dissabte, 5 de març del 2011

Fina estampa costumista

Posa la pell de gallina llegir cartes com aquesta, publicada a la revista som-hi! el passat mes de febrer, i on es certifica la total incapacitat de les persones que sota les sigles PSOE-PP regeixen els afers de govern municipal. És lamentable que individus amb una falta de preparació manifesta ocupin llocs de responsabilitat dins l'ajuntament amb l'únic objectiu de passar l'estona ociosament i a sobre cobrar sous d'escàndol per fer-ho. No entenem com el poble pot dipositar la seva confiança en aquesta colla de camàndules professionals que aquí apareixen reunits per fer-se la foto i auto-lloar la seva patètica obra de govern dins dels seus respectius àmbits, a quin més catastròfic.
Tinguem present que en recents declaracions l'alcaldessa Campoy va manifestar que les prioritats de la futura legislatura serien les polítiques socials cap a la gent gran i els joves. "Malgrat està força ben cobert pel que fa a infraestructures. Els propers anys s'ha d'intensificar el treball amb les persones, sobretot gent gran i gent jove, amb l'economia local, i amb les ajudes de feina".
Per començar a tremolar de por pel que pot passar el proper dia 23 de maig si la gent de Malgrat de qualsevol edat, però molt especialment la gent gran i els joves, decideix seguir fent el carallot en lloc de raonar en profunditat el sentit del seu vot i actuar en conseqüència.


Ple municipal 03-03-2011

1.Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 3 de febrer de 2011.
2.Aprovació de modificació pressupostària mitjançant suplement de crèdits.
3.Dació de compte de l’aprovació definitiva de la “Modificació puntual del text refós del POUM per la implantació d’un ús comercial en el sector delimitat pels carrers Joan Benimelli, Josep Planagumà, Badalona i Passatge Montserrat Rosell i Parellada” i alteració de la qualificació jurídica mitjançant la desafectació dels terrenys qualificats de vial que passen a ser comercials. 
4.Aprovació inicial del projecte d’urbanització de la prolongació de l’Av. Barcelona, entre l’Av. Colom i el carrer Ausias March. 
5.Moció del GPM d’ERC de condemna pel tancament de TV3 al País Valencià. 
6.Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 3051/2010 a la 280/2011.
7.Precs i preguntes









32 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb lo que deuen de menjar. la Vega, la tal Raja i el gordinflon de primera fila, es podria alimentar a un regiment, no es gens d'extrany que estiguin agraits a la ma que els alimenta. ¿Sra Alcaldesa a qui collons em de matar per poder lluir tan ufans? a mandar oiga...

Ramon

Anònim ha dit...

Demolidora carta la publicada. A qui pertanyen les sigles A.V. que signa l'escrit?

Anònim ha dit...

Que més dóna qui signa l'escrit? l'important és que l'autor ha perdut la por i s'atreveix a dir les coses pel seu nom i posa el descobert el clientelisme polític que campa pel nostre poble. Si el Sr. Carril hagués estat militant del PSC li haurien posat un assistent les 24 hores del dia i més i més i més.

Anònim ha dit...

que en sou de miserables!!!

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, jo també penso el mateix de l'equip de DESgovern.

Anònim ha dit...

Tot i què els quatre de la foto són els més patètics del grup, cal no menysprear l'elevat nivell d'insensatesa dels cinc camàndules que falten i que serien la part alfabetitzada de l'escamot.

Anònim ha dit...

Fer ús d'una persona ja morta per carregar contra els teus enemics, és de miserables!

Anònim ha dit...

Les acusacions de la carta al Som-hi són prou greus com perquè algú doni alguna explicació.
Precisament perquè estem parlant de facilitar la vida a una persona que ho necessita, quan la vida se li está escapant, s´ha d´aclarair molt bé si es tracta d´un error puntual, d´incompetència o de mala fe.
De totes maneres, penso que és un cas de molta gravetat que es denunciï des del propi servei i que la primera autoritat del municipi, com a responsable primer dels Serveis Socials, hauria de prendre cartes en l´afer.
Espero que la línia argumental de l´Ajuntament, no siguii precisament la de voler veure el món al revés com preten el falssari i trist escrit que em precedeix.

Anònim ha dit...

És molt curiós la facilitat que tenen alguns/es per fer-se l'orni i passar desapercebuts quan van maldades, minimitzant actituds o comportaments i eludint responsabilitats.
Aquest greu, molt greu comportament no mereix cap comentari per part teva Nosokomio, algun argument per defensar o justificar la intervenció d'algú del teu gremi o ara no toca o no en tens cap d'argument?

Anònim ha dit...

L’alcaldessa, Conxita Campoy, ha signat aquest matí la compra, per 300.000 euros, del llegat de l’explorador malgratenc als seus hereus, després de prop de tres anys de llargues negociacions.

Anònim ha dit...

Cantem la canço.... el sr Ramóm! enganya a las criades! el sr Ramón! enganya a tot el món!

Anònim ha dit...

que collons signifiquen tantes mosques?

Anònim ha dit...

És en Malgratot que les atreu.

Anònim ha dit...

Potser ens mostren l'alt grau de mosqueig de molta gent davant tanta barbaritat municipal.

Anònim ha dit...

Son del chope de la Vega

Anònim ha dit...

Si algun altre treballador de la Casa Gran parlés, potser acabarien condemnats més d'un i UNA.

És per al·lucinar. Però els tenen acollonits. Ho sé de bona tinta. I ells com tots, han de portar el pa a casa. Pregunteu pregunteu,

Anònim ha dit...

Res de nou, és sabuda la facilitat que té l'alcaldessa per comprar voluntats i vots, Raja, Vega, Viñolas en són l'exponent més clar d'aquestes compres. Dins la Casa Gran actualment existeix una notable tropa de gent que, al haver quedat aturat tot el relacionat amb la construcció, es passen el dia dedicats a jugar a cartes, al dolce far niente i vinga encendre ciris a Santa Campoy per poder seguir gaudint de tanta felicitat.
És la màfia consistorial, imbècil!

Anònim ha dit...

Ana Raja estas metida en el mismo saco que la Ana Vega las sois iguales de hipocritas y mentirosa y malas personas.

Anònim ha dit...

Dime de quien hablas y te dire quien eres........otro como tantos que no sabe ni como se llama.

Jacint

PD: 22 de mayo muerte subita para ERC i alguno más.
Politica transparente! No dañina

Anònim ha dit...

Malgratot, no en parles res de l'adquisició del fons de Felix Cardona? No era això el motiu pel qual l'alcaldessa va anar misteriosament a Venezuela com vas dir tu a visitar el seu col.lega Chavez? Vet aquí per que va ser! pampol! per anar a negociar amb la familia Cardona, l'adquisició pel poble de Malgrat de Mar del fons. Yehaaaaaa!!! (com diria en Pedrito)

Anònim ha dit...

I alguno más... la vaca burra cero patatero

Anònim ha dit...

La transparència política hagués obligat a que quan l'alcaldessa va anar a Venezuela hagués donat els motius i la política barata fa que tregui a la llum aquest acord tres mesos abans de les eleccions.En fi,que es pot esperar dels intel.lectuals que tenim per polítics!Yehaaaaa!!!!

I el que fa l'ajuntament,que no l'alcaldessa,és la seva OBLIGACIÓ i per això ELS PAGUEM I MOLT,a mi ningú m'aplaudeix quan faig la meva feina,que vosaltres no em pagueu,i si no la faig em foten a LA CALLE!!

MALGRATOT ha dit...

Que n'ets de bocamoll/a. A qui pretens enganyar amb aquest efecte populista -marca Chavez- d'haver aconseguit un acord amb la família Cardona per comprar el seu fons històric dos mesos abans d'eleccions i amb diners que no són ni de l'ajuntament sinó, i com amb tot el que heu fet al llarg d'aquests quatre anys, de la Diputació o d'organismes supralocals. Quant ha pagat l'ajuntament i quant la Diputació, o és un secret inconfessable i que no convé que transcendeixi?
Del viatge a Oslo i al Marroc amb què ens beneficia? Ara fareu un museu per exposar mapes, brúixoles, teodolits, plomes, llances i rampoines varies o aniran a raure sense catalogar a un magatzem a l'espera, d'aquí a quatre anys, d'un possible i futurista nou i hipotètic ajuntament semblantment a l'arxi-famós i faraònic auditori municipal que porteu burrejant de fa anys tu i la teva tropa, convertin-se el tema en la riota del Maresme.
Sense la Diputació amb els seus mafiosos i inconfessables interessos, que per cert esteu a punt de perdre, no sou ningú. Res de res, només la riota de la costa!
No heu actuat amb cap afany cultural, us nodriu de l'abundant incultura que impera per Malgrat, només heu actuat astutament, això sí, pel cop d'efecte que representa fer-ho poc abans de les eleccions amb la idea que us ajudi a mantenir l'únic que de veritat us motiva: LA POLTRONA.

Anònim ha dit...

Però creus que s'ha fet bé o no de comprar el fons privat de Felix Cardona, Malgratot?

MALGRATOT ha dit...

D'entrada sí, tot i què el tema s'ha manipulat barroerament i només el temps i l'us que s'en faci d'aquest llegat ens mostrarà la idoneïtat de la seva adquisició.

Anònim ha dit...

Home hagués estat millor que l'haguèssin cedit!!!sense cap €€€ a canvi,i quan ha valgut?

Anònim ha dit...

I si ambdues parts ho han volgut i decidit així?

Anònim ha dit...

La foto parece de un funeral, el Valentin conescolta,el tio de las cervezas i patates frellides,la Vega que parece con el luk nuevo i la cara de mortadela el pavo i la raja declarando que hice yo para estar con estos mongolos.
Viva la Conchita con este equipo de muertos siepre sera la uno de la lista porque valla colla de invalidos.

Anònim ha dit...

En la foto de minusvalid falta el numero uno el Marcelo Gomez pelota de la Campoy y rrastrero como el solo.
Marcelo haber si te veo pegando carteles de los fachas y ya te locuento aparte.

Anònim ha dit...

Mira quien fue hablar los pixapins de Cataluña " CON DNI ESPAÑOL" bailando al son de ERC y CIU.

4 Años más CONCHITA!
Digan lo que digan el pueblo lo tiene claro.
Si partimos malgrat en 5 barriadas, 3 tienen claro seguro PSC las otras 2 se la jugaran CIU y algo ERC que sin Teresa perdera mucho.......
Matematicas claras.

22 de mayo tic-tac

Anònim ha dit...

Aquí els únics i genuins pixapins sou els que generosament i sota amenaça militar ens imposeu de tenir el DNI espanyol fent gala del vostre exquisit sentit del terme democràcia.
Entranyable Tic-tac, demana hora a l'especialista que et revisi el que et queda de cervell.

Anònim ha dit...

Mira el qui parla, el qui té penjada l'estelada en el balcó des que la selecció espanyola va guanyar el Mundial amb dos collons! Perdoneu per algú ho havia de dir!