divendres, 11 de febrer del 2011

“Negoci local”

Per si teníeu cap dubte sobre quin era el noble i elemental objectiu del Partido Popular per entrar a l'ajuntament de Malgrat ara fa quatre anys, us proposem que feu el següent i aclaridor exercici: Obriu el Facebook i a la finestra de fer cerques escriviu Ana Vega + intro (alerta!, i que quedi clar, amb una “n”), situeu el cursor sobre Partido Popular i obrireu la finestra on sense cap ambigüitat qualifiquen la seva formació de “Negoci local”. Tota una declaració de principis al final de la legislatura municipal i que clarifica perfectament les autèntiques intencions d'aquesta tropa. Podien qualificar-se de Organització psicotròpica, Associació filantròpica, Col·lectiu altruista..., però no, ells, amb tota franquesa i que agraïm, ens fan saber que aquesta gent s'han organitzat per lucrar-se, per fer descaradament negoci amb els afers del poble i molt lluny dels ètics objectius de la nostra alcaldessa Campoy de servir al poble. Com veiem els "nobles" objectius d'uns i altres són els mateixos però aquests del PP almenys, i a diferència del PSOE, no enganyen a ningú. Vosaltres mateixos el proper dia 22 de maig. Nosaltres ja hem vist el meló obert i uixxxxx!!!


Quatre anys han hagut de transcórrer, i a tres mesos de les eleccions, per sentir finalment la veu de la regidora d'Acció social i ciutadania, Sra. Anna Raja (en aquest cas amb dues enes) exposar la seva meritòria i dura tasca, com ella mateixa ho qualifica, d'ensenyar a pescar als que no en saben i subtilment com aquell que no vol la cosa, anar pillant voluntats i sobretot vots dins la colossal muntanya de misèria social que amb les seves arts han estat capaços de crear. Meritori és haver estat capaç de llegir més papers en aquesta entrevista que en la suma de tots els Plens municipals als que aquesta senyora ha assistit al llarg de quatre anys en el càrrec. Tot plegat dues entrevistes psicodèliques del Malgrat de Pena en que vivim i dels fenòmens paranormals que patim.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ana Vega Raya
Bon dia!! A punt d'acabar la setmana però, ara més que mai, agafant forces per tirar endavant. Si teniu alguna preocupació, denúncia i/o dubte podeu afegir a amistat a Populars Malgrat de Mar, i des d'allà intentarem ajudar-vos.
Ayer a las 9:33 · Me gusta ·
MOLTA MELDA PEL PPC DE MALGRAT

Anònim ha dit...

Loque tiene que hacer la sra vega i marcelo es pagar la ex-sede del carre maria cubi.