dimecres, 18 de febrer del 2009

Ella respon, o no!

Avui els comentaris, si voleu, corren a càrrec vostre. "Bueno", "Es lo que hay, y en ello estamos".

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Pena, vergonya i fàstic. Un article d'El Punt d'avui "Deliris de Poder", retrata la posició de la Conxita. El qe calgui per continuar en el poder.

Anònim ha dit...

Mare de Déu senyor!. Sobre la torre de Can Serra "hi havia hagut un fallo personal en el moment dels 400.000 euros". Literalment!. "Vam canviar de lloc els diners i ja està" "no hi havia una cosa tan magnificada". "tenim una alegria i una pena".

Frases extraordinàries.

Anònim ha dit...

Ostia hace una hora nose si era un lapsu o un tripi pero e vist al Sr Tagua facsión con unas gafas de gay que flipo. Wau Wau. Si la holandesa te viera...

Anònim ha dit...

Inutil,inutil,inutil,ella i en Romero els mes initils de l'equip.I ja que i soc ARE no.

Anònim ha dit...

tic tac aviat s'acabara tot aixó

Anònim ha dit...

El día que se a cabe este bloc se habrira otro, por ejemplo los idiotas de Malgrat.

Anònim ha dit...

lo dices por ti?

Anònim ha dit...

Per a les properes eleccions faran una joint-venture PPOEista i portaran a Manolo el del bombo per amenitzar els mítings conjunts. Són així ells, ecspanyols de pura raça.

Anònim ha dit...

Però de que va aquesta dona, algú sap d'algú que hagi trobat feina gràcies a la seva gestió en inserció laboral i que no sigui la seva càrrec de confiança? Algú tindria que fiscalitzar el que ella anomena, la gran tasca que estan fent, i ensenyar al poble, didàcticament, quina és l'estratègia dels paràsits incrustats al teixit social de l'ajuntament.

MALGRATOT ha dit...

Anònim 2009 14:13, gràcies. Impressionant! Sembla com si parles del nostre poble en general i de la nostra lider en particular.

DELIRIS DE PODER

Sense mi, trontollarà la revolució. És necessari que governi vint anys més per dur a terme els objectius i els somnis. Per tant, voteu-me. Aquestes proclames, aquests arguments, aquesta psicologia no ens són pas desconeguts. Ara, els mitjans de comunicació de tot el món els han tornat a reproduir amb motiu del referèndum de Veneçuela, però aquí els hem sentit sobretot en la política municipal, pronunciats per alguns alcaldes que fa tant temps que seuen a la poltrona que ja no se sap si la poltrona ha pres la forma del cul o el cul la forma de la poltrona. El fenomen és equivalent, canviant les dimensions. Aquests alcaldes no parlen de revolució, és clar, però se la imaginen. El poble, la ciutat, ha canviat gràcies a ells. Hi ha hagut una revolució en l'urbanisme, en els serveis, en el paisatge públic i s'imaginen que ha estat gràcies a l'art del gran timoner. Per això, si es retiressin, el màgic moviment s'aturaria, el carro aniria pel pedregar, tot cauria en la decadència, i el poble o la ciutat tornarien a la deixadesa i al llanguiment. Perquè això no passi, voteu-me. Perquè, a més, heu de saber que la feina encara no està acabada, que en resta molta per fer. Necessito algunes legislatures més. Voteu-me. Aleshores, si la gent els vota troben que el poble és sensat i agraït, que els acompanya en la seva visionària percepció de la realitat i del futur. En canvi, si no els voten, se senten desgraciats, víctimes del desagraïment, la injustícia i la rancúnia. Jo, que tant he fet i mira com m'ho paguen! És trist que un home o una dona pensin així. Que no s'adonin que ningú no és imprescindible. Que és patètic que s'imaginin que només ells poden resoldre els problemes del poble, de la ciutat o de la nació. Patètic i grotesc. Que no comprenguin que el futur existeix amb ells o sense, i que fa de mal dir que aquest futur només sigui esplendorós si ells governen i miserable si no ho fan. Qui sap, potser serà tot el contrari. I, finalment, el súmmum de l'egolatria és aquest vici de mesurar la clarividència del poble en funció de si els vota o no. Deliris de poder.

Miquel Pairolí
El Punt: 18/02/09

Anònim ha dit...

Doncs fonts properes al pp afirmen que el pacte no és només per aquest mandat, sinó que ja s'ha parlat del proper i des de dalt. Així que ja cal anar en compte qui voten i explicar-ho. Qui es pensi que aquest és un pacte de 4 anys va llest. d'aquí tanta prepotència del govern. Ho tenen tot lligat.

Anònim ha dit...

Mentre ihagi tanta ignorancia i incultura,aixo es dificil de canviar,per nilt que es molestin els aludits,i precisament es el que mes fomenten aquest aprenents de dictador.

Anònim ha dit...

Els llops entre ells no es mosseguen i això ho explica tot.
Tenim un dibuix de futur apocalíptic.

Anònim ha dit...

tic tac tic tac no soc el mateix però espero que el tic tac tic tac sigui per ells, els egolatres, els que en la seva ignorància estan per sobre el be i el mal, ells que els fa mal la cultura de la gent perquè se els hauria acabat la bona vida que porten.

Anònim ha dit...

algu pot informar si es pot denunciar a carrecs electes per no fer be la feine

Anònim ha dit...

aquesta señora sap de que parla? en plena crisi encara des de l'ajuntament no sap que hi ha un progamari lliure que no costa diners? accés i fotoshop un es tractament de dades i l'altre de fotografia, no sap res parla sense saber que diu té una bona mestra, anglès homologat hi ha més d'un anglès? si us plau que plegui, el poble de malgrat no es mareix tant de despropsit.
això allo titulacions homologacions sap de que parla puestos rames encabi acabar daclara, la roba bruta?
prou prou prou prou prou

Anònim ha dit...

El que fa una persona presumiblement asenyada,(la Conxita) per perpatuar-se a la poltrona.

Conxita es que no t'anadones del que fas?.Recorda que rectificar es de savis.

Anònim ha dit...

POTSER A QUI LI FALTA UNA BONA MESTRE ES AL ANONIM DE LES 15:58, I POTSER QUE ES PENSI LES COSES ABANS DE DIR DISBARATS

Anònim ha dit...

Chapeau per la cheer leader del rajuntament de Malgrat.