dimarts, 3 de febrer del 2009

Visca la cultura de l'alcohol


Espaterrant èxit de la delegació malgratenca al saló FITUR 2009

Gràcies a la perspicàcia del mostre magnífic ajuntament d'enviar un any més una representació a la fira FITUR encapçalada per la regidora de Cultura amb nous i avançats dibuixos del futur turístic a la nostra Vila, podem augurar tot i la malèfica crisi que travessem, un espectacular ple d'ocupació hotelera per a la present campanya que pot, fins i tot, causar problemes d'overbooking en el cas d'acomplir-se els objectius previstos per aquest pioner projecte de fondre turisme i cultura amb aquesta gràcia que son capaços d'aplicar als nous projectes per poc que s'hi esforcin els nostres abnegats servidors municipals.

El nou pla previst de reconversió turística i a punt d'executar-se consisteix en oferir als nostres visitants, a més de la sensacional oferta de 3x1 begudes en lloc de la ja desfasada 2x1, noves i engrescadores activitats a realitzar durant l'estada entre nosaltres i trobar-se així, a l'hora de fruir de les seves vacances en busca de Sol, Sexe, Sorra i Drogues, amb dosis massives de cultura que sense cap mena de dubte els hi serà molt beneficiosa i els convertirà en millors persones i acurats complidors de la nova i brillant ordenança de civisme elaborada pel PPOE i de recent implantació per a millor glòria de Malgrat. Aquestes noves activitats culturals complementaries són:

- Cicles de conferències per reputats especialistes en adiccions.

- Exposicions sobre art i autocontrol.

- Tallers manuals de modelat.

- Cicle de cinema i adiccions.

- Tallers de malabarismes i gimcanes.

- Seminaris sobre son i descans.

entre d'altres brillants i capdavanteres innovacions orientades a preservar aquesta nostra tant lucrativa activitat comercial, motor de progres social i de descarat lucre d'uns pocs espavilats. Quina gran gestió del sector que tenim amb l'alcaldessa al capdavant de la I+D aconseguint noves fites d'idíl·lic futur i mentrestant la responsable de cultura fent turisme. SENSACIOANAL!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb tots els respectes per les monges d'ofici, l'has clavat, i si es pogués escoltar-li la veu encara més. Et felicito.

Anònim ha dit...

És gent sobradament preparada i que ens ho demostren cada dos per tres. El passat FITUR envien a la Mérida (Urbanisme, Medi ambient) i la Vega (no sap a que es dedica) a fer gestions de turisme, l'Aubanell (Cultura) l'envien a Gàmbia a obrir un hospital, el Romero (Joventut) s'en va a Oslo a aprendre polítiques socials per a gent gran, a fer turisme per la patilla de la ma de Sor Campoy s'en van el Valentin (Governació) i Puignou (Finançes). Com veiem tot gent sobradament polivalent i amb gran capacitat de gestió, encara que no sigui la seva àrea l'implicada, no importa, la qüestió és viatjar i gastar. Així avança Malgrat, a pas de yenka, que ja paga el poble.

Anònim ha dit...

Si si¡¡ paga el poble i ara que neda en la abundancia,sobre tot ells que peraixo paga el poble.

Anònim ha dit...

també paga el pòble les fotocopias la llum el dexpat i la prepotencia del l´oposició

Anònim ha dit...

Y los donus del hijo de la Vega y preservatius.

Anònim ha dit...

k pasa que a ti no te los pagan los preservatius ni los donus eres

Anònim ha dit...

Primero que hay que tener estomago y segundo creo que la teva mare ya no pot queda preñada de un notas como tu

Anònim ha dit...

suposo que la teva mare es una bona persona per mantenir a una persona com tu que falta a la mare que el va pari

Anònim ha dit...

Idiota hay que tener estomago para acostarse con la donus