divendres, 23 d’abril del 2010

25A Independència SÍ o SÍ

Botifler: Personatge històric i digne de rebre una pluja de tomàquets. Va traïr els Països Catalans i es va posar al bàndol castellà durant la guerra de successió en busca de benefici propi. Des de llavors els Països Catalans no han tornat a ser el mateix.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc un botifler català i nestic molt content de sero. ¿Teniu algun prublema per ser tambe españols? gentuza!

Anònim ha dit...

De tomaquets o d'ous com vàreu llençar ahir a la façana de casa de la Conxita. Realment us retrateu a vosaltres mateixos fent aquests actes. Comparteixo l'adjectiu del post anterior per dir-vos-ho altre cop a tu malgratot i tota la comitiva que et segueix: Sou xusma!

Anònim ha dit...

Escribe bien el catalan so cateto.

Pep Masferrer ha dit...

Jo voatré QUE NOOOOOOOOO a la pu...t... independència dels collons! amb lo català que era jo, i lo que m'heu arribat a cremar amb l'obssessió política!!!! m'encanta ser espanyol! algun problema?

Pep Masferrer

Anònim ha dit...

Anaven armats amb ous i tomàquets? Està vist que són perillosos delinqüents als que cal seguir de aprop ja que munten manifestacions sense els corresponents permisos governatius.

Anònim ha dit...

Para el PEP ole tus ous no hace falta ser Español o catalan si no ser persona en loque realmente uno cree y defiende pero siempre respetando a los de mas, y lo de la fachada aposte ayer que despues de la tala de socas seguro que tenia la concha velasco por orden de valentin fuerzas y seguridad del estado. Valentin as fallado y tu puesto esta caducado si yo fuese la jefa teveo vendiendo billetes de rodalias.

Anònim ha dit...

Foteu-li conya si voleu, però vosaltres mateixos us retrateu. Sou quatre i els quatre de sempre, les families que conformen ERC i Iniciativa. A la resta ja ens cansa el tema i la vostra obsessió per la Conxita, perqué deixeu-vos d'històries la vostra obsessió és contra ella i no pas pel PSC o PPOE com volgueu dir.

Anònim ha dit...

Dos partits feixistes i nacionalistes españols governant de la maneta i enculant tot rastre de catalanitat i catalans que troben al seu pas. Que bonico, és al·lucinant això!!!!

Anònim ha dit...

"Campoy denuncia que alguns professors manipulen els alumnes de l’IES Ramon Turró per posar-los en contra de l’Ajuntament"

Més li valdria haver anat a l'institut, ara no diria tantes ximpleries.

Anònim ha dit...

9. Quina falta de transparencia i d'hipocresia tot plegat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.