dilluns, 7 de febrer del 2011

Alcaldessa en la seva salsa

En aquests magnífic i excepcional document sonor, del que el tercer és l'original i els dos restants extractes,  podem escoltar de com la "menda", la nostra "menda", declara sense cap rubor d'estar molt mal pagada i radicalment en contra dels "xanxullos" de tota mena tot i què sembla que si aquests són de riera no tenen importància. Escolteu i jutgeu per vosaltres mateixos els raonaments que la nostra més alta autoritat local, la que no es mira el "llombrigo", s'atreveix a formular sense cap rubor ni vergonya, creient-se una superdotada indispensable per regir els destins del poble des de la seva particular sinecura: "la poltrona".

13 comentaris:

Anònim ha dit...

L'accés dels vehicles a l'avinguda dels Pins de Malgrat, davant del passeig Marítim i la zona d'oci del municipi, quedarà restringit només als veïns i propietaris dels locals de la zona durant el cap de setmana. L'Ajuntament de Malgrat ha decidit finalment tancar al trànsit aquesta via després de dos anys d'ajornar la decisió i d'intentar trobar fórmules alternatives al tancament. El regidor de Mobilitat, Valentín Rodríguez (PSC), va assegurar ahir que la mesura és la resposta al caos que es produeix cada cap de setmana a l'avinguda, “amb cotxes aparcats a banda i banda d'un vial amb doble sentit de circulació que impedeixen l'accés als vehicles d'emergències i hi dificulten el pas a les persones”. Rodríguez ha explicat que s'està ultimant la instal·lació de pilons i que és probable que es faci efectiu el tancament durant el mes de març. Des de CiU, a l'oposició, s'ha demanat més diàleg amb els afectats.
Darrera actualització ( Dimarts, 8 de febrer del 2011 02:00 )el punt

Anònim ha dit...

La chita flipa amb la riera i la periodista més: una simple trucada a l'ACA li hagués confirmat que el diu no és cert

Anònim ha dit...

Com es nota que s'apropen eleccions i s'ha de donar la imatge de molta feina feta. Seria convenient que aquest vigor en la realització de millores s'estengues a la degradada zona dels càmpings de la Tordera, o cau massa lluny i no llueix tant com fer-ho nomes davant dels hotels?

Anònim ha dit...

L'emergència és fotre aquest fora l'ajuntament, no en te prou en matar el centre tallant el trànsit i impedint aparcar, ara toca els pins, a saber que anirà darrera.

Ara, aixó te la mateixa solució que el tema dels 80 km/h, tú ja m'entens...

Anònim ha dit...

Res de nou, mentir és la seva especialitat. La periodista col·locada directament per la gallina fa una gran labor dient amén a tot, de fet té el mateix nivell d'adulació que els periodistes professionals de intereconomia. Vaja una colla de "periodistes" que tenim a Malgrat.

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria que un del darrers que fan comentaris vinguin a pasar un cap de setmana a av pins, sobre tot pels voltans devant del tropicana...... ja m'agradaria que us sembla, com es nota que sou de la oposició i els veins de Malgrat no! nomes estem farts d'aquet govern, sino de la mediocre oposició d'aquet poble.
Si us plau algun politic amb cara i ulls per aquet poble?

Anònim ha dit...

l'Anna Vega pusarà ordre i salvarà la pátria de tanta burreria sociata. Anna alcaldesa ya!!!!!!!

Anònim ha dit...

l´anna vega es pusara els cales ala buchaca del contribullen.

Anònim ha dit...

prefereixo donarli els meus cales amb ella que donarlos a ERC i els porti el poble saharaui

Anònim ha dit...

Estas malalt nen amb això d'ERC. La teva vida no té sentit sinó sota un règim d'esclavatge salvatge que et meni pels camins de la ignorància a perpetuïtat. Contacta amb un psicòleg, si t'afanyes encara et podrà ajudar a sortir-te'n!

Anònim ha dit...

El nen és tan curtet o més que la mare!!

Anònim ha dit...

I de Marcelo que decimos si es el jefe de la operación PPMalgrat i el mas beneficiario con su mujer la Mª Rosa por el tema de la fabriqueta del carre escoles i Llibertat.

Anònim ha dit...

Anònims de 17:42 i 10:29... tic tac tic tac..... ja queda menos per la gran derrota d'ERC!!

La mare bé gràcies i la teva? Espero i desitjo que bé també.
Records a l'avia!