dimarts, 21 de juliol del 2009

Tanto tonta, tonta tanto...


Vet aquí que, Ella, la nostra màxima autoritat, vetllant pels interessos del sector turístic i alhora pels aspectes culturals de la vila i els seus súbdits, ha de viatjar, i no ho fa precisament en temps de crisis, amb Ryanair com la Sofía, a Holanda en busca d'ocupació hotelera i contribuir al foment cultural-musical pel poble. De tots és sabuda la gran sensibilitat musical que el conglomerat PPOE aporta a la ciutadania, nosaltres encara recordem la gran kermesse de “Ca l'Arnau” i les escaramusses de la tropa per aconseguir el desallotjament del personal interessat en la seva pròpia formació musical i que els hi va venir d'un pel de veure finalitzada traumàticament la seva dèria formativa.

Atès que la regidora de medi ambient deu estar de vacances o capficada en les properes intervencions de la seva regidoria: el color roig dels propers gomets a regalar o planificant la sens dubte exitosa propera fira del medi ambient i no pot fer la substitució, com a primera tinent d'alcalde a l'absència de la seva superiora, el poble de Malgrat ha de veure consternat i conformat com després de trenta anys d'ajuntaments democràtics, novament i per espai de tres dies el càrrec d'alcaldessa passa de nou a les mans dels genuïns hereus del franquisme més tronat, freaky i caspos, tres dies de disbauxa en que la 2a. tinent d'alcalde farà i desfarà a cor que vols, tant per dins com per fora de l'ajuntament i del poble. Alerta!, aquesta dona amb tres dies pot provocar un realzamiento nazional amb quasi bé totes les de la llei al seu costat.

Esteu avisats!, i tot aquest fenomen serà possible gràcies a les exhibicions de bandes i majorets que properament, i com cada any, ens delectaran de nou amb les seves espectaculars i esplendoroses gràcies i a les gràcies, també, de les nostres gracioses, musicals i abnegades turitats.

Realitat malgratenca. Valga'm Déu quin pastiche de poble!