dimarts, 10 de febrer del 2009

La secta en ple

Entendridora postal malgratenca on veiem a tota aquesta gent, creadors de crisi, que no afectats, celebrant la inauguració del nou temple espiritual privat d'entramats, ordits, conxorxats i martingales varies. Sostenibles com són de mena i a efectes d'aprofitar totes les engrunes generades al seu pas, la nova dependència s'ubica en una casa de propietat familiar de la lider de la secta, grandiós detall que ens mostra fins a on arriba el seu grau de conscienciació en els àmbits de sostenibilitat, reciclatge, austeritat i proteccionisme familiar.



8 comentaris:

Anònim ha dit...

que poco te queda GRAUPERA, tic tac, tic tac, tic tac...

Anònim ha dit...

Ja ha parlat el gran deensor de la llibertats,el lgionario o guardia civil es igual,pero gran alumne de "quieto odo el mundo"i al que se mueva un tiro.

Anònim ha dit...

Deu ser algú que governa molt.

Anònim ha dit...

La cosa és despistar del que s'informa. Realment són com una secta. Si no hi haguessin beneficis (del tipus que sigui)pels qui lideren, les sectes no existirien. I si les persones valoressin bé les contradiccions dels missatges i de les accions, tampoc.

Anònim ha dit...

El anonimo del martes 10 de febrer del 2009 a las 19:33 que lo que dice es: que poco te queda GRAUPERA, tic tac, tic tac, tic tac... tiene toda la razon yo no se quien és el señor graupera. Ahora mi pregunta és quien hizo esas fotos del PSC de Malgrat de Mar si alguien lo sabe que me conteste porfavor, ya se que todos los anonimos de este bloc que van encontra el equipo de gobierno de malgrat són de una secta que solo piensa en criticar al equipo de gobierno de malgrat o a otrs cosas publicas que se havian criticado, solo y para terminar solo le quiero decir al señor Graupera tic tac, tic tac, tic tac el tiempo va pasando tic tac, tic tac, tic tac el tiempo vuela.

Atentamente Juan.

Anònim ha dit...

JUAN PALOMO YO MELOGUISO YO MELOCOMO

Anònim ha dit...

SECTA:
"És un grup que es presenta sota una associació que aparentment abasta temes culturals, polítics, religiosos o fins i tot de tractament davant malalties o problemes socials. Es caracteritza principalment per emprar tècniques de persuasió coercitiva com a mètode d'influència social, prèviament s'usen mètodes de seducció i a més compten amb un o diversos líders. És molt freqüent una jerarquia piramidal d'ordre."

Anònim ha dit...

Aquestes fotografies són captures de pantalla d'un vídeo que va penjar Malgrat Confidencial. O això crec