionat, quants contractes son estrictament de temporada i quants no, quantes persones han aconseguit un treball indefinit o no gràcies a l'ingent feinada d'aquesta servidora municipal, i còmplices, que té a bé de pregonar, que entén ella per gestió? Tenim tot el dret, com a contribuents que som, a saber-ho i la tolerant i passiva actitud dels seus socis de govern cap a aquesta execrable forma de fer política i comportar-se els converteix a ells, suposats socialistes, obrers i catalanistes d'esquerres, diuen, en còmplices complaguts de l'esperpèntica actuació teatral que representen i de la descarada burla de que està sent objecte tot el poble de Malgrat.
Si és lamentable que es pengin medalles sense haver-ne fet cap mèrit, encara ho és més que sigui un mateix el que se les col·loqui amb el vistiplau, tolerància i condescendència de tota una senyora alcaldessa. Sens dubte, això és el "guai" Malgrat real!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

"pels durs esforços" impresionant!! però no és la seva feina?

Anònim ha dit...

No t'enganyis, la seva feina és aixecar el dit un cop al mes i ja en té prou, ja ha complert. Mai s'havia pagat tant per fer tant poc.

Anònim ha dit...

s han lluit amb aquet escrit, es veu que han suat molt,buscant feina.quina vergonya.

Anònim ha dit...

Aixó és una veritable perla literària-ocupacional!

A part de que s´ha de sobreentendre que els "durs esforços" es fan en el sentit de buscar treball i no en un altre sentit (més escatològic per exemple), el que queda ben clar és la quantitat de gent que ocupa aquesta regidoría : "regidora + equip de tècnics + insertores laborals + administratives".

La pregunta que se m´acut és si a part d´autocrear llocs de treball a la mateixa regidoria, n´han aconseguit algún a l´exterior, a la veritable selva.

I tornant a la tant florejada peça ética-literaria, jo crec que l´haurien d´emmarcar i posar al rebedor de l´Ajuntament, just allá on fa uns quants anys hi havia aquella memorable placa que deia "En el dia de hoy, cautivo y desarmado el ejercito rojo...."

Anònim ha dit...

Fins que no ho demostrin amb dades concloents tot el que pugui dir aquesta donota és paper mullat.

Anònim ha dit...

Preguntadle ala VEGA donde trabaja su familia.

El tato ha dit...

Demaneu dades concretes i aquestes estan publicades al butlletí:
El servei d'inserció laboral té actualment 2.019 usuaris i el nombre d'ofertes de treball d'aquest trimestre és de 29 llocs, que deuen ser les del casal d'estiu i activitats pròpies de temporada estival. Dedueixo d'això que aquesta senyora està gestionant la regidoria dels luxes varis i de la inutilitat absoluta en plena fase de davallada econòmica amb l'única funció de mantenir el govern de la Conxita i Cia. en el monopoli del mangoneix municipal.

Malgratenca ha dit...

Heu vist el club de fans del president de les joventuts del PP de Malgrat a Facebook?

http://www.facebook.com/pages/A-mi-tambien-me-ha-intentado-arrimar-la-cebolleta-Eric-RF/106523894901

Crec que es el que escriu aquests articles tan demagogs.

Anònim ha dit...

Que bo, que bo, que bona la foto! el cas d'aquest cebolleta és de psiquiatra.
Certament és l'ideòleg del grup. No està l'Anna com per articular una frase amb més o menys sentit.

Anònim ha dit...

I encara el mantenen en els càrrecs després de totes aquestes coses? Plataforma Romaguera dimissió!

Anònim ha dit...

Vaya grupo de facebook! Parece que tengamos un acosador sexual suelto por nuestras calles, todas las chicas deberían saber de la existencia de ese personaje (y parece que los chicos también).

PD: La foto es de esas que arruina a cualquiera su carrera política, vaya pervertido.

Anònim ha dit...

Aquí el tenim fent l'idiota. Penseu que això és qui marca les línees de la Vega... Amb raó ningú troba feina a Malgrat:

http://www.youtube.com/watch?v=lHZByOpQO-c

Anònim ha dit...

El video aquest és de pur alucine, es confirma que aquesta cosa, el jefe de la quadrilla que governa Malgrat, està per ingressar a urgències urgentment. I entretant la Conxita orgullosa dels seus pactes polítics amb descerebrats. Així ens va, tots són iguals PSOE i PP.

Anònim ha dit...

Estás en un error, este no es el jefe supremo, sinó el jefe de Nuevas Generaciones. O sea que para echarse a temblar de la que se nos viene encima.

Anònim ha dit...

Aquest noi va a l'insti a Blanes i fa poc ens han comentat que va dient que está a punt de terminar la carrera de periodisme quan no ha aprovat ni el batxillerat.

Quin futur pel nostre poble!!!

Algú pot confirmar aquest rumor?

Anònim ha dit...

Yo lo conozco y es un chaval muy limitado. Nunca me ha dicho que tenga carrera. Ese tema lo esconde. Debe estar engañando a la gente.

Anònim ha dit...

Doncs per ràdio Malgrat ha explicat fins i tot el recorregut que ha de fer per anar cada dia a la UAB.

Anònim ha dit...

Això ho pot dir qualsevol. Altra cosa és que realment estigui allà de veritat.

Anònim ha dit...

Un altre polític que ens enganya amb els seus estudis. Ves quina novetat!

El que caldria fer es demanar-li explicacions al cebolleta aquest.

Anònim ha dit...

han suprimit el video, algú sel va descarregar per tonar a penjar-lo??

Vull veure les ximpleries d'aquest inutil.