divendres, 20 de febrer del 2009

Que no t'ensarronin

Ésser jove i alhora malgratenc pinta malament a jutjar per les valoracions que en fa el regidor de Joventut Jordi Romero (PSC) cofoiste de mena i gran practicant de l'activitat coneguda com a escalfament de poltrona, satisfacció per a com s'està desenvolupant el Pla Local de Joventut és tal com ell veu la feina del seu departament. Que ha de dir pobre home, li va el sou en donar la resposta correcta a la inoportuna pregunta però la valoració no l'ha de fer ell sinó els joves i el poble a l'hora d'analitzar els resultats tangibles que se'n desprenen de la seva gestió i que fins al moment actual són, francament desastrosos. Aquest senyor ha trigat dos anys en donar veu als joves i assabentar-se en pròpia persona de quines són les seves demandes i inquietuds, d'aquí un any i faltant-ne un per a noves eleccions ja serà la hòstia la d'activitats que es traurà de la màniga per hipnotitzar al futur jove susceptible de ser votant del PSC.

Va passant el temps i les facilitats de desplaçament a d'altres localitats amb transport públic està per fer, un local per reunir-se els joves i pogué satisfer les seves inquietuds s'escapa de les seves precàries possibilitats de gestió, el pagament d'ajuts promesos als joves emancipats segueix a l'espera de solventar-se, tenir sort i trobar feina amb un sou de sisentseurista i pagar un lloguer és una quimera per a la majoria, però, això sí, arribats a la Festa Major podrem anar tots en nom de la gloriosa regidoria de Joventut a fruir d'una o dues nits d'èxtasi i descontrol de la ma dels Mohinos Escocidos, per exemple, per tenir la resta d'any la sensació de que el nostre ajuntament, sensible com és ell, treballa i durament per satisfer les inquietuds d'una part emergent i molt important de la població.

Quanta xerrameca, quanta perfídia s'amaga darrera d'aquest equip de govern PPOEista. Joves malgratencs, que no us enganyin per més temps, escolteu el tema musical que adjuntem i a continuació valoreu la realitat de les nostres galdoses institucions locals i el que fan per vosaltres. Que no et prenguin més el pel!


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Mes clrar no es pot pas dir ni cantar.

Anònim ha dit...

I dels viatges a la neu, al fòrum o dels tallers de grafitis no en parleu oi? que tendenciós.

Anònim ha dit...

Es que gastarse 60000€ en dues nits com va fer l'any passat.... Ja poden fer viatges a la neu i el que faci falta. Ahh per cert, la sortida a la neu l'han montat els pobles veïns i Malgrat si ha afegit.

Anònim ha dit...

Diras que els pobles entre ells hi participa Malgrat de Mar ho han organitzat.

Anònim ha dit...

que original graupera, ho fas tu sol ? es aixo el que saps fer ? o saps fer quelcom mes?
tic, tac, tic, tac..........

Anònim ha dit...

Sienpre como entodo salata el tonto del grupo como el anonimo 20.53, el enterado osea el que su jefa ledice vota esto y el dice que? Que votes payaso y ya esta, que ers muy tonto.

Anònim ha dit...

Jo crec que la falta de respecte està anant massa lluny...

Anònim ha dit...

Tic, tac, com va la menjadora, va bé o veus que s'acaba la trama mafiosa en la qual estas atrapat, algun argument mínimament raonat per variar o no et calen?