divendres, 13 de febrer del 2009

Sostenibilitat o in?



Una mostra més de les brillants parides de la galdosa regidoria de medi ambient -nosaltres l'anomenem de la pena- la tenim en la posada en marxa del nou web autoproclamat “Mou-te sosteniblement a Malgrat de Mar”. Quan tothom sap que això és impossible de fer al nostre poble, van ells sagaços com són, i ho certifiquen mostrant-nos als ciutadans l'alt nivell d'ignorància i inutilitat que han assolit amb el pas del temps i els desmesurats esforços per assolir-ho. No incloure en el web l'horari de trens és una qüestió que encara podríem entendre-ho, per allò d'evitar que la gent vagi a moure-se al poble del costat, però posar dins de l'apartat “mou-te en bici” quatre línies per explicar com arreglar una bicicleta per omplir espai i simular oferir un servei als ciutadans és d'una carrincloneria exagerada, pitjor encara i de delirant caldria qualificar la denominació de “coexistència bici-vianants” que donen al passeig de Llevant i on ells mateixos i de fa anys tenen col·locades diverses senyals indicatives prohibint l'accés de bicicletes i gossos al dit passeig, justament els seus usuaris habituals, amb una clara intencionalitat de fer embogir als ciutadans amb tanta irracionalitat i descoordinació. Com es nota que s'apropen eleccions i Ella està fent les pràctiques.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

està molt verda. mai millor dit

Anònim ha dit...

Ja,ja,ja, quin fart de riure, penós.

Anònim ha dit...

Malgratencs:
No us oblidéssiu pas de felicitar, si us el trobeu pel carrer, al sant Valentín, un enamorat del poble, o sereu decapitats.

Anònim ha dit...

Aquesta gent s'han fuamt algo molt fort...

Qui ha passat pel carril bici del carrer Colom?

Qui ha vist el carril bici a la cruilla Costa Brava amb Paisos Catalans?

Estan tontos per dir que al poligon de can Patalina es pot conviure bicis i camions, cubes, ambulancies a tope, etc???

Han anat per sant Esteve en bici amb els cotxes empaitant?

Han anat en bici pel Passeig de Llevant que, a ambdues bandes de la via és prohibit (i ojito que estan los picos vigilant)

Perque no han pintat d'algun color l'avinguda dels pins que és on mes o menys encara es pot anar en bici?

Molt fort, deu ser molt fort aixó que fumen

Anònim ha dit...

Fumen al poble, ells van de yonkis i s'injecten directament la droga-diner directament a la vena, com sinó es pot ser tant tarambana i arribar al grau de perversió de que fan gala amb les seves campanyes pro... el que faci falta?

Anònim ha dit...

ells nomes trevallan per la ignorancia,fan panflets subliminals i vollatins per a tots aquells que ni els llegeix ni escolten ni es preocupen i tan sols votan unes sigles,aixi de ras,els quemacus,d'aqui q'alla i que mai en pensat i importat l'interes general,a no ser que en pugin treure poc omolt un interes personal com es ara el cas Vega.

Anònim ha dit...

Prohibir anar amb la bici pel passeig de la platja es una autentica aberració, a la majoria de poblacions veines tenen carril bici al costat de la platja, per poder guadir de la bici sense tindra que entrar al pople si fas la costa es podria nar fins el far de Calella sense perill per la canalla el unic punt negre es Malgrat.
Ramon

Anònim ha dit...

Serrano tic tac tic tac.
No tienes nada que hacer o estas todo el día colgado a la caja tonta.