dimarts, 27 d’abril del 2010

A voltes en el cor s'adormen les paraules

Certament el 25A quedarà en el cor i el record de molts malgratencs com el dia en que, al marge del resultat obtinguts, s'han generat moltes, bones i noves il·lusions i sinergies de futur dins l'ampli teixit social del poble. Aquest teixit social creat, d'implicació per a l'assoliment d'un objectiu comú de construcció de país, no ha estat en va i, aviat, si aprofitem correctament aquesta dinàmica creada, com fruit madur, recollirem el guany de tant esforç i dedicació. N'estem absolutament convençuts d'aquest fet i en aquest objectiu hem de seguir bogant fermament fins la independència que ja s'albira a l'horitzó. Gràcies a tots els ciutadans que amb la seva simple participació i/o voluntariós treball en l'organització, ens allunyen d'un passat tediós, caspos i cromàticament gris i ens projecten a un ric futur acolorit i ple d'esperança. 

17 comentaris:

Anònim ha dit...

i tant que si Malgratot....que no et quedi el mínim dubte que ho aconseguirem!!!! No se si de aqui a 10,15,25 ó 50anys però de ben segur les properes generacions recordaran aquest 25A com a primer pas cap a un Estat propi.
Visca Catalunya Lliure!

mandrin

Joan Marti ha dit...

jajajajajajjaa estic segur que si hagués votat només 1 persona també haurieu dit que ha anat molt bé... jaja

Anònim ha dit...

Para el primero seguro que tu no lo ves o en zona camp de futbol

Anònim ha dit...

per el tercer,
Primer apren a escriure per que no s'enten res?!?
Segon, que vol dir (...lo ves o en zona...)
Tercer si no t'agrada fot el camp com tu dius i tots tan contens.

Apa siau xato..

mandrin

Anònim ha dit...

Al tanto reis, que el PSC va guanyar les darreres eleccions amb 2792 i ara s'han tret 1972: no hi ha tanta diferència. Jo no ho veuré però probablement els meus fills sí.

Anònim ha dit...

El seu objectiu a batre són els joves, els únics que no té comprats, manipulats ni atemorits, d'aquí venen les seves últimes declaracions a MC i R. malgrat. Per altre part, si el referèndum fos vinculant, i organitzat amb els mitjans habituals, obtindre 900 vots més és un objectiu plenament superable.

Anònim ha dit...

Mandrin que digo que como mucho lo veras en zona campo ( significa que en un nicho del cementerio) teas enterado o telo digo en catalá.

Anònim ha dit...

En can Pepé seguro que votaron todos que no con el callescuela a la cabeza

Anònim ha dit...

Los resultados, de dudosa limpieza y realismo (recordemos que los que organizan y cuentan los votos son los mismos separatistas, con "observadores internacionales" tan objetivos como gentes del mundo proetarra, Batasuna, etc, asi como de separatistas corsos, escoceses, occitanos, cachemiros o conchinchinos...)han sido realmente mediocres para el catalanismo: se suponia que tenia que haber votado separatismo el electorado de ERC y CiU, y ni de lejos !! Se han organizado, por otra parte, en la Cataluña mas nacionalista ,comarcal, catalanoparlante, y no en la Cataluña urbana, metropolitana, constitucionalista y castellanoparlante. En ciudades como Lérida fue a votar unicamente un 8% y en Reus un 14%. Hay partes de Cataluña donde el separatismo es, pues, casi exotico. El PP en el año 2000 obtuvo, el solo, mas de 800.000 votantes en Cataluña, y en las ultimas elecciones nacionales de 2008 le votaron mas de 600.000 catalanes.

Anònim ha dit...

Les vora de 500000 persones que ja han confirmat que són independentistes, actualment no tenen representació parlamentària... Això no pot continuar així. No malaguanyem la força que tenim. Calen polítics capaços i compromesos amb la independència

Anònim ha dit...

Per al del PP, millor que no parli gaire alt, que aquí els resultats no és que siguin gaire bons. Una tercera part dels que van anar a votar per la Independència...

Anònim ha dit...

je je dons PP avui en el ajuntament de malgrat 0 PATATERO, I VISCA LA MORTADELA LIGT

Anònim ha dit...

"Los resultados, de dudosa limpieza y realismo (recordemos que los que organizan y cuentan los votos son los mismos separatistas, con "observadores internacionales" tan objetivos como gentes del mundo proetarra, Batasuna, etc,"
Mira que s'ha de ser burro per argumentar manipulació per part de l'organització en el recompte i que puguent aquests afegir uns quants milers de vots per millorar la participació final no ho fessin. Aquest deu ser del PPE.

Anònim ha dit...

Ignorar la realidad es exponerse a ser atropellado por ella.

Atravesar la calle, en hora punta de circulación, abstrayéndose del tráfico, suele traer molestas consecuencias.


"Sin novedad, Señora Baronesa" es el título de una canción española muy celebrada en los años 40. Éstas son algunas estrofas:

¡José, José!: Aquí la baronesa.
¡José, José! Llamo para preguntarte
si en el palacio hay novedad.
[…]
¡No hay novedad, señora baronesa!
¡No hay novedad, no hay novedad!
Sólo pasó que anoche cayó un rayo
y del palacio hizo un solar.
Y que después, lo que quedaba
se lo ha llevado un huracán.
Por lo demás, esto es el paraíso.
¡No hay novedad, no hay novedad!


En la escena nacional se representa una tragedia, a la que pertenece un cuadro surrealista: la de un ignorante y sectario dirigente zoomorfo, mezcla de ave depredadora, avestruz y loro de repetición que, mientras todo se hunde, esconde la cabeza en tierra, mientras dice mecánicamente: "todo va bien", "todo va bien", jaleado por unos coros sindicales que desafinan gritando:

"Aumento del gasto.
¡Que sea exponencial!
Más gasto, más gasto.
Más gasto social".

Anònim ha dit...

Molt bona aquesta última intervenció. Talment el que passa a Malgrat.

Títol de la cançó: Zarzuela del electrodoméstico.
Baronesa: C. Campoy
José: A. Vega
Coros sindicales: PPOE en ple.

Anònim ha dit...

Increïble, però cert: l’equip de govern del nostre ajuntament ha decidit multar amb 900 euros a Malgrat Decideix per penjar uns cartells en unes faroles.

Anònim ha dit...

Pues que paguen por extremistas radicales y jordi publica esto