dimecres, 21 d’abril del 2010

Cara dura, dura i dura

 Mira que se n'ha de ser de miserable, xulo piscines i mangant professional, per fer aquestes declaracions tenint com a aval la magna obra de govern duta a terme per aquesta oprobiosa secta del PPOE al llarg dels darrers tres anys i que tots els malgratencs coneixem amb pels i detalls. PALLASSOS!!!
  

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Creieu que a tot aquest desgavell municipal se'l podria denominar com a DICTADURA DEMOCRÀTICA DEL SEGLE XXI?

Esperant la vostra resposta.
Ben cordialment.

Un malgratenc emprenyat.

siau

Anònim ha dit...

Queda claro que es dictadura pura y dura el problema es que vosotros los catalanes no creeis en esto como lo hace el ERC y todos.

Anònim ha dit...

Tot aquest modern sistema democràtic l'únic que ha fet possible al nostre país, després de sortir de la dictadura ha estat el de perpetuar els privilegis d'uns pocs i el sorgiment de màfies al seu voltant, com la del PSOE. Mireu, el Samaranch, d'aixecar el braç el dia abans de la mort del dictador va reconvertir-se en demòcrata de tota la vida, com molts d'altres varen fer. El que ara tenim, en son les escorrialles d'un sistema corrupte en els seus fonaments que l'únic que ha fet ha estat el modernitzar la misèria per que tot segueixi igual, tal i com va pronosticar l'Arias Navarro de perversa memòria al seu moment.
Malgrat n'és l'arquetip d'aquesta perversa dinàmica.

Anònim ha dit...

A Malgrat de Mar, com a la resta de municipis catalans, l'alcalde/alcaldessa és escollit/da a través de les urnes i mitjançant el vot que democràticament han dispositat els ciutadants i ciutadanes de Malgrat de Mar. De quina dictadura en parleu?

Anònim ha dit...

Han tallat els arbres de la riera?

Anònim ha dit...

queremos ver el escrito del PPC!!!!!!!!!!! Seguro ca sido echo por el follarin!!!!!!!

Anònim ha dit...

El video de malgratconfidencial, el ultimo que la verdague presenta un escrito al cap de la policia y los tres monos de espalda es para darle un premio a los monitos.

Anònim ha dit...

La Motserrat Nebrera tenia que publicar su libro hoy en malgrat de mar a les 20h en la coperativa y biblioteca municipal. Pero la dirección del ayuntamiento no a dado autorización. Sr Marcelo Gomez deje de hacer el payaso y no semeta en ningun moviento el cual nosea PP Facha, sabemos que es pertegas pero tambeien que tiene una baja de la Seguridad Social por loco pero cuidado que la locura llega hasta que pare y te partan el careto.
Di al pueblo de malgrat toda la industria sumerjida que tienes y se loentas a tu primo juez de salamanca, payaso.

Anònim ha dit...

no li poseu més la barretina bermella a la xarnega de merda, és vergonyós!!!!!