dissabte, 16 d’octubre del 2010

La nostra molt honorable castanyera

Montilla té por de debatre amb Artur Mas i s’inventa qualsevol excusa, com ara un debat en castellà, per tal d’evitar una humiliació severa i pública. Montilla és curt. Montilla és un analfabet. Montilla és un quinqui del baix, intens mosso de magatzem. Montilla és a la cultura el que els pastissets de la Pantera Rosa són a la reposteria selecta. Montilla té terror d’assitir a un debat amb Mas perquè sap que no sap res, que per no saber no sap ni parlar. Ni català ni castellà, ni francès ni anglès. Jo proposo que es facin 4 debats, un en cada llengua, perquè els catalans tenim dret a saber si el nostre futur president comprèn les llengües que es parlen al món i sap parlar-les. Montilla és un pobre desgraciat, un triler de molt curta volada, i la brutal bufetada que li espera el dia 28 de novembre serà de les que faran època. Pot ser perfectament que el PSC no arribi ni als 30 diputats. Montilla és un pobre home, un indocumentat, un indigent moral. No té ni principis ni cap sistema ètic, i l’única fita és mantenir-se al poder. La seva presidència ha estat un insult a Catalunya. El tripartit ha estat una humiliació pitjor fins i tot que el franquisme. Després de 7 anys de tripartit, un 25% de catalans ha dit en una enquesta que tant hi fa si dictadura o democràcia. És aquesta indiferència que ha provocat el pitjor govern que Catalunya ha tingut mai, aquesta distensió, aquesta desmoralització a partir de la qual res no es pot edificar. Montilla és un desgraciat i que hagi arribat a president diu molt poc dels catalans. Haurem de fer tota l’autocrítica que sigui necessària, perquè el que no potser és que, aquesta vergonya, haguem de tornar-la a passar.
Salvador Sostres. Divendres, 15 d'octubre de 2010

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be ,tas explayat a conciencia, lo mes desastros de tot es que tens rao, pero no cal oblidar que aquet desgraciat ens el han endinyat els "grans patriotes de ERC" els "grans independentistes" ens han posat un espanyolista declarat de President con abans ens varen posar un senyor que deia "maragallades" o sigui tonteries una darrera de l'altra pero com que porta el cognom ilustre dels Maragall si le perdonaba tot en fin "vivir para ver" Endavant CIU i endavant una Catalunya Independent

Anònim ha dit...

Com va dir l'insigne Duran: qui es mogui un mil.límitre (del full de ruta convergent) no sortirà a la foto"... i el full de ruta no parla d'independència.

Anònim ha dit...

El fet que reprodueixis el text d'en Sostres sense cap anotació vol dir que comparteixes fil per randa el que diu??

Fart del nazisme d'aquest blog ha dit...

Prepara't per la denuncia neo-nazi, si si el fatxa ple de ràbia i odi que escriu el blog que es prepari per la denúncia. Només et falta posar la insignia dels nazis al teu blog.

MALGRATOT ha dit...

Jo dic el que dic, i el que jo dic ho dic amb només tres frases. El que diu en S. Sostres en el seu, per a mi, encertat text, s'ajusta perfectament al que malauradament tenim i qualsevol ciutadà sense prejudicis partidistes pot observar en el que ha succeït en el dia a dia durant els últims vuit anys. El fet que l'autor sigui un convergent convençut no treu que el retrat que en fa del personatge sigui literariament brillant, com ho són molts dels seus escrits, estiguin publicats, abans a l'Avui, ara a el Mundo o al seu blog personal.
Hi ha vida i opinió més enllà dels estrictes paràmetres mentals partitocràtics?
J. Pla ja va patir l'exclusió i rebuig per part de les patums jocfloralesques del seu temps tot i la seva extraordinària dedicació i aportació al món de la literatura catalana.

Ho sabràs en breu ha dit...

Veuràs d'aqui molt poc la justícia que hi haurà amb sa representat (individu) d'aquest blog. Pensa en les conseqüències que tindràs. continua amb tes publicaions.

Anònim ha dit...

Molt bo. Aquest en Sostres amb quatre ratlles et dibuixa un homenot d'allò més fidel a la realitat.

Anònim ha dit...

Malgratot no te cagues porque este anonimo de las 18,14h i 19,50h son los de la casa grande que estan nerviosos, apor ellos que son muchos pero corvarde.

Anònim ha dit...

Necessitem gent nova i menys marionetes, el millor vostre es que el dia 30 cobreu, i mols catalans no. Plega Montilla i companyia. Menys rollo i mes treball. Amb 25 per cent de paro tots el governants tindrien de passar pel jutjat. En una vergonya.

Anònim ha dit...

Que los compre los bonos quien quiera, ahora bien, puede el sr. Millet como buen catalán con seny adquirir unos cuantos, CiU con su 3% tambien puede comprar , los sres. de Montilla con los casi veinte cargos entre ambos más de lo mismo, Gas Natural y un largo. etc. ánimos patriotas catalanes de ER, esto no supone esfuerzo alguno, al ataqueee

Anònim ha dit...

Los des ERC teneis la mismasculpa o mas que montilla por apollar o chupar del bote.

Anònim ha dit...

Me apollo, me apollo !!

Anònim ha dit...

El Eric Viñolas con un peugeot 205 blanco en carga i descarga.

Anònim ha dit...

Los arboles nuevos del carre carmen son alcinas de bellota! eso sera para darle de comer a los cerdos no!!!!!!!!!! i si son algarrovas para darle de comer al ayuntamiento i PP marcelo i cia.