dimarts, 14 de juliol del 2009

Sí ve d'un pam, sí ve d'un pam


Després de la glamorosa inauguració amb pallassos i tot del pas soterrat del carrer Abat Oliba, on per cert, curiosament, no va assistir-hi el regidor d'obra pública Sr. Viñolas, caldria que algun dels superdotats responsables de la infraestructura ens expliques els motius que varen portar a elegir l'alçada de 2,5m. com a suficient per garantir el futur desenvolupament urbà de la zona.
Si Calella va fer en el seu dia un pas de 2,8m. i Santa Susanna de 4m. d'alçada perquè aquí s'ha optat per 2,5m. sabent com se sap que és del tot insuficient per possibilitar el pas de molts vehicles? Com podem veure, impediments tècnics per fer-ho i guanyar 30 cm. no sembla el motiu, el motiu segur que ha de ser un altre i que a nosaltres se'ns escapa. Algú s'atreveix a il·lustrar-nos al respecte?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

com sempre vas molt mal informat. El sr. Viñolas, t'agradi o no, SÍ va assistir a la inauguració del pas soterrat.

MALGRATOT ha dit...

Doncs lamentem que no passes a la posteritat en les fotos de l'acte inaugural, curiosament es va fondre. Es mereixia sortir-hi per la gran tasca realitzada.

Anònim ha dit...

Yo como lector, que vaya o no ese señor en el fondo me la sopla.
Pero, las cosas como son, esto me parece bastante grabe como para que no se le de importancia....
Realmente a mi me gustaria saber exactamente porque esto esta hecho asi ( mi criterio mal) ya que sino , voy equivocado ( y que alguien me corrija si me equivoco) por ahi no cabe ni nuestra linea de bus, cosa que es de juzgado de guardia.

Anònim ha dit...

Justament al jutjat de guàrdia és el lloc en que Campoy i Viñolas tindrien que declarar la malversació de fons públics que aquesta obra pública representa així com també la reforma feta d'amagat a la plaça de la petanca i destinada a complaure a uns quants clients-votants.
Ja se sap, la justícia en aquest país de vacances permanents.

malgrat tot ha dit...

apa! cap al jutjat, a veure qui es el primer.

Rat Penat ha dit...

Trobo a faltar una fotografia del pas soterrat de la Riera Valldenguli al Passeig de les Roques a Calella, a més de la que mostres del Rierany dels Frares.
Heu passat mai? Passa just un turisme que no sigui molt alt.
No ensenys només el que a tu et sigui d'interés.