divendres, 10 de juliol del 2009

Decòrum públic PPOE a 70.000€ de totxos


Després d'estar un any marejant la perdiu anant i tornant sobre les suposades virtuts de dotar-nos d'una Ordenança de Civisme que inclús va ésser noticia a diaris d'àmbit nacional per les seves agosarades i originals propostes de convivència, ara resulta, un cop establerta, que la seva aplicació és selectiva i no afecta per igual a tots els malgratencs.


Com podeu comprovar a les fotografies que us mostrem, si teniu carnet de partit PPOE i /o jugueu a petanca, teniu carta blanca per: lluir torç en espais públics, envair abusivament vies de pas per bicicletes o consumir alcohol a qualsevol hora del dia, i tot això amb la total certesa de que les nostres autoritats municipals no sancionaran aquestes activitats inequívocament incíviques per molt que aquestes estiguin especialment indicades com a sancionables a la bíblia de la convivència elaborada pel nostre més insigne pallasso-legislador, autor també d'altres proesses municipals com el lamentable i esotèric Pla de viabilitat que només son capaços d'interpretar correctament els iniciats membres de la secta PPOE i els seus avaladors de la Diputació, Caixa Catalunya i una empresa de senyalització viaria de la que desconeixem el nom però de la que sí sabem que s'està forrant a costa nostre, personatges tant grisos, hilarants i incompetents tots plegats, com dèiem, com els actuals regidors del nostre Ajuntament.


Sabeu com s'anomena a les persones que no tenen vergonya? Doncs això!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Que grans les fotos! si tan calers necessitem que la policia es dediqui a sancionar tots els petanqueros i de pas financem tot el que es vol fer a malgratòpolis.

Anònim ha dit...

És a dir, que si formes part d'una banda organitzada i et dediques a infringir sistemàticament normatives municipals et recompensen amb un tros de plaça pública a més d'atorgar-te una dotació en metàl·lic per muntar-te un xiringuito? És això legal i real o ho estem somniant i ens trobem de nou al Chicago dels anys 20 on impera l'untament al major i la corrupció sense aturador? No em puc creure que això sigui real.

Anònim ha dit...

Mentre li feu caricatures al Valentin ell proibeix aparcar als Pins i clava un munt de multes de 60 euros.

Prou de caricatures, no fa riure.

Anònim ha dit...

Vinga home que una mica d'humor no fa mal...

Anònim ha dit...

El més greu és que això ho patrocina l'Ajuntament amb diners de tots. Qui sanciona al sancionador quan aquest és un corrupte que interpreta les lleis a la seva particular conveniència, em pregunto. Tot el govern és un cau de corruptes dedicats de ple al seu particular negoci de viure del diner públic. No en tinc cap dubte i qui el tingui és que no els coneix prou bé.

Anònim ha dit...

He rigut que no vegis amb la foto dels pataquerus fotent-se birres a la via pública,home si fos la m,are d'un dels fills d'aquests petanquistes no riuria tan,això segur,però quins votants que tenen;fantàstics!

Anònim ha dit...

Qui va fer aquestes fotos va trucar la policia? O es va amagar darrere una cantonada esperant com sempre que algu altre truqui per ell? Em sembla que nomes es qui llença la pedra i amaga la ma.

Anònim ha dit...

Si, si el que tu digus¡is però mentrestant birra ve birra va!!!