divendres, 4 de febrer del 2011

Caletes, educació, condecoracions i PPOE

Costa de creure però és bo constatar un cop més com, Ple rere Ple Municipal, la nostra alcaldessa, fent ostentació del seu gran bagatge cultural, es fot novament de ple, i ja van masses vegades, de peus a la galleda mostrant al món el nivell de xerrameca que posseeix i la sòlida fragilitat que els seus raonaments mereixen.
En aquest tall d'àudio podem escoltar com una de les persones més ben educades del poble fa ostentació del seu insuperable rang i ens posa al descobert quin és el seu nivell dialogant juntament amb les seves altíssimes prestacions en fer la gara-gara.
Malgrat ha d'alliberar-se urgentment i d'una vegada per totes de tanta mediocritat.


03-02-2011
L'ordre del dia de la convocatòria del ple d'aquest mes és el següent:
1.-Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 13 de gener de 2011.
2.-Imposició i ordenació de contribucions especials per raó de l’obra “Projecte de millora urbana de la riera en el tram entre el c. Fontlladosa i el c. Passada”.
3.-Informe per la revisió de les tarifes del servei de taxi de Malgrat de Mar per l'exercici 2011, instat pel Sindicat del Taxi de Catalunya.
4.-Aprovació de les bases reguladores de les subvencions atorgables per l’Ajuntament per a l’exercici 2011.
5.-Cessament i nomenament de nous membres del Consell Escolar Municipal – Consell Educatiu de Malgrat de Mar.
6.-Moció d’ICV-EUiA de suport a favor que el Govern reguli un procediment que garanteixi el secret de vot a les persones amb discapacitat visual en les properes eleccions municipals.
7.-Moció del GPM d’ERC per a l’establiment d’una zona per a la pràctica del Kite Surf a la platja de la Conca.
8.-Moció conjunta dels GPM d’ICV-EUiA i d’ERC de suport a la proposició de llei contra el sobreendeutament familiar i personal per modificar la llei hipotecària amb la finalitat de regular la dació en pagament i l’eliminació de les clàusules del sòl.
9.-Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 3001/2010 a la 3050 /2011.
10.-Precs i preguntes.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Voleu dir que sap el que és una caleta?

Anònim ha dit...

La conchita es la unica que dice las cosas con consenso, los de la oposicion no me inspiran confianza.
Por cierto quien es ese Marcelo que tanto nombrais?
Si en cada partido hay un bufon de la corte quien es el bufon de cada uno?
Imagino........

Anònim ha dit...

Al valen solo le faltaba la boina.

Anònim ha dit...

El bufon del ppc de malgrat lo mas seguro que seras tu,sopla gaitas.

Anònim ha dit...

Pues si lo soy, por cierto tu mama que tal? bien? tuvo almorranas no?que gran madre no? una Santa...

Anònim ha dit...

Mi mama muy bien de al morranas nada gracias,por cierto medijo que localizo ala tuya haciendo la carretera, tienes que en cargarte un poco de ella,ojo.

Anònim ha dit...

No de eso de asesorar que la asesore la tuya, que es una gran profesional hombre! si es un alago tener una profesional como la tuya! y unos precios de escandalo! se nota que es Española 100% pura raza! es que las catalanas no son lo mismo.
Saludos crack!
Que cuando tu vas....yo ya vengo de camino.... jejeje.

Anònim ha dit...

Pelotazo lista electoral PPmalgrat la como hay vacantes el PP ficha al Sr Valentin Rodriguez Baltasar como el rey negro jajajajaj .. para el de la carretera..
La lista es casi la misma pero:
1ª La berraca Anna Vega,2ºValentin Rodriguez Baltasar i secayo el fichaje monopolizado PPSOE,3ºManuela de Madre Sanchez,4ºRafa Charly,5ºJavier Lozano el presentador,6ºLa pertegas Aubanell,7ºCati Machado Carlys placha,8ºFrancisco Franco Melguizo,9ºLuncindo,10ºFerran Berruete Madrid Barcelona o al mejor postor,11º Encana Roca de Noche,12º La hermana del conejo Carmen,13ºIsabel la catolica del Rey,14 º Rafael Pica el bufon del PPMalgrat, 15º Jordi Martin el hijo de la berraca, 16ºIsabel Fierrez lo ultimo en ferreterias i con el 17º el otro bufon el Carles Tagua... los resrvas del Real Madrid son Rosa Roldan i Victor Martinez el momia.
Como minimo el Partido Popular de Malgrat pretende sacar cuatro regidors.