dimarts, 26 d’octubre del 2010

Incivisme legitimat

Finalment ja són tres les aplicacions pràctiques d'us que s'han pogut documentar del majestàtic fanal instal·lat fa unes setmanes davant la porta de l'ajuntament per obra i gràcia dels okupes que bunkeritzadament i incívica l'habiten. Anem a veure quins són aquests tres usos:
El primer us com a barra d'evacuació urgent de la sala de plens en cas d'aldarulls provocats per l'alcaldessa en el cada cop més sovintejat proces de pèrdua de papers durant els plenaris.
El segon us com a antena amplificadora de senyal radiofònica d'aquesta “nova cosa” anomenada “Ona Malgrat 107.4” amb que sistemàticament ens lloen les excelses virtuts de les monumentals parides realitzades pels okupes de la Casa Gran.
I el tercer, i de moment últim us, com a punt de recolzament per gitacions vàries pels cívics ciutadans que fastiguejats per tanta barroeria municipal s'han begut el seu propi seny i no suporten per més temps de veure com els ben peixats i incívics okupes de la Casa Gran es permeten la llibertat de malmetre un edifici públic, amb 100 anys d'història i catalogat, amb la futurista i inconnexa perxa que hi han plantat amb l'excusa que algun imbècil l'havia inclòs en el projecte inicial i per tant ja no es pot retirar.
Viure per veure!!!

7 comentaris:

MALGRATOT ha dit...

Gràcies anònim lector. Alguna cosa més?

Anònim ha dit...

Ostres,otres las jardineras esas son un titi caca? Valla tela de proyecto de mierda.

Anònim ha dit...

Mereixen una atenta lectura els dos articles publicats a la revista "som-hi" d'aquest mes titulats "Remodelació" i "Macarrons" que retraten fidelment la tràgica remodelació que ha patit el Barri antic. Us en recomano la lectura.

Anònim ha dit...

El Barri Antic hauria de canviar el nom per Barri Pansit, que és el que serà des de la remodelació

Anònim ha dit...

Ara que han aconseguit, diuen, dinamitzar el comerç en els dos carrers peatonals, Mallorca i Blanch, i fruit de l'àmplia experiència acumulada amb la brillant operació, la decadència veïnal del Malgrat antic, està plenament garantida. Visca el chunguismo i la Verneda!

Anònim ha dit...

HI HA ALGU K SAP K PASSA AMB EL TAXI PIRATA

Anònim ha dit...

Pues molt cla que siguen a sus anchas y encima el ayuntamiento retira poco a poco las licencias de siete plazas de Malgrat.