dissabte, 7 de febrer del 2009

Malgrat en lluita contra el canvi climàtic

Èpic Ple municipal per entendre l'àpex assolit, sobretot amb els silencis, per la dona que exerceix d'alcalde i la camarilla que la envolta. Flanquejada per quatre "floreros" per banda va ser un Ple MEMORABLE!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No tenen vergonya. Per regar els jardins s'ha de tractar l'aigua de la mina ? I la Mèrida ha de ser la substituta de l'alcaldessa ...Vaja futur per Malgrat. Clar, la culpa és de l'ACA, l'equip de govern ha demanat alguna cosa ? Si encara no ha demanat un projecte per la Torre, ha de ploure molt per demanar l'aigua a l'ACA...

Anònim ha dit...

I la del mig que tot li és igual menys perdre la poltrona. Si poséssim nou floreros a l'ajuntament, estic segur que funcionaria millor i no tindríem crisi. Quin estalvi per el poble.
Són l'autèntic esperit militant de la contradicció.

Anònim ha dit...

Doncs, us hauríeu de preguntar si segons vosaltres els regidors són "floreros" -jo no ho crec- perquè la gent del poble prefereix votar a floreros que altres opcions polítiques. Ben curiós, sí senyor!!

Anònim ha dit...

bé, això no és cert del tot. la gent també vota a les altres formacions. de fet, les altres formacions sumen més vots que els floreros. ben curiós, si senyor.

Anònim ha dit...

tic tac tic tac

Anònim ha dit...

Pero so moña se teavisto el plumero

Anònim ha dit...

Legionario no se ra tu parienta la clienta?,lo digo porque meas fuera maceta,ya que no tine nada que ver lo que dices con el articulo en cuestion a tratar.Viva...., cichis se me iva a escopar.

Anònim ha dit...

Quien es el Legionario?