dijous, 24 de febrer del 2011

El govern de les iaies

Finalment i després de consultar l'oracle, diu ell que amb tota certesa podem afirmar que el proper dia 22 de maig, Malgrat de Mar seguirà regint-se per una gerontocràcia d'allò més inútil i dedicada de ple a les martingales a l'engròs.
La repetició d'un govern feixista espanyol (PPOE) aquí a Malgrat, representa una catàstrofe de magnitud desconeguda que només podrà ser aturada amb una massiva afluència de malgratencs a les urnes.
De tots nosaltres depèn contrariar l'oracle i demostrar-nos i demostrar que el poble encara és viu i ja no se'l pot enganyar per més temps amb més tripijocs de trilero.

Tots a votar raonadament per dir prou!

12 comentaris:

NOSOKOMIO ha dit...

Malgratot, presenta't-hi tu. Potser així alhora de fer campanya ens fas propostes clares, enlloc d'escupir verí a tort i dret. També serà important veure't en persona i que la gent et conegui, si és que ja et coneixen..... en fi, calma i bons aliments que encara potser que facis una llaga a l'estòmac i queden dies fins el 22 de maig.
Salut! mai millor dit.

Anònim ha dit...

Ja, ja, li has tocat la moral a la Nosokomio, eh?. Està bé que parlin de propostes els mateixos que es dediquen a omplir blogs amb comentaris de menyspreu. En fi, til·la, molta til·la Nosokomio.

MALGRATOT ha dit...

10:47
Que fas Nosokomio a aquesta hora interactuant amb els blocs enlloc d'estar treballant pel poble que és pel que aquest et paga?
Es confirma això de l'ociositat i opacitat permanent a dins l'ajuntament.

Al turrooooooooooón! ha dit...

Qui ha dit que Nosokomio sigui algú de dins de l'Ajuntament? Em sembla que la til.la la necessiteu vosaltres. Veig nervis i més ara que sabeu que la Conxita es torna a presentar.

Anònim ha dit...

Vaja, quina novetat! com si no ho sapigués ningú des de fa 4 anys.

Anònim ha dit...

Pero siusplau, no veieu lo atrassat que s'ha quedat aquest municipi??? Per favor malgratencs movem-nos per votar un canvi, per votar energia jove!!!!!! Que entengui la realitat del context actual i pugui canviar i millorar un poble en crisis que fa anys que és de lo més mediocre del maresme. Reflexió siusplau!!! Estem molt pudrits...I tenim molt potencial x millorar. No ens deixem perdre més temps que ja estem prou perduts.

Anònim ha dit...

Ha estat una gran "sorpresa" que la Conxita es torni a presentar. S'havia de tenir pa a l'ull per no veure que fa 4 anys que això està dat i beneït.

Anònim ha dit...

Nosokomio ha dit...
Per els diversos anonims que em critiquen rera els seus anonimats, vull informar-los dels següents temes els quals han mencionat. El tram 0 de la Riera, és segons explica l'equip de Govern un tram reclamat així com també han fet altres formacions polítiques. La resposta que ha tingut l'ACA sempre és que era un tema que contemplava i que hi actuaria en el seu moment, ja que comportava valorar com es dissenyaria pel mur que hi ha a sota del pont de la via del tren, que cau en el ben mig de la desembocadura.
La clavaguera del Passeig marítim s'esdevé problemàtica en el moment que els campings i les rodalies de Malgrat (Ciutat Jardí) punxen a la xarxa municipal de Malgrat de Mar, que es diferent de dir que hi ha hagut una mala planificació del creixament de Malgrat de Mar. Aquest tema és un tema que preocupa a l'equip de Govern i que en diverses ocasions (i no fa pas gaire) em consta que ha reclamat a l'ACA. La resposta ha sigut en diverses ocasions, que no hi havien recursos. Ara resulta que si que n'hi han?
No em sorpren que ara es reconeixi que el conflicte no són només dels arbres. El tema s'ha embolicat de tal manera que fins i tot ara l'ACA no sap com ensortir-se'n del conflicte. I sobradament sap que la moció que es va aprovar el passat 4 de setembre, juridicament no era aceptable, però bé, això es un tema d'ells. Cal recordar que tot plegat va iniciar-se quan la gent va començar a enfilar-se en els "arbres" i entrant en una zona adjudicada i amb procés d'obres. El passat divendres escoltava per la radio un representant de la plataforma Salvem l'"arbreda", anomenat Sr.Hernandez que demanava el consens de totes les forces polítiques. Jo em pregunto: com es pot arribar a un consens quan constanment s'ataca, calumnia, i fustiga a una de les dues parts perqué no s'opina igual que ells. No existeix el dret d'opinió a Malgrat de Mar?. No té tothom el dret d'opinar a la Radio, al carrer o en el bar? Cal que reflexionem tots aquesta qüestió.
Sobre l'estudi biomecànic que no és el mateix que biofísic de l'"arbreda", és i serà el mateix resultat que va fer la Fundació Carl Faust, que si ens hem de cenyir al que deia, s'haurà de treure la majoria de l'"arbreda" perqué tots estan malalts.
Aquest nou By-pass que es proposa, a mi no m'enganyaràn, això és una riera coberta artificial en tota regla i ademés de formigó (ves per on!).
Per acabar, voldria aclarir que Nosokomio, prové del Grec Nosokomios, i com deia una "hasta aquí puedo leer".
3 de novembre de 2007 17:29
http://unmalsopar.blogspot.com/2007/11/resposta-nosokomio.html

Anònim ha dit...

Excelent document que ens mostra sense cap possibilitat al dubte el que i el qui hi ha darrera el pseudònim de Nosokomio.

Anònim ha dit...

jajajaja molt bo platja per residus.i ja entenem malgrat es per anar amb skei.

quin nivell que ia al ajuntament.

Anònim ha dit...

la veritat és que no val la pena perdre el temps contestant al/la Nosokomio, està clar que no vol veure més enllà del seu pròpi nas.

Però si que et voldria fer un apunt, ves en compte no ferir la sensibilitat dels ciutadans Malgratencs que viuen a Ciutat Jardí et recordo que aquella urbanització també pertany a Malgrat i, bé és cert que la sra. alcaldessa de Malgrat de Mar mai apareix ni ha aparegut a les assembleas de veins (alcaldes de Palafolls i Santa Susanna si ho fan) ni en la planificació del creixement de l'urbanització.

on era quan es va decidir que es conectaria la xarxa a Malgrat?????

ves per on sembla que només és alcadessa per qui vol, per qui li convé i per allà on li va bé...

Anònim ha dit...

Que canvio joven ni que ocho cuartos!
No hay nadie que merezca confianza............... tendre que votar a la conchita otra vez.... Tic tac tic tac.
Volvemos a lo de siempre lo poco que costaria decir... la conchita no lo a hecha nada mal..pero nosotros creemos que lo gestionariamos o nos esforzariamos más... no siempre a destruir y eso el pueblo lo sabe.