divendres, 6 de febrer del 2009

LA NOSTRA REALITAT MUNICIPAL


Sota el nom de democràcia sociolista i popular
el franquisme perviu entre nosaltres

13 comentaris:

Anònim ha dit...

El circ és més seriós que els Plens de l'Ajuntament de Malgrat. Ja tens raó que són els descendents del dictador.

Anònim ha dit...

L’Audiència condemna Neus Serra per injuriar membres del PP de Malgrat de Mar
http://www.malgratconfidencial.com/

Anònim ha dit...

Malgrat tot como puedes poner una foto del Generalisimo franco con esta pandilla de rojos y friquis.
No se salva ni uno.
Arriba España.
Antes las reuniones los rojos las hacian en las plazas hoy el Generalisimo Franco da permiso para que se escriva del mundo rojo en internet y se sepa del palo que van los frikis.

Anònim ha dit...

Si si pero no dius que la feixiste Vega aguda els roigos i que cobra un paston gracies a ells,i el que sembla mentida es que no es dongin compte els ppsoistes qui tenen per companyia¡¡a no calla queban disfresats de socielistes¡.

I si viva egpanya pero ben lluny i els que son com tu mes.

Anònim ha dit...

La de l' anònim de les 20: 19. A tu e l' ESO (perquè suposo que ets jovenet/joveneta, perquè si no el tema és encara més greu)el que vol dir feixista? Crec que no tens ni idea.Feum emprar aquesta paraula amb la faciliatat del qui diu "bon dia". Les actituds feixistes no es demostren amb l' afiliació als partits, (que són tots democràtics-recorda-ho sempre!- dignes de ser respectats mentre la gent els voti, sinó que es demostren amb la ràbia, els insults i l' odi corporatiu i absurd a la gent de determinats partits, sense dialogar, sense a parar-te a pensar com és cada persona, odiant, insultant...això és el feixisme , una actitud intolerant que, moltes vegades, exhibeixen persones que curiosament es vanen de ser "antifeixistes" (massa pijeria i massa pijeria políticament correcte. Menys hipocresia i més classe i humanitat, que és el que fa realment gran a les persones)

Anònim ha dit...

ANONIM 23:37 QUE ET FOLLIN A VEURE SI VEUS LA COSA DIFERENT

Anònim ha dit...

Evidenment el que no ho saps ets tu.Poden valerse de la democracia que es una'ltre cosa ,pero en esencia son el que son i fan ifaran el que pugin per malmetre la democracxia i la lliura expresio.
I sapiges que ara han posat de moda i us aquest, dir feixistes a tots aquells partits i o persones que sempre han lluitat i o trevallat per la democracia, una cosa que a ells els pesa i voldrien eliminar (LA DEMOCRACIA),i tu o ets molt jove o ets d'aqust o be no entens re.

Anònim ha dit...

Hitler era demòcrata, Franco demòcrata orgànic i fins i tot Gil i Gil ho era de demòcrata, quina degradació del terme hem sofert en pocs anys.

Anònim ha dit...

També tenim actualment una Real democràcia organitzada per Franco que conserva els mateixos tics totalitaris nacionals de fa 70 anys i de la qual en son hereus directes i amb molt de gust, pel que es veu, els membres del PPOE. De res!

Anònim ha dit...

I com es pot una democràcia impedir la presentació d'opcions politiques a Euskadi...?

Anònim ha dit...

Porque son unos asesinos los de las Vascongadas y covardes.

Anònim ha dit...

Perquè maten, potser? Es que té collons la cosa!

Anònim ha dit...

És normal que ilegalitzin un partit que no condemna la violència, i més a Euskadi, on molts partits estàven formats per gent que pertanyia a ETA.



Per cert la gent jove no sóm idiotes ni analfabets. N'hi ha molts que si, però d'adults també.