dimecres, 7 d’abril del 2010

Vergonya, alcaldessa, vergonya!

Ens ha commogut de nou el saber al servei de qui està la nostra molt professional policia municipal, paraules textuals del regidor Valentin, quan es sol·licita el seu servei en la lluita contra els delictes mediambientals. Si l'espai públic urbà és responsabilitat de l'ajuntament, sembla ser que aquest concepte és una assignatura pendent per part de la regidoria de governació i els comandaments de la policia municipal. No arribem a entendre de què coi serveix dotar-nos d'una barraqueta de 3 milions d'euros per oferir-nos el nivell de serveis que ens ofereixen. Que la policia està al servei del ciutadà deu estar nomes en l'imaginari del poble i en els grans discursos de certs incompetents servidors municipals.
   

No té pèrdua l'article sencer de l'enllaç.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaven clavant multes i no tenien temps de ximpleries

Anònim ha dit...

Perdoneu que no faci referència al tema: el darrer post del Serrano al Confidencial no l'entenc: quins noms i cognoms son??

Anònim ha dit...

"Alguns pseudopolítics locals amb noms i cognoms, es troben amb la indiferència i el menyspreu total i absolut com a resposta política a la seva verborrea banal i acaben focalitzant les seves frustracions amb escridassades sense sentit, amenaces, coaccions i insults cap a alguns treballadors municipals."

Penso que l'únic que pot respondre amb coneixement de causa a l'acusació que fa és el mateix pseudoperiodista que l'ha fet.

Anònim ha dit...

El que va fer la troballa, la va ben espifiar. Si la policia municipal no es presenta al lloc dels fets, estant aquests sota la seva competència, com és el cas, denuncia al canto contra ells i que el jutge els hi expliqui quines son les seves obligacions i sancioni als responsables directes de tan galdosa actuació, inspector en cap de la policia i regidor de seguretat ciutadana V. Rodríguez.