dissabte, 18 de juliol del 2009

Mercat de la tela marinera sense Mar



Altre cop i per tercer any consecutiu la nostra portentosa regidoria de Comerç i Turisme manegada per la sublim alcaldessa té a bé regalar-nos de nou una altre fira de la tonteria varia que aquest any han tingut el seny d’anomenar com a Fira d’estiu en lloc de l’aberrant “Mercat del Mar”. Enhorabona! Creiem que gastar-se 7.350 € més els imponderables que no consten a la taula adjunta, com son els dos conjunts musicals que s’anuncien a la pàgina web de l’ajuntament, i fer-ho en plena crisi, ens demostra un cop més que la tant maliciosa crisi és absolutament selectiva i no afecta en res a les nostres espavilades i ben dotades, pecuniàriament parlant, autoritats.

Gastar 1.550 € en lloguer d’un generador elèctric, a peu d’enllumenat públic, és una de les bromes de més mal gust que ens comporta aquesta fira dels bemolls, com ho és també el fet de tenir que pagar a una empresa privada de seguretat per vigilar les parades durant una nit mentre la nostra policia dedica el seu temps a vigilar altres coses més importants, se suposa. En fi, que sigui com cada any un gran èxit i que tot el poble frueixi molt del magne esdeveniment amb que les nostres sagaces autoritats tenen a bé obsequiar-nos cada estiu amb la clara voluntat de que puguem comprar llamins que ens endolceixin la puta crisi que han estat capaços de crear i astutament encolomar-nos com aquell qui no vol la cosa.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi m'han explicat que amb aquest generador no en teniem prou i van entrar a casa d'una veina demanant si podien endollar tres parades a casa seva. Visca l'organització!

NOSOKOMIO ha dit...

Xato! es que si no hi fèssin no tindries tema que parlar ni fotomuntar. El tema és fer un article. Mal si el fan mal si no el fan. De fet també et va bé per sortir de casa i no estar's-hi massa estona.
Com ho portes?

Anònim ha dit...

7350 euros = 123 multes d'aparcament, qued clar on estava la policia municipal.

O sigui, si teniu problemes d'inseguretat, llogueu un prosegur i procureu aparcar be.

Anònim ha dit...

Mai s'ha dit que als artesans que no col.laboren o sigui tota la resta que te parada SE LI COBRA xxx euros per metre!!!!!! I que a sobre no se li dóna llum i s'han de buscar la vida per a poder vendre els seus articles amb llum.....
I després de tanta vigilància que ha costat 550 euros a uns dels artensans li van treure material amb la seva parada ben tancada!!!!!!!!!!!

Crec que l'ajuntament per a altres edicions haurien de congregar tots els artesans molt mes junts sense espais i habilitar llum per a tots ells.

Anònim ha dit...

Si, i també deixar bitllets a prop per que no els hi robin la parada, no et fot!

Potser també podriem deixar de fer el pallaso amb paradetes i fer inversions reals per atreure turisme de qualitat, no mes xusma

Anònim ha dit...

El problema de si es porta o mes o menys xusma han sigut els mateixos hotelers en la seva visió de omplir els hotels a costa de qui sigui a uns preus rebentats, aquest ha sigut el problema.

I xato!!!! no ens passem amb els de les paradetes que es la seva feina... I crec que millor aquestes iniciatives i no tantes paradetes tontes al passeig... amb els tipics sombreros mexicans.... que es tipic de Malgrat i contrades!!!!!

siau

Anònim ha dit...

Si no recordo malament el generador no era pas el de la foto. I les fotos i el cartell són els de l'any passat. A veure si us documenteu millor.
No us sembla mai bé res oi? Aneu a un altra contrada on no es faci res i així no podreu criticar. Què us sembla?