dimarts, 7 de juliol del 2009

Viñolasolutions


La mostra de que els responsables de gestió municipal estan blindats a qualsevol proposta que, segons ells, els hi condicioni el calendari d'intervencions la tenim en aquests quatre arxius d'àudio del passat ple municipal on el nostre mega-regidor de manteniments i petanques varies ens mostra la seva ferma resolució en arrencar panels de terrasses, retirar jardineres del carrer i arranjar plaques de carrer amb el sistema del pegot permanent amb el gran mèrit de fer-ho després de prèviament fotografiar-ho. Posats a demanar, nosaltres ens afegim a la llista de demandes i li suggerim, també, la rectificació d'aquesta placa del carrer Maó que una amiga nostra de dotze anys va detectar passejant pel poble. Això sí, si veu l'arranjament massa complicat de realitzar-lo deixi-ho com està, no fos cas que algú prengui mal en l'intent de millora. I recordi, sobretot calma!




6 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha de ser molt innocent per pensar que els comerços del centre tanquen per culpa de les jardineres.

Si no es pot aparcar la gent no va a comprar.

Si tanquen el transit encara hi anira menys gent

Anònim ha dit...

Tenen la rara i malaltissa facultat de fer sempre el contrari del que cal per obtindre'n resultats positius menys quan toquen eleccions que en l'aplicació d'una política estratègica ultra-ortodoxa espanyola no l'erren mai. Ja ho diu el mateix Viñólas en un fragment "nosotros vamos más allá", lamentable i famosa sentència ultra-franquista, la seva doctrina essencialista.

Anònim ha dit...

VIÑOLAS dimissió ya.

Anònim ha dit...

L'home està desbordat. una cosa és donar cops amb una pala depoing pong i l'altra fer funcionar un poble. Uff!

Anònim ha dit...

En mig de tanta mediocritat, grisor, vulgaritat i mesquinesa, permeteu-me un raig d´esperança en recordar que pertanyem a un pais capaç de produir genis com el que va escriure:

"¿D´on venim que no fos tornada?
Com una absurda enamorada
la vida ens fa plorar el passat.
¿On tornem que no fos naixença?
Vivim de mort, i no ens és grat,
morim d´amor i no s´hi pensa."

En record i homenatge al príncep de la llengua, Carles Riba en el cinquantenari de la seva mort, el 12 de Juliol.
(Sonet VII, Salvatge cor)

Anònim ha dit...

També podrien canviar el cartell del carrer monturiol, al barri de l'escorxador, que està en castellà ""calle Monturiol"" amés de que la placa es totalment diferent a les de la resta del poble.