dissabte, 3 d’abril del 2010

Turisme celtibèric

De nou ha tornat la primavera i amb ella han retornat les al·lèrgies de tota mena, no només les del pol·len, que de segur patirem els propers mesos gràcies a l'ingent tasca realitzada per la regidoria de turisme i la seva espectacular gestió. Tres anys de total inactivitat i vet aquí que al despertar de la letargia pareixen, brillants com són, la brillant idea de revifar el turisme amb una irresistible oferta, en exclusiva, pensada per fer-nos arribar militars jubilats de tota España, col·lectiu que, si alguna cosa no tenen en compte a l'hora de viatjar, és el preu de l'estada, donada la seva alta capacitat adquisitiva fruit de l'elevat sou que tenen al retirar-se.
Com que la cosa d'entrada no promet i els 200.000 tríptics amb els preus fixats per dos anys ja estan fets, els creadors de la campanya ara insinuen que l'oferta també pot fer-se extensiva als grups acompanyants de majorettes, bandes, grups esportius i agermanaments diversos. És a dir, que ens vindrà, per variar, un turisme de gama alta inèdit fins avui, per fruir de l'elevat grau de qualitat que nosaltres els hi oferim i què de segur valoraran en la seva justa mesura, no en va, tenir tant de vi com es vulgui en el menjar, per molt a granel que sigui, és una raó de pes i molt bàsica per captar turisme de qualitat, com ho és també, el fet de ser ostentosament atesos per les més altes autoritats municipals a l'arribada -no sabem si amb xeflis inclòs de benvinguda-.
Gràcies a l'àrdua labor de tant cervell, privilegiat i pensant com tenim, ens adonem que el turisme és una indústria en què cada cop es nota més la indústria i menys el producte.
Encara resultarà que el sector de l'hostaleria hi perdi cales i siguem tots nosaltres els que haurem de pagar finalment -i via apujada d'impostos- les pèrdues ocasionades per tant brillant oferta turística, adreçada especialment a la genuïna fauna celtibèrica nacional.
Enhorabona!, amb aquesta espectacular estratègia industrial han desvetllat l'interès de molta gent per conèixer Malgrat i l'han situat clarament en el mapa com a destí preferent del turisme militar.
Que tinguem sort!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tanta tirria els hi tens, demana que canviin el nom del carrer del caporal Fradera

Anònim ha dit...

Això de traginar ramats d'ex-militars i concentrar-los en un punt concret del territori és una genial idea que espero passi desapercebuda pels partidaris del mal rotllo i la inestabilitat política nacional.

Anònim ha dit...

Malgrat tots !!!
Com a malgratenc que em guanyo la vida durant la temporada turística us haig de dir que no us entenc. Des de quan heu preguntat, vosaltres, periodistes investigadors de camp com sou, a què es dediquen els milers de turistes que vénen al nostre poble a què es dediquen? Que són militars? I??? Mentre vinguin a Malgrat, ens coneguin, prenguin un cafè, un gelat ... o comprin alguna cosa a qualsevol de les botigues del poble, que es dediquin al què vulguin. El que interessa és que vingui gent.
Que més endavant venen nudistes, o col·lectius gays? Doncs que vinguin també. O aquests tampoc us agraden? Potser preferiu barratinaires botifarreros amb un entrepà amb pa i tomàquet i amb una bota de vi sota l'aixella?
Senyors, rumiem un mica i posem-hi seny. És que uns són millors que uns altres abans de que arribin a casa nostra?
Qualsevol persona que entra a casa meva amb un bitllet per pagar-me, mai li demano explicacions sobre el seu ofici, partit polític o qualsevol de les històries que s'entreveuen en el vostre "ridícul" escrit.

Anònim ha dit...

Ala! i no las censurat Malgratot?

Anònim ha dit...

Vaig flipar neng. Y lo agusto que me quedé!!!
Es debia despistar. Tots som humans