divendres, 22 d’octubre del 2010

l'Alcaldessa menteix impunement

Encuriosits per les afirmacions fetes per la Neus Serra en l'última entrevista de Ràdio Malgrat, minut 24'26'' de l'àudio, varem buscar el butlletí informatiu a la pàgina web de l'ajuntament i oh! sorpresa, ha desaparegut el contingut de la revista hi han deixat (excepcionalment) només la foto de portada. Una mostra més del grau de manipulació de la informació de que són capaços de dur a terme els membres de la secta destructiva PPOE.
Hem buscat la publicació en paper i us reproduïm la pàgina a que fa referència la Neus i on es poden constatar les perverses mentides que ara sosté l'alcaldessa de Malgrat sobre el cobriment de la riera en el seu tram de C. Passada-Plaça del carrer Riera i on es demostra amb tota claredat que menteix sense cap escrúpol ni càrrec de consciència i explícitament, a més, es fa constar que al anar descobert no permet donar aprofitament urbanístic a la zona. Deuen ser coses de la seva rigorosa ètica personal i que nosaltres, ciutadans subnormals, com insinua irònicament -i quina gràcia que fa- el seu gran pope Montilla, no som capaços de comprendre.


Mentre fullejàvem diversos exemplars del butlletí informatiu també hem trobat en el nº. 3 de març de 2006 aquest fragment on novament afirmen que el tram de Can Feliciano anirà descobert, contradient novament l'afirmació feta de que sempre han mantingut el seu cobriment. Res de nou, una mentida més de les moltes amb que aquesta gentola de socialistes i populars fonamenten la seva dictadura governamental.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Es normal que mienta, 1º pacta con la verraca de la vega i marcelo que es un mentiroso conpulsivo como ana i conxi,2º es roja socialista,3º origenes paso de ser cajera del can polia a alcaldesa osea que tubo escula,4º tiene a su lado a la merida,valentin i viñolas que puedes esperar de esta cuadrilla i 5º que oposicion tiene pues ninguna el proximo alcade de malgrat con cualicion neus,erc i psuc loque quiere decir que la vaga fuera los socios listos fuera i cacao en mayo del 2011 en malgrat.

Anònim ha dit...

Està molt bé aquest post,caldrà fer la màxima difusió de tot plegat!

Anònim ha dit...

El Joan Laporta diu que sequerella contra Sandro Rosell por lo penal, este ejemplar de Joan es abodado igual que el payaso del A.Rordriguez Parra otro tontaco que no saben donde robar.

Anònim ha dit...

I això a aquestes alçades us estranya?, que siguin uns grans mentiders forma part del seu particular tarannà i de la seva forma d'entendre les relacions humanes. Mireu sinó el que han fet amb l'Estatut. Aquí a Malgrat les coses no són gens diferents. Mentides de riera, d'auditori, d'ARE, de POUM, d'àrea sanitària, de Cap de la Tordera... sense mentides no són ningú, ho porten escrit als gens. Mentides, mentides i més mentides. Són autèntics exemplars de pura casta espanyola.

Anònim ha dit...

Decid,hablad, pero hasta las elecciones no veremos la verdad desnuda:
Quien maneja la barca? los blogs o los votantes?
La batalla es de quien gana, el resto almacén de archivo y polvo

Anònim ha dit...

Els votants haurien de saber que fins i tot es fa servir l'autocensura, tipus soviètic, increible.

Anònim ha dit...

O al més proper, en el temps i en el lloc, pur estil franquista.

Anònim ha dit...

Menteix perquè té por, molta por a què se sàpiga la veritat i aquesta, tard o d'hora la sabrà tothom i se li demanaran explicacions sobre el perquè d'aquesta obstinada dèria de tapar la riera, aleshores els seus obscurs i inconfessables interessos particulars mostraran la vilesa del seu comportament.
Ella ho anomena socialisme i es queda tant ample.

Anònim ha dit...

Joder pareceis tontitos la concha es la dios de malgrat hija de cam polia mafioso numero uno del maresme algo habra aprendido cuando estaba de cajera en el camping.

Anònim ha dit...

Como decia Jesus Gil i Gil Conxa mientes como una bellaca.

Anònim ha dit...

Molt bo el blog:
malgrat2011.blogspot.com

Anònim ha dit...

Per seguir-ho de prop:

www.malgratdesperta.cat