dimecres, 27 d’octubre del 2010

Nyaps documentats

Aquí tenim un clar exemple de la genialitat de dos dels grans artistes que poc a poc i sense pausa estan modelant Malgrat al seu estil, per qualificar-ho d'alguna manera. En la imatge veiem la rotonda anomenada de la habichuela con gancho situada al carrer Lleida-Canigó i la seva senyalització, que ens mostra com en són de genials els autors del projecte, comandat per l'inefable edil Valentín i què sense cap rubor han perpetrat en la suposada millora del barri. Imagineu-vos per un moment la de meravelles que aquest home podria aportar al poble de tenir dedicació exclusiva a la realització de projectes de millora.
La segona gran artista l'hem d'escoltar perquè la seva gran obra és intangible, s'ha d'escoltar per a poder ponderar la dimensió metafísica del seu profund missatge i obra. Obra poc coneguda, gens valorada i magníficament perpetrada per la insuperable Ana Vega que a cops de vara ha capeado i ha anat aprenent amb molt treball a tombar la balança, els misteris de la caixa de Pandora, a aixecar mercats amb costos molt curts i buenu!... moltes coses més que ens explica, cada cop que li foten un micro al davant, i que fa feredat d'escoltar de tanta inconnexa i grandiloqüent xerrameca.
Pobre poble de Malgrat, estem ben apanyats amb aquesta tropa de farsants.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Llestos estaria el poble amb "personajillus" com tu i els teu "acòlits", però trànquil que el temps posa a tothom al seu lloc i en el teu cas també. Els teus "acòlits" de ben segur que t'ho agraïràn de bon grat. Ja canses!

Anònim ha dit...

Que puedes esperar de un tìo que lo mas largo que avisto es la via de tren, pues hay lo tienes pero lomejor es cuando manifiesta que hay un organismo de a fuera que es el encargado de diseñar las direcciones en Malgrat de Mar.
Apañados vamos con estos pero ya estamos acostunbrados pero lo malo queda por llegar porque las calles para el caos total se acavan.

Anònim ha dit...

El que compro la casa del cruz flores podia haber pintado la valla, porque vacila de dinero pero es un miserias a la hora de gastarse la pasta en pintura.
Parece la entrada de la muralla china.
Belloto el cesped de la redonda ya sera colocado as pensado que puede ser un titi caca. Ep!!!

Anònim ha dit...

lo mejor el nuevo blog de la Serra MALGRAT DESPERTA.BLOGSPOT.COM

Anònim ha dit...

I com ho saps que és de la N. Serra. Que t'ho ha dit ella?

Anònim ha dit...

Belloto a salido un caíman en tu pueblo. Ponle una señal.

Anònim ha dit...

Una solemne cagarada que deu ser la torna per a la Verneda del pla de millores del barri del Castell. Aquesta plaça-rotonda allargada sembla una obra pensada i realitzada pel mateix Frank Spencer, d'inoblidable memòria, en ple deliri post coital.
El pla de trinxament de Malgrat segueix endavant segons la metòdica planificació prevista per la secció de formigonaires consistorials adscrits a la eficient Real Diputació Nacional Espanyola. Que ningú dubti que quan acabi el trinxament, aquest poble no el reconeixerà ni la mare que el va parir. Tot això serà possible gràcies a l'eficient dedicació i entusiasme de les forces d'ocupació socialistes, aliades ara amb el més selecte del feixisme espanyol, encarregades des de fa molts anys de custodiar la colònia i expoliar-ne les riqueses naturals per garantir el benestar de la gran capital de l'imperi nord africà. La gran Españññña concèntrica i radial.
El gran somni de F. Franco finalment es veurà realitzat per aquesta colla de botiflers suposadament catalans que habiten entre nosaltres.

Anònim ha dit...

El de las 23:49 es el Casola el tesorero de la verneda, estamos apañados Lluis.

Anònim ha dit...

La Neus es pensa que la gent és mama el dit?

Anònim ha dit...

me lo ha dicho un buen amigo de CIU.

Anònim ha dit...

Sea muerto Marcelino Camacho no el de la calle esculas 19 del PP si no el autor de CCOO i sale el Carrillo lamentandose i el no sabe que el proxímo en cascarla es el porque esta viviendo demasiodo.

Anònim ha dit...

Malgrat desperta = Malgrat es mou.

Anònim ha dit...

Marcelo te llega la hora cerdito!!!!

Anònim ha dit...

Espero que no hi hagi cap incendi per la zona! Ja veurem com pasen els camions. Després d'haver de retocar totes les voreres a les zones que s'havien fet fins ara, perquè no n'han après en aquest projecte????

Anònim ha dit...

Gran talla política la qui ha copiat el nom d'un programa de radio local per fer-se una web a la seva mida política i críticar la gestió del govern municipal. És més fàcil fer això que propostes constructives o bé trucar al regidor de torn. Ahhh! no que ella és un ser superior a la resta de regidors. Gran trauma el seu que no supera veure a una altra com alcaldessa o una altra a l'oposició amb més representació que ella. Bona carta de presentació pel seu propi partit. Com sempre conrreant carisma entre la població i entre els seus odul.ladors, i es pensa que els/les ciutadants/es venim d'Arbeca.......

Anònim ha dit...

Como vas a preguntar al regidor de turno si son unos analfabetos. PIM PIM

Anònim ha dit...

Marcelo Gomez estas en Salamanca viendo a Maria Dolores de Cospedal. ¿Teas llevado a la primera teniente alcalde del choped de malgrat?

Anònim ha dit...

Si la gorda esta con Marcelo i la pertegas.

Anònim ha dit...

Gelpi esta a Madrid con los moros del Shara.

Anònim ha dit...

Per talla politica el comentari del que no ve d'Arbeca.

Anònim ha dit...

Gana el Barça 2-0 de momento al Zevilla... y gol de villa.
valentin rodriguez merengon igual que atontao del marcelo.

Anònim ha dit...

Aquest Valentín diuen veus enteses en relacions internes municipals que va de relleu de la Conxita. Està capacitat?

Anònim ha dit...

El Valentín no vale ni para hacer sonbra.

Anònim ha dit...

A jutjar per la senyalització viaria que es veu a la foto aquest home nomes està capacitat per direccionar correctament trens cap a Girona o Barcelona i prou, així de simple, així de clar.

Anònim ha dit...

El problema es que es un tonto del culo y haber donde locoloca la conchi a estas alturas.

Anònim ha dit...

Las berracas comiendo panellet.

Anònim ha dit...

Als del PP aurian de penjarlos a tots pels collons, setmana si setmana tambe van al Constitucional a tocar els collons a Catalunya i als catalans, sembla mentira que gent que viu i treballa a Catalunya voti aquets desgraciats no cal ser nacionalista per veure que perjudiquen a tothom, si a tu tambe Marcelo pepero dels pabrots, els teus fills tambe necesiten bones carreteras ,hospitals i infraestructures que per culpa de gentusa com tu ens mancaran. Y lo del idioma es de risa, venen negres que porten dos dies aqui i ja parlan el catala i aquets desgraciats porten quaranta anys i no saben dir ni bon dia. Aneusen a la merda feunos aquet favor.

Ramon

Anònim ha dit...

Marcelo el tabaco camel y la rosa no te mataron pero te moriras por lo idiota que eres.

Anònim ha dit...

Concha el pacto con tu tocaya la gorda vega sera tu ultimo año en el poder. Donde digo DIJE DIEGO.

Anònim ha dit...

Que me cuentas Campoy si ya hablemos en su tiempo y caca de tu so vaca, un amigo Alfonso Valencia por cierto 3 a cero a los borrachos de rangers.

Anònim ha dit...

El antonio rodriguez parra en el carrefull y el quico el basura con el piper cojiendo chatarra y benito?