dijous, 26 de febrer del 2009

Delirants monòlegs de peixateria



Com gosa aquesta dona demanar solidaritat al·legant que els últims anys s'han fet molts diners al poble, la mateixa dona que ha fet possible un creixement insostenible ambientalment i alhora un creixement espectacular dels beneficis dels seus amics banquers i constructors, que fins i tot arribaven de Madrid -Vallehermoso- a contribuir abnegadament al saqueig oficial del territori i omplir les butxaques d'alguns elegits. Tothom sabia que la bombolla esclataria i que la pagaríem els de sempre tal com ara està passant i Ella s'omple la boca de tenir idees, de treballar i de tenir solucions tot i no ser bruixa o “alcahueta”, que més voldria que ser bruixa, per ser-ho s'ha de ser honesta i intel·ligent, tot el contrari de les seves excelses virtuts i que queden al descobert cada cop que obre la boca i ens adonem del que significan les paraules demagògia, populista, espanyolista (parla en castellà amb una oient catalanoparlant, se n'adona i segueix igual). Ens insta a no malgastar però a seguir gastant perquè no pari la roda del diner, no sap ni el que es diu però li es igual, Ella, pura levitació, en la seva peana teocràtica està per sobre dels mortals, Ella no pertany al món dels miserables i el seu mandat, insinua, tindria que ser infinit, som nosaltres els mortals i humans malgratots els que no entenem les virtuts que té ésser guiats per una deessa encarnada en model de solidaritat i menyspreem per vici i ignorància les virtuts de la gent abnegada i generosa cap al seu poble a canvi, només, d'una misèrrima i quasi simbòlica paga de 60.000 euros a l'any de l'ala, el sou pel cap baix de deu mortals normals. Quina barra. Quanta comèdia més hem de veure i viure de la ma d'aquesta faraònica deessa?...

_____________

Aquesta senyal va ser posada en el lloc de la massacre abans de produir-se. Sembla ser que a algú, fet molt habitual al nostre poble, se li va escapar l'eina. Podria alguna persona sensata i sense perdre el control explicar als responsables de la BEAM (brigada d'execucions arbòries mecanitzades) el significat de la paraula PODA?

11 comentaris:

Anònim ha dit...

serrano, no puc veure el vídeo

Anònim ha dit...

tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac

aixó s'acaba!

el podaire!

Anònim ha dit...

En el món natural carronyaires s'anomenen als animals que necessiten alimentar-se de cadàvers, sembla que també pot fer-se extensible al món dels polítics, oi podaire?

Anònim ha dit...

aquesta senyora que es queixa de la pudor de la riera no s'hi va fixar qan va comprar la casa¿? Com es la gent pels interesos econòmics.

Anònim ha dit...

Un home que busca feina desesperadament es presenta a una empresa de tallar arbres.
-Té experiència? I digui’m, on ha treballat abans?
-Doncs vaig estar treballant al Sàhara.
-Al Sàhara? però si és un desert.
-No pas quan vaig començar.

Anònim ha dit...

Perdonaanònim de les 15:10: un acudit molt i molt suat.

Ratlleu tant ja amb els arbres. I de què ha servit la vostra proposta? Jo us ho responc: Tenir un any i mitg ben bó les obres aturades PER RES DE RES.

Moltes gràcies malgrattots

Anònim ha dit...

Perdonaanònim de les 15:10: un acudit molt i molt suat.

Ratlleu tant ja amb els arbres. I de què ha servit la vostra proposta? Jo us ho responc: Tenir un any i mitg ben bó les obres aturades PER RES DE RES.

Moltes gràcies malgrattots

Anònim ha dit...

jo ahir passejava tornant a casa per Can Feliciano... i que vols que et digui, m'agrada com està. Que potser sóc l´únic? no ho crec paaas!

Anònim ha dit...

Fest-ho mirar això teu del passejar i que no s'encomani ja que a jutjar per les paraules de l'alcaldessa " no hi passa mai ningú, tret d'alguns d'allonses i perquè no sigui dit".

Anònim ha dit...

Per aquest motiu la menda lerenda diu que volia fer un eix cívic, un passeig. Suposo que perquè no hi passa ningú, no?.

Anònim ha dit...

Exacte com diu un anònim sobre la veina que és queixa de la pudor de la Riera i algunes fàbriques que no fan pudor a la casa de tots,què fem les esborrem del mapa també?