dijous, 7 d’octubre del 2010

De contrastada solvència


Memorable Ple municipal on es certifica que entre els sistemes emprats per la màfia i els que utilitzen els socialistes de Malgrat no hi ha cap diferència. Cap ni una.

1er.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 2 de setembre de 2010.
2on.-Sol·licitud de bonificació de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres que formula Esport i Salut Malgrat SL, en relació amb el complex esportiu que construeix a l’Av. Ragull i Vilaró, del que és concessionària.

3er.-Informe favorable al “Projecte de restitució mediambiental del delta del riu Tordera (tram I) – actualitzat -, redactat per TADEC, SL.
4rt.- Sol·licitud a l’Agència Catalana de l’Aigua d’autorització per la cobertura de la canalització de la riera en el tram situat entre el pont del c/Riera i el pont del c/ Passada.
5è.- Aprovar la revisió del “Pla municipal de prevenció d’incendis forestals de Malgrat de Mar 2010 – 2013”, redactat per l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona.
6è.- Moció del GPM CiU per instar la millora de la imatge, enjardinament i entorn d’una de les principals entrades de Malgrat des la Nacional II per l’avinguda Costa Brava.
7è.- Moció del GPM d’ERC per destinar una partida pressupostària per dur a terme una redistribució de les dependències de la Casa Consistorial.
8è.- Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2089 a la 2249 /2010.

9è.- Precs i preguntes
 

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Van ser els órgans de govern qui:
van voler primer fer primer el tram de can feliciano que arreglar el tram final que fa pudor i ara resulta que la ciutadania ha de trucar, ja!!truqueu vosaltres!!

Anònim ha dit...

Evidentment. Calia socialitzar el tema i crear sensació de ser tots els veïns els interessats en tapar la riera i poder posteriorment edificar als seus patis. Es tractava de dissimular i convertir l'afany particular requalificatiu de l'alcaldessa en una necessitat urbana.
La llei actual de preservació i manteniment de rieres estableix una amplia zona de seguretat no edificable al seu voltant. Per tant, els veïns han d'assumir i entendre quan se'ls diu que podran edificar, que els hi estan prenent el pel descaradament.

Anònim ha dit...

Jo cada vegada tinc més clar que l'oposició i la seva claca no escolta el que es diu en el Ple.

Anònim ha dit...

Per escolta a les foques del ple mijo no anar.

Anònim ha dit...

Jo cada vegada tinc més clar que no hi ha equip de govern ja que en els plens només contesta la Sra alcaldesa, que no escolta, que no té arguments,...
Aquest matí escoltant un de les tertúlies d'un emissora de Catalunya un dels tertulians ha comentat que una gran part dels polítics actuals no són ni mediocres. Quina raó.

Anònim ha dit...

I la claca socialista petanquera sí que escolta!!però si ni tan sols entenen el que es diu!ja!

Anònim ha dit...

Hoy hay clase de la diputacion de barcelona sobre el caso de corrupcion en los ayuntamientos.
Y dice a si no solo es lo de marbella corrupcion si no el vecino que vive en el pueblo vecino y se enpadrona en la poblacion de la madre o padre y luego trabaja en obras del pueblo o las que traen a los hijos a colegios de malgrat.
Mirar a vuestro lado i hay para escribir un libro en malgrat de mar.

Anònim ha dit...

http://malgrat2011.blogspot.com/

Anònim ha dit...

corrupció

Anònim ha dit...

Per recordar:

http://www.youtube.com/watch?v=vgR9E9n4wVU&feature=player_embedded#!

Anònim ha dit...

Per continuar recordant:

http://www.youtube.com/watch?v=dtgUZ5eqJWo&feature=player_embedded#!

MALGRATOT ha dit...

Memorable!
Gràcies per recordar-ho.

MALGRATOT ha dit...

Boníssim recuperar els dos vídeos. Ep!, gran Mosca collonera, si cal, estem fins i tot disposats a pagar drets d'autor per us del material. Restem a la teva disposició al voltant de la Bunyoleria Campoy, "la más y mijor del poble" per parlar-ne.

Anònim ha dit...

Ostres como es el fin de ciclo la vega i vinyoles no pagan en cala conxi ep!!!!!!

Anònim ha dit...

Carot ha fet molt mal a l´imatge de Catalunya, a mes ha regalat mols mils d´euros a fora amb burrades pel Català, quant aquí les entitats les passem malament. Llastima que aquests polítics quant acabin no passant pel jutjat

Anònim ha dit...

El carot es un cabronnnnnn i fill de la guardia civil,,,,,,,,,,,,,

Anònim ha dit...

I tu deus ser un imbècil oi?

Anònim ha dit...

Jo imbècil puedeser pero nunca un independentista de merda.
Perque a casa teba no manas.
DRACULIN