dimecres, 3 de novembre del 2010

Postal malgratenca sense títol

Quaranta dos mesos evitant retratar-se juntes per no deixar constància històrica de la ínfima talla moral que tenen algunes persones, amb càrrecs importants al govern municipal, a l'hora de fer pactes contra natura, o no tant com pugui semblar, amb individus als que en vista dels últims esdeveniments succeïts nomes se'ls pot definir com a talibans ejpanyols que tenen com a únic ideari polític i personal l'etnocidi sistemàtic del poble català. Aquesta mena de gent capaç d'arribar a fer pactes de govern amb els individus de que parlem són uns quinquis d'estirp baixllobregatenca, tots ells un veritable perill pel futur de la democràcia a l'estar llastats per les misèries que proclamen i persegueixen aquí a Malgrat els seus socis ultradretans de govern municipal.
Malgrat s'ha convertit per mèrits propis i de la ma d'aquests dos partits, PSOE + PP = PPOE = neofranquisme pur, en la riota de l'alt Maresme.
El dia 28N podem, tenim l'obligació d'expressar a las urnes el veritable sentir dels malgratencs al respecte. No hi faltis, fotem-los fora ja dels llocs que ocupen, són indignes de representar al poble malgratenc i català.


Els futurs recursos del PP al TC (Ucronia sinistra)
El Partit Popular, Ciutadans i la Defensora del Poble Espanyol portaran davant del Tribunal (pre)Constitucional les barretines, la faixa dels castellers, als mateixos castellers, les botifarres amb seques, la crema catalana, els panellets, els aromes de Montserrat, les espardenyes de vetes i el flabiol de les cobles sardanistes. Si a les properes eleccions el PP no guanya, el Tribunal (pre)Constitucional reescriurà els resultats electorals per que siguin el PP i els Ciudadanos els únics partits presents al Parlament, i nomenaran Alícia Sánchez Camacho presidenta de la Generalitat de la Generalitat de Catalunya amb caràcter vitalici que immediatament canviarà el nom pel de fidelíssim govern de la província nord-est. Per garantir la fidelitat els ciutadans de província del nord-est es crearà la policia de l'espanyolitat, dirigida pel guardià de la nació espanyola Alberto Rivera que obligarà a tots els sospitosos de ser subversius a llegir les obres completes de César Vidal i Federico Jiménez Losantos vestits ells de toreros i elles amb vestit de farbalans.

 



20 comentaris:

Anònim ha dit...

La Vega en la fotografia esta enfermar? O es asi normal mente?
Las Berracas al poder y Marcelino donde anda.

Anònim ha dit...

Ves per on! el mateix es pot dir dels barratinaires com tu, però canviant les sigles.

Anònim ha dit...

Els barratinaires no se pero esta dona esta enferma aixo si PESETERA PEPERA o daigual la cuestion es pasta como Marcelino pan i vino.

Anònim ha dit...

Como esta la gorda del PPMalgrat???? Porque Marcelo esta tocado i undido.
Porcierto que mierda de palaza de la barretina los pibotes que an puesto en carga i descarga selos podian haver metido en el culo el soe de malgrat. Verguenza de loque estan haciendo hay que salir a la calle a hechar a estos sadicos.

Anònim ha dit...

A aquesta postal malgratenca sense títol, el títol ja li poso jo: "Del porc tot s'aprofita" i el subtítol també: "Malgrat n'és el paradigma perfecte".
Tot un govern municipal dedicat de ple a malgastar els diners del poble, a l'espoli constant del contribuent, inventant-se regidories que no serveixen de res, estudis i projectes que no porten enlloc, sistemes circulatoris caòtics, muntant exposicions i activitats que desconvoquen a tothom, quimèrics projectes faraònics (Auditori, ARE, Polígon sanitari), amb plantilles sobredimensionades i amb un pla turístic de vergonya és un ajuntament totalment insostenible pels contribuents.
Heu observat que als plens municipals l'alcaldessa no deixa parlar a cap regidor responsable de la seva àrea per prevenir les constants ficades de pota que fan quan tenen que contestar a les preguntes més elementals que els hi dirigeix qualsevol regidor de l'oposició o qualsevol persona del públic. Perquè serà? sinó una mostra clara de la total falta de confiança que té en aquestes persones i en la "suposada" feina que fan. Una camarilla de paràsits socials, autèntics Ni-Nis que no fan ni deixen ser a Malgrat el poble que podria esdevenir en mans de gent honesta i normal.

Anònim ha dit...

A disfrutar-ho.

http://malgratdesconfidencial.blogspot.com/

Anònim ha dit...

La marrana esta se cargo al serrano

Anònim ha dit...

El blog malgratdesconfidencial esta molt be pero no hi ha anonin i no triunfara.
Por cierto los hoteles tot inclos el proximo año el juez loco de paz hotel rosanautica que su hija es la pilar y es la misma imagen de dolores de cospedal pp sera todo incluido dicho por su propia boquita de piñon.

Anònim ha dit...

Benito recuerdos de tu love you conejo antony.

Anònim ha dit...

Neus, com se't va quedar el cos? Perqué la Verdaguer encara l'està buscant....
La propera vegada deixa-li un trípode a Guti, el pobre paio una mica més i se l'hi gangrena el braç.
El tio encara còrre cap el seu poble cames ajudeu-me.

Anònim ha dit...

Diu que està en llista d'espera per a ser reanimat.

Anònim ha dit...

M'agradaria saber per què escrius comentaris en aquest blog per parlar amb la Neus si la veus cada dia. Per què no li dius a ella personalment? Fa una mica de pena tanta pocavergonya. Què tens por?.

Anònim ha dit...

Ah! però parla amb la gent del seu voltant?

Anònim ha dit...

Home, amb gent com tu que s'ha d'amagar per dir el que pensa potser no, però amb la resta t'asseguro que si. Per cert, per quèm no parles als plens?. És clar, allà et veuen, oi?

Anònim ha dit...

Quien es este payaso que me pierdo

Anònim ha dit...

Qui vols que sigui? el tarat que seu amb una llibreteta sense dir res...el que no bada boca i només és valent per l'esquena. Si el tens a la cara es caga. Aquest ha d'arreglar el poble? Anem "apañaos" ....Massa que sabem qui és,

Anònim ha dit...

Si pero quiero el nonbre porque no soy adivino o tu tambien te cagas por decir el nombre.
Valla pueblo de moñas.

Anònim ha dit...

A mi nop m'interessa que tu sàpigues el nom. M'interessa que ho sàpiga ell. Que s'enteri que no som tontos i que se li veu el plumero de lluny.

Anònim ha dit...

Pels seus comentaris els coneixereu. L'amenaça, la por i la supèrbia permanent... el de sempre, el pensament únic dels últims 70 anys en que tot, pensen, està lligat i ben lligat.
El socialisme mafiós de Malgrat.

Anònim ha dit...

Pero el Pepito no murio hace años? o sigue con la fabrica de gaseosas?