dimecres, 6 d’octubre del 2010

El PSC surt de l'armari



Estan molt nerviosos últimament, tant que a la que es descuiden posen tot el seu tarannà al descobert i es mostren tal i com realment són. La por, l'amenaça i la prepotència formen part del seu argumentari. I és que és molt difícil mantenir la calma amb la que els hi està caient per totes bandes i fer veure que controlen la situació i tenen arguments per defensar les seves anacròniques i numantines posicions ideològiques, per dir-ho d'alguna manera. Porten incrustat en el seu codi genètic, qui són, d'on venen, que cerquen i quins són els seus "democràtics" mitjans per assolir la perpetuació en els càrrecs que maliciosament ocupen. Aquestes són les conseqüències de donar poder polític a individus provinents de les més tèrboles clavegueres del franquisme camuflats de demòcrates de tota la vida.
Aquí a Malgrat, malauradament, en tenim una important mostra i catàleg d'aquesta tropa.
 

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Cara al sol con la camisa nueva....... lolololo volveran banderas victoriosas y vosotros volvereis a votar psoe.

Anònim ha dit...

Mireu nois, quan ERC demostri i faci tot el que ha fet la Conxita durant aquests anys per Malgrat, llavors serà quan podeu criticar a tort i a dret tot el que es fa,, tambe hem de saber que ningu es perfecte i que tothom podriem millorar, però no per aixo hem de crear aquest blog que desprecia a una part de la població i fereix els sentiments de molts , d´aquesta manera mai aconseguireu vots, sino que esteu formant un guetto vosaltres mateixos que se us menjara, temps al temps

Anònim ha dit...

El problema és que doña Conxita i la gent com tu no deixeu als altres demostrar el que poden fer per Malgrat. Tu ho has dit, ningú és perfecte.

Anònim ha dit...

Tu deus estar amorrat a la menjadora per dir això de Doña Perfecta, oi?
Aquesta dona no ha treballat mai pel poble sinó per ella i el seu partit, trepitjant a tot aquell que no li riu la gracieta i no l'adula com és preceptiu en qualsevol socialista que es preuï.
- I el camp de tir?
- I el Sindicat?
- I can Maristany?
- I la riera naturalitzada?
- I les peixateries?
- I l'auditori?
- I el nyap del Barri antic?
- I... per plorar.

Anònim ha dit...

Con el campo de tiro no osmetais porque es patrimonio de malgrat. Acabaremos mal si no osgustan los tiros iros a la playa nudista Verdague.

Anònim ha dit...

Nyap del barri àntic? Jo diria que ara hi ha més gent que mai al barri àntic.

Anònim ha dit...

Si, hi ha mes gent que mai fent voltes per aparcar, en aixó tens raó

Anònim ha dit...

Calia cobrir la barana de sobre les Peixateries amb aquell cortex? Quina millonada s'hi han gastat per deixar aquell espai tant lleig com els hi ha estat possible?
Calen tants de bancs a la plaça de l'esglèsia?
Calen aquestes faroles al carrer del Carme?
Ho sento Cod però em fa pena la feina que fas. Tens el gust al cul.I els altres iguals s'hi et deixen fer tantes barbaritats

Anònim ha dit...

i les millores, no les dieu:
*l´urbanitzacio de can palomeras
*parc francesc macià
*barri la verneda
+carrer del mar, blanch i mallorca
*carrer sant esteve
*la riera fins a fonlladosa
*pavelló germans margall
*barri antic (o es que penseu que abans estaba millor??)
*urbanitzacio de les palces de malgrat sud
*supressio dels passos a nivell ( o qui pensa que hagues aconsguit soterrar tota la linia de tren??

i un sens fi de coses mes, ames a mes de respectar tots els actes que es fan a malgrat , indiferentment del caracter que tinguin,cosa que vosaltres no nomes critiqueu sino que els destruiu , si això es treballar per una mateixa que vingui deu i ho digui.
Es pot donar una opinio , es clar , pero mai anar a fer mal , perque poseu-vos en la pell d´aquestes persones que en feu mofa i aviam com us podeu sentir.
Tal faràs , tal trobaràs, això tingueu-ho clar nois.

Anònim ha dit...

Qualsevol poble de l'estat ha pogut fer obres de millora en temps de bonança. Només faltaria!

El que es critica són els criteris i la manera en com s'han fet.

Té sentit tallar el carrer Sant Esteve? Tenia sentit començar la peatonalització pels carrers perifèrics al casc antic? Calia fer un pavelló tant lleig i tant poc útil per activitats que no siguin les esportives? Calia fer un pas soterrat sota la via amb un pam menys perquè no hi passin els vehicles d'emergència i autobusos?
Calia la font de l'esglèsia? Calia tirar a terra el sindicat? Cal esperar XX anys per tenir un centre cívic com cal? calia gastar-se la millonada per deixar el centre com l'han deixat? Calia urbanitzar la riera? Calia gastar-se tants diners en el Parc Francesc Macià i fer aquells horribles edificis a les entrades?
Amb les butxaques plenes tothom és capaç de governar i fer el fatxenda. I això és el que han fet. Temps al temps i ja ens enrecordarem de tota l'obra que falta per pagar i que s'ha fet amb el cul. Malgrat ha fet molta obra però amb molt poca qualitat.

Anònim ha dit...

Respectar tots els actes que es fan a Malgrat!!! ja,ja.. Aquesta sí que és bona. Com es nota que estem en precampanya! Que atrevida que és la ignorància i la demagogia!

Anònim ha dit...

ANEM A VEURE PUNT PER PUNT:

i les millores, no les dieu:
*l´urbanitzacio de can palomeras
(Amb trenta anys el difícil fora deixar-lo com estava)

*parc francesc macià
(Un parc fet a mida pels pobles dels voltants i que poc aporta al habitants de Malgrat a no ser pels que hi visquin a tocar. En lloc de fer-ne cinc de petits i repartits pel nucli urbà, un de ben gros i ben lluny de tothom, pagant-ho els orelluts de sempre)

*barri la verneda
(Un barri habitat per masoquistes amants del quan pitjor millor. No val a confondre al poble amb el projecte de millora del Barri del Castell, com subtilment esteu fent)

+carrer del mar, blanch i mallorca
(s'han fet peatonals per estimular el comerç i només heu aconseguit botigues i carrers buits a totes hores amb botiguers emprenyats i amb un únic afany: EMIGRAR de barri)

*carrer sant esteve
(una vergonya fer peatonal un carrer que és la sortida natural del poble, beneficiant només a quatre botiguers durant tres mesos l'any, després d'obligar tothom a tombar i girar compulsivament sense pausa a tothom, bicicletes incloses. I en dieu circulació viaria?)

*la riera fins a fonlladosa
(un passeig sempre vuit, amb pudors i sense ombres. Ideal per no passar-hi)

*pavelló germans margall
(res a dir, tret que per nombre d'habitants tindríem que tenir, com a mínim tres pavellons esportius en lloc de tenir-ne un i mitja ruïna amb sostre d'Uralita com tenim, la coartada usada per trinxar les peixateries i perdre l'únic espai cobert que teníem per fer-hi activitats)

*barri antic (o es que penseu que abans estaba millor??)
(d'entrada és d'un gris que espanta. D'aquí un temps, i coincidint amb les primeres pluges fortes i mantingudes, seran els mateixos veins del barri els que en faran la valoració oportuna)

*urbanitzacio de les palces de malgrat sud
(impresionant! Robar un tros de plaça pública i atorgar-lo als petanqueros per fer-hi activitats privades és un proces delictiu del que algun dia tindreu que donar-ne comptes a un jutge)

*supressio dels passos a nivell ( o qui pensa que hagues aconsguit soterrar tota la linia de tren??
(l'únic pas fet per l'ajuntament, Av. Pomareda, el de 2'15 d'alçada ja s'estudia en urbanisme com a model a no repetir mai més per part d'una administració local, mentre el pas soterrat de RENFE del punt 0, a la riera amenaça de provocar una seriosa inundació a tot el poble a més de ser el xollo de l'Escobar. ENHORABONA!)

i un sens fi de coses mes, ames a mes de respectar tots els actes que es fan a malgrat ,
(No cedir locals del poble per fer la consulta de Malgrat Decideix, parla per si sol i ens mostra clarament qui és qui parla per boca d'ase)

indiferentment del caracter que tinguin,cosa que vosaltres no nomes critiqueu sino que els destruiu , si això es treballar per una mateixa que vingui deu i ho digui.
(20 anys de supèrbia destructora havent convertit l'ajuntament en una promotora-immobiliaria privada. On són els pisos de protecció oficial per a les persones més desfavorides. 30 anys en total de disbauxa socialista a l'engròs)

Es pot donar una opinio , es clar , pero mai anar a fer mal , perque poseu-vos en la pell d´aquestes persones que en feu mofa i aviam com us podeu sentir.
Tal faràs , tal trobaràs, això tingueu-ho clar nois.
(i a sobre demanes immunitat pel desgavell perpetrat en nom del socialisme malgratenc?) PATÈTIC!!!, sou una colla de sinistres i patètics sectaris.

Anònim ha dit...

No veas este ultimo se nota que esta en el ayuntamiento y no tiene trabajo tienes tarea.

Anònim ha dit...

Sóc fan del penúltim comentari!!

Anònim ha dit...

PERO AVIAM MALGRAT PERTANY ALS VIANANTS O ALS COTXES?? VEIG QUE AQUEST COMENTARI ES PARLA MOLT DE LA CIRCULACIO. SRA O SR QUI SIGUI , APARQUI EL COTXE I CAMINI MES.

Anònim ha dit...

Hi ha necessitat de cridar tant? quins nervis que teniu.

Anònim ha dit...

Eso digo yo que pasa con el de las 9.00h Fumate algo pero habla despacio.

Anònim ha dit...

Mañana es el día del pare del carot rovira el día de la GUARDIA CIVIL que maku.