divendres, 25 de febrer del 2011

Sobre referents i salvadors de la pàtria

Pels molts que us vareu perdre les transcendents i sinceres paraules de la nostra alcaldessa el passat dia 7 de febrer a Ràdio Malgrat, us oferim el fragment impagable on, erigint-se en altruista salva pàtries del poble i en possessió de la única seqüència genètica apropiada per regir el municipi, menysté la capacitat de qualsevol candidat a comandar l'ajuntament mostrant un menyspreu intolerable cap els seus oponents en la propera comtessa electoral.
Escolteu amb molta atenció els raonaments que ens ofereix perquè són autènticament delirants i situen la persona que així raona a la mateixa alçada que a la d'alguns espècimens d'il·luminats que s'han begut l'enteniment o que directament fan catúfols i dels grossos.  
Seran coses de l'edat, coses intrínsecament socialistes o és el seu particular i habitual tarannà?

 

19 comentaris:

Anònim ha dit...

El treball ni em cansa ni m'espanta
L'actual alcaldessa de Malgrat creu que el model de poble en què treballa des del 1991 encara no s'ha enllestit

Diu que ha governat bé amb el PP, però que es presenta a les eleccions per obtenir una majoria àmplia

25/02/11 02:00 - MALGRAT DE MAR - TERESA MÁRQUEZ

Anònim ha dit...

Es molt trist, que una persona es cregui que es el malic del mon, Sr. Alcaldesa, sense voste Malgrat tambe tirara endavant, perque enacara que voste en dubti en aquet poble tambe tenim gent preparada, responsable i que vol lo millor per el lloc on viu, diguim quina preparacio te voste per manar, quins estudis te... i la Sr. Vega amb la mentalitat seudofascistoirepepera que te, on creu que va voste Sr. Alcaldesa, diu una dita castellana DIME CON QUIEN ANDAS Y TE DIRE QUIEN ERES...

Ramon

Anònim ha dit...

Ya legustaria a la Conchita parecerse en algo al General Franco y la otra piojosa lo unico son las siglas del PP porque Vega dejas mucho que desear te recuerdo cuando tequerias cambiar de partido porque no tedavan lo que tu querias y por eso hicisteis la cama a todo el mundo , tu y tu Marcelo de los cojones, ahora dicen que tu segunda sera la Mª Rosa pues mira ojala no saqueis ni uno porque ya esta bien de vivir del pueblos y del Chanel.

Anònim ha dit...

Una senyora que admet dins del seu club a personatges tant estrafolaris com els quatre primers de la foto no ha de merèixer cap confiança a ningú i si amiga, com sovint fa, amb els tres personatges següents, ha de merèixer el menyspreu absolut de tot el poble.
Amb tots aquests referents, entre d'altres més propers, com Bonos, Varas, Guerras, Barrionuevos, Roldanes, Salas, Zapateros... aquesta senyora queda perfectament referenciada i retratada davant tot el poble.

Anònim ha dit...

Malgratot, tens poca feina pel que veig,......Vindràs diumenge a la inauguració del nou arxiu municipal i de la remodelació de la Torre de la viuda de Can Sala o feràs com la Neus Serra i et quedaràs a casa prenent til.la?

MALGRATOT ha dit...

No t'enganyis, aquesta torre l'ha restaurat la pressió popular, no tu per moltes medalles que el diumenge et posis i molta xerrameca que proclamis. Jo esperaré a anar a la inauguració de la masia de can Palomeres com a Centre d'Interpretació del Territori o millor dit, del poc que en queda d'entorn malgratenc gràcies a la teva execrable gestió patrimonial.
A disposar!

Anònim ha dit...

Anònim de les 18:06 que et passes la tarda pels diferents blocs "amics teus", per enllestir el dia de feina?a Des del castell també parles de nervis i aquí de til.les.Noia fes-t'ho mirar perquè potser la que pateix nerviosisme ets tu.

Anònim ha dit...

En els discursets de l´inauguració de la restauració de la zona del Bombai.. ni el més mínim esment a la pressió dels joves que van salvar la torre d´un segur enderroc, per deixadesa municipal.
Vinga floretes i autobombo...
Per cert.. "l´animació" amb els prohoms de Malgrat, molt dolenta!
Posats a fer, perquè no s´encarreguen aquestes escenificacions als grups de teatre locals?

Anònim ha dit...

Malgratot, no t'hi vàrem veure ahir diumenge a la inauguració. Que tenies mal de panxa com d'altres?

Anònim ha dit...

En la foto de habaju la gorda esta para hacer morcillas con ella jo jo jo jo y que se las coma el marcelu ji ji ji ji.

Anònim ha dit...

http://declaracioindependencia.cat/

Anònim ha dit...

Raigs de sol surten de l'alba,
i es reflexen en la mar,
desprenent una brillantor profunda,
com si t'estés mirant.

Anònim ha dit...

Se dice que los fabricantes de mortadela an dado apollo al govierno de malgrat

MALGRATOT ha dit...

Jo sí que vaig veure't, estaves a primera fila acompanyada de persones menyspreables fent discursos galdosos d'uns suposats mèrits que no us corresponen en absolut. Tot el poble ho va veure i en va ple del que pensa fer amb tu, els teus amics, la teva vàcua xerrameca i els teus lamentables deliris de poder. El 23 de maig tornarà a sortit el sol i pot ser, és molt probable que tu no el vegis ja des de la teva privilegiada peanya.
Uf, quin mal de ventre!!!

Anònim ha dit...

Ja ja Malgratot! tu tampoc veuras sortir el sol d'on penses no t'anganyis el poble de Malgrat no volem "CARROÑA" com vosaltres.
Visca Malgrat!
Visca Cataluña!
Y viva España!
Feu una oposició tranparent i pel 2015 ens entendrem llavors.
Si és molt sencill.

Anònim ha dit...

Anònim de les 17:04
Demanés oposició transparenta, doncs, també hauries de demanar govern transparent, sense mentides i demagògies populistes, que és el que tenim en el nostre poble.
També et deus considerar demòcrata, però demòcrata orgànic, ja deus saber a què em refereix, ja que una persona que creu en la democràcia, respecte l'opinió dels altres i no els anomena carronya.
Em sembla molt bé que cridis viva españa, aquesta españa que ens està oprimint i asfixiant, que ens ha xuclat i ens segueix xuclant tot el suc, que ens titlla d'insolidaris, que interposa recursos davant del Tribunal Constitucional, que ens considera ciutadans de segona, que no permet que decidim el nostre futur, que amb els seus discursos anticatalanistes incita als ciutadans al odi envers nosaltres.
Visca Catalunya lliura.
Catalunya nació d'Europa.

Anònim ha dit...

... i arribats en aquest punt Malgrat esdevindrà un poble lliure de paràsits, malfactors i ganduls que viuen a costa del poble sense aportar-hi res de res.

Anònim ha dit...

Anònim 17:39
Catalunya nació d'Europa?
Quins collons! això nomes o aconseguireu lluitan i sou una colla de cobards, anem tots a sac i jo com català defendre el meu poble...... però això és imposible amic meu aixi que saps que et dic... si no puedes con el enemigo...unete ael i si no? ja saps un parell de collons tots els bocasses com tu i anem al front!!
Nomes parleu i parleu i ja canseu!!

Anònim ha dit...

Ultimo comentario simplemente.... brutal verdad como un templo.