divendres, 18 de febrer del 2011

Competències municipals

És bo de recordar ara que estem a les portes d'unes noves eleccions municipals, falten 90 dies, la resposta donada per la nostra alcaldessa el passat dia 07-02-2011 a una veïna del poble que mostra el seu enuig per la mala recepció del senyal de TDT. Després de mig any d'emissió de proves i més d'un any de l'apagada analògica, resulta que àmplies zones de Malgrat encara reben una pèssima senyal que fa que, en funció de diverses variables meteorològiques, es perdi la recepció o es pixe-li l'imatge.
És de jutjat de guàrdia, considerem, que la persona elegida pel poble per gestionar els seus interessos al·legi no tenir competència per resoldre un problema que és un clam general i que fins i tot la mateixa alcaldessa pateix en el seu domicili particular. Amagar el cap sota l'ala i demanar a la gent que s'espavili pel seu compte, com fa l'alcaldessa, ens porta a preguntar-nos: si la televisió és un servei públic i la gent parapetada a l'ajuntament estan per servir al públic, com poden al·legar falta de competència per resoldre el problema?
Tenim molt clar que tots plegats són una colla d'incompetents d'una insolvència repetidament i històrica contrastada, però, pretendre que sigui el pobre i desarmat contribuent el que li faci la feina que, amb o sense competències, els hi pertoca de realitzar als nostres representants, és d'una cara dura insuperable, un abandó, una renúncia, un desistiment en l'atribució que el càrrec municipal comporta, en definitiva, una vergonya.
Que quedi clar que nosaltres fa un any varem trucar a la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat i què, tot i ser molt ben atesos, no varem aconseguir cap millora substancial en la recepció del senyal de TDT.
Tenim un poble ridícul per tenir uns polítics ridículs votats per gent ridícula als que tot els hi està bé. Esperem que el proper 22 de maig el poble els hi passi comptes per tanta tasca i, com veiem, tant excel·lentment realitzada.
 
 

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Malgratot no et mosseguis que t'etmetzines! A tu t'hi posarem de receptor a veure si "pilles" les ones i fas alguna cosa de profit a la vida.

Anònim ha dit...

La TDT no es veu, simplement no es veu.

I és una vergonya que des de l'Ajuntament o des del Ministeri ens adrecin a un operador privat, per més inri el que ens escura cada dia les butxaques per circular per la carretera, una vergonya.

Autopista gratis ja!

Anònim ha dit...

Malgrat té el que es mereix, el que en el seu dia va elegir de dotar-se, no una sinó dues merdes amb pal elegides pels ciutadans per dirigir el poble. Tot poble és sobirà en les seves eleccions, tenir dues sobiranes merdes és la nostra elecció i aquesta opció s'ha de respectar i, al qui no li agradi, el proper dia 22 de maig fer el que cal per escollir millor.

Anònim ha dit...

desde luego que lo haremos el dia 22-mayo no lo dudes, volveré a votar a los que estan porque vosotros con esa politica rastrera de conseguir votos lo vais a notar, y para colmo la Verdaguer no se presenta....APAGA Y VAMONOS!! vaya sustituta a veis buscado........ ni Carmen Sevilla en cine de barrio lo supera.....

Anònim ha dit...

a veis?

Anònim ha dit...

És un fet fora de cap dubte i científicament demostrable que el cretinisme congènit va ser eradicat de Las Hurdes fa 70 anys i emigrà directament a Malgrat, on es domicilià definitivament.

Anònim ha dit...

Impressionant!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/373695-mhan-fet-aprendre-rapid.html

Anònim ha dit...

Malgrat Confidencial = WEB de CiU, per si en tenien poques i cal desinformar més. S'ha acacabat la independència informativa. Fixeu-vos-hi que ho han retirat de la capcelera, el color taronja (merda d'oca) i les constants referències a CiU en els seus articles, encara que sigui en notícies on es tragiversa la realitat.
Vinga a gastar pela llarga amb videos i futeses propagandístiques enlloc d'ajudar els qui realment ho necessiten: la gent!

Anònim ha dit...

M'han fet aprendre ràpid”
L'actual portaveu del grup municipal assegura que el seu partit ha tret rendiment de ser al govern

Manté que la resta de formacions no van voler entendre el suport al PSC i li han fet passar un calvari
ANA VEGA RAYA
22/02/11 02:00 - MALGRAT DE MAR - TERESA MÁRQUE elpunt

Anònim ha dit...

I què esperava, una catifa vermella i pluja de pètals de rosa farcida d'aplaudiments per tanta tasca i tant ben realitzada?

Anònim ha dit...

Pallasa, Lianta i MENTIDERA.

Anònim ha dit...

M'he descollonant de riure amb aquesta entrevista. Digna del Club de la Comèdia

Anònim ha dit...

Lo habrá decidido después de reflexionar es su villa de lujo en la calle escuelas casa marcelo . Parece que ahora además de mujer es liante y mentirosa.

Anònim ha dit...

y no te olvides, falta payasa ,y no es ahora, es y ha sido siempre...

Anònim ha dit...

Quan s'ajunten la gola (Campoy) amb la fam (Vega) es produeixen fenomens esperpèntics com el que es dóna al poble de malgrat.

Anònim ha dit...

Diga'ns Neus si no és veritat que CiU i/o Neus Serra paga a Malgrat Confidencial?

Anònim ha dit...

Al loro! La Neus Serra ha dit públicament que no paga ni ella ni CiU a Malgrat Confidencial! Que tothom em prengui nota, perqué això promet,.......

Anònim ha dit...

uiuiui! Sembla ser que al blog de la Neus Serra, quan s'esmenta el terme "tot i que", els missatges s'esborren automàticament. Deu tractar-se d'un blog intel·ligent.

Anònim ha dit...

Aaaaaaaaah! alerta! i que us pensàveu, que aquesta fera amb amplificador a la seva gola, us deixaria escriure el que volieu? Diu molt de la seva eterna rival, Conxita Campoy, però ella a la mínima que li toquen la fibra, prou bé que sap fer-lo el numeret histèric. Aaaaaaaaah, Pepito! però després no té pèrdua la fase "morritos", quan no se'n surt amb la seva, és igual com una nena petita, però sense el "com". Veritat, Pepito?

Anònim ha dit...

Sempre em sembla més interessant la personalitat i maneres dels que donen la cara defensant allò que creuen que la d'aquells que només són capaços de dir les coses amagats darrera l'anonimat. Ho sento, però no hi ha punt de comparació entre aquell/a que s'arrisca i el teu comentari ple de ràbia i frustració que no sap ni des d'on es fa, oi? Ves a saber que s'amaga ara darrera els comentaris que tens tant d'interés a publicar.

Anònim ha dit...

Els mateixos que els teus, potser? Aaaaaaaaah alerta! la fera s'enfada, oi Pepito?

Anònim ha dit...

El meu comentari és una opinió, el teu és bilis i budell directament. Ai!, perdó!, potser t'he molestat, titu?

Anònim ha dit...

PIXAPINS!!! Rat penat torna!