divendres, 9 d’abril del 2010

Ple del Pepito grillo

Si algú, en aquesta alçada de mandat, té el més mínim dubte d'això, que escolti els precs i preguntes dels regidors i, sobretot, les del públic, per esvair qualsevol dubte al respecte.
- El calaix de la Vega i les jubilacions.
- On està el techu d'en Viñolas?
- Teoria del Morrut, pel mateix savi.
- Els grinyols de la "Pepito grillo" de l'ajuntament.
- La llofia: per l'alcaldessa.
- La perierudita mediambientalista pro-formigó, Mª. Lluïsa Mérida i el seu periargumentari sobre perisostenibilitat.
Tot això i encara més portentoses intervencions que ens fan comprendre, amenament, el profund significat de l'expressió "vergonya aliena" i el concepte de la "noètica socialista".

1r.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 4 de març de 2010.
2n.-Autorització per constituir hipoteca sobre la concessió per a la construcció i explotació d’un complex esportiu amb piscina coberta.
3r.- Aportació de capital i nomenament de membres del Consell d’Administració de la societat municipal Malgrat Turisme SL.
4t.- Aprovació inicial del reglament de la galeria de tir de la caserna de la policia local de Malgrat de Mar.
5è.- Denominació de noves vies públiques del municipi de Malgrat de Mar.
6è.- Moció del GPM d’ERC per a la constitució del Senat municipal a Malgrat de Mar.
7è.- Moció dels GPM d’ERC, ICV-EUiA i CiU contra la jubilació als 67 anys.
8è.- Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 351 a la 550 /2010.
9è.- Precs i preguntes
 

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Capoyyyyy mea dicho un osei pio pio que no tienes cunt o conill de cerrar el pas de mar, porque te comen con patatas i viñolas de sorvete de llimona.
11.000eures de varrera.

Anònim ha dit...

Osti quin tufillu...que no veuen el telediario amb tots els que entren cada dia a la presó per fer xorissades?

Anònim ha dit...

La canalització de la riera de Malgrat en el seu tram a Can Feliciano ha tornat a reobrir ferides al ple de l’Ajuntament d’aquest municipi. Ahir de nou la tensió va tornar al plenari, en el tram de precs i preguntes, quan es va preguntar pel possible cobriment de la riera.

Dins la discussió la portaveu d’ERC, Teresa Verdaguer va acusar a l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy i a la regidora socialista Lluïsa Mérida d’aprofitar la seves posicions de regidores per votar a favor d’uns projectes, el de cobriment de la riera, que els han beneficiat.

Amb el cobriment de la Riera les dues regidores socialistes podran edificar ja que tenen un aprofitament urbanístic a la part del darrera de les seves cases particulars.

Verdaguer explicava, després de la sessió a Ràdio Palafolls, que normalment quan els regidors han de votar alguna decisió en la que hi tenen interessos, el més ètic és abandonar la sala i no votar.

A partir d’aquest comentari la regidora de CiU, Neus Serra, va recriminar a les dues regidores socialistes les seves votacions i tot plegat va desembocar en un nou episodi de tensió al ple.

L’alcaldessa va assegurar que el comentari li semblava miserable i va recordar que la possibilitat d’edificació li ve donat pel planejament antic i no pel cobriment de la riera. En declaracions a Ràdio Palafolls, Campoy ha explicat que quan es fa una acció global sempre hi ha una millora de l’entorn i creu que la intenció de l’oposició és insultar.

Tot plegat es va desencadenar per la previsió que en breu comencin les obres de canalització de la riera de Malgrat, unes obres que es van aturar per una protesta popular ara fa 3 anys i que es reprendran de forma imminent.

09.04.2010 – Ràdio Palafolls

Anònim ha dit...

Aquestes dues acabaran a la presó per corrupció, temps al temps.

Anònim ha dit...

Quina patètica justificació la que fa la Mérida pel cobriment de la riera. Els seus absurds arguments son un clar tractament d'imbècils a tots els malgratencs. Que vingui en endavant a parlar de reciclatge, biodiversitat, medi ambient i altres conceptes de sostenibilitat. Se'n pot anar a la merda directament des de ja!

Anònim ha dit...

La oposición y sus amigos se aberronchan contra el eeeeeeequipooo de goviernoooooo!

Anònim ha dit...

campoy es unainutil, pero tiene cogido al partido por el cuello y se hace lo que ella manda. Vale que elige a los tontos para que no le hagan sombra, pero al menos los elige y los elimina cuando no le bailan el agua.

Anònim ha dit...

.- No creo que reabra dudas, más bien las despeja.

Anònim ha dit...

Una cosa... La Neus Serra no hi srtirà també beneficiada..??? No viu pel barri? i en Lasheras també, no?

Anònim ha dit...

Jo no sé on viuen,però crec que ells no estan a favor del cobriment,és més,crec que han presentat un contenciós en contra.

Anònim ha dit...

Aquest parell han prevaricat i tard o d'hora un jutge ho confirmarà.