dimecres, 14 d’abril del 2010

Cofoisme pro-actiu

Aquí tenim l'última intervenció a “ràdio caspa, la meva” del regidor Valentín, expert en convivència, seguretat ciutadana i mobilitat, fent la complaent valoració d'actuacions de la seva regidoria sense passar cap angunia ni rubor, com bé justifica al final de la seva intervenció amb el literal “no hem pogut fer mes, ho sento!
És tot un luxe comptar al nostre poble, i al nostre servei, amb abnegats i sobrats ciutadans com ell que es desviuen per servir a la comunitat amb tant altruisme i dedicació al socialisme més científic i rigorós com es desprèn de les seves paraules.
Convivència: ha aconseguit aglutinar al seu entorn tota una amalgama d'urbanitas sense veu, però amb vot, complaents amb el lema de “menja, calla, però vota”, també anomenada “Convivència PPOE”.
Seguretat ciutadana: els robatoris, actes vandàlics i incivics que podem veure a les imatges que us mostrem, així com la última lamentable intervenció de la policia en l'afer “camp de tir” i la més recent encara imputació de quatre agents en el cas Soler, creiem que parlen per si mateixes de les grans tasques realitzades en aquest àmbit per una policia municipal amb una moral tant íntegra i professional que pel mòdic cost de 1000 € l'any -una paga extra-, fins i tot cuiden de la conservació de l'uniformitat i de no causar injustificadament absentisme laboral. Qui sap si per una altre prima de la mateixa quantitat, s'avindrien a patrullar a peu pel poble a més de fer-ho en cotxe, el que ja seria tota una encomiable proesa de professionalitat i servei.
Mobilitat: seguim voltant i revoltant d'una manera compulsiva per tot el poble sense cap esperança de millora. Ni tan sols els ciclistes s'atreveixen a sortir davant les marrades que es veuen obligats a realitzar per retornar al seu lloc de partida. Ens tranquil·litza saber que el Pla Integral de Mobilitat ha estat realitzat per un reputat gabinet d'urbanistes de la, com no!, Diputació i que amb la valuosa aportació de l'expert en seguretat viaria Ole Thorson, passarà en el futur a ésser estudiat en tot el món com a arquetip de com no s'han de fer les coses per evitar el cabrot unànime de tota la ciutadania. Almenys tant d'esforç i sacrifici haurà servit d'alguna cosa en benefici del progrés i de nou tornarem a ser pioners en quelcom.
Com veiem, una perla de regidoria i gestió la del Sr. Valentín Rodríguez.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo mejor que usted puede hacer es cerrar este blog, solamente un cobarde, una persona sin cultura, un fracasado, un don nadie se esconde detras de un bloc y se pone a escribir, criticar y difamar a una de las mejores POLICIAS LOCALES de Cataluña y sus numeros y estadisticas lo demuestran. Cierra el bloc ya ....

VIVA FRANCO Y ARRIBA ESPAÑA

Anònim ha dit...

Vatua l'olla!, quanta feina cal fer encara per eliminar la resistent cepa de virus franquista que transita per Malgrat camuflat anònimament de feixisme totalitarista.

Anònim ha dit...

Aquets 1 er anonim es dun policia local,i no nomes ni ha un de poñicia local amb aquesta ideoligia extrenista,precisament son aquets els que deixwn en mal lloc els altres que per sort son la majoria i fan be la feina.Per cert un daquest extremistes es caporal.

Anònim ha dit...

Tot quadra a la perfecció. La policia fa una memòria interna d'actuacions i activitats. Paralelament l'ajuntament es desborda en elogis per la gran feina realitzada pel cos policial. El poble no té ni criteri ni opinió al respecte, tan sols té les dades aportades per la memòria i el Butlletí Municipal. Qui discrepi, pel que veu en el seu dia a dia a Malgrat, de la valoració feta per les autoritats, que sàpiga que serà estigmatitzat i assenyalat per mèrits propis com a desgraciat, fracasat, inculte, enze, ignorant,... un perfecte malgratot en definitiva.
Una forta ovació a la endogàmia perfectament interpretada per les dues institucions esmentades.

http://www.ajmalgrat.es/actualitat/noticies/Darrer-numero-del-Butlleti-Informatiu-/view?searchterm=None

Anònim ha dit...

Tenim una gran Policia i uns bons Policies, respecteu les seves idiologies, o potser es millor aguantar que et plantin una mesquita al costat de casa teva veure que el 70 % dels delictes entre petits furts i robatoris son per gent de raça magrabi, amb aixo no t´hi poses Sr. de MALGRAT TOT, potser ets com ells, mig MORO ?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No tenen desperdici les declaracions de la regidora de medi ambient Mª. Lluisa Mérida al darrer número de la revista "Café amb llet" on deixa clar que no sap res de res , no regeix res i a sobre està encantada de la vida de cobrar per donar aquesta lamentable imatge i servei al poble de Malgrat.
Diuen que té estudis superiors o és una llegenda urbana?

http://www.cafeambllet.com/press/?p=8250

Anònim ha dit...

Merida el Valentin es el ultin pos, te esta haciendo el llit.

Unknown ha dit...

Las vacas del pueblo se an escapau riau, riau. y adicho el alca.......

Anònim ha dit...

Y los de esquerra la han cagao riau,riau, y una leche han recaudao riau,riau.
Proximes eleccions municipals... per culpa vostre ERC el PPOE com vosaltres dieu, malloria absuluta! feu una politica neta home ja está bé!.

Anònim ha dit...

Riau riau,el gandúl del Soler riau riau!

Anònim ha dit...

avui fa una bona nit per anar a la "Boadella", o per anar a pendre una copa a Cala Banys. No toquis els "dallonssis" amb el tema de l'independència al carrer i que les consultes es fan per vosaltres!!!!! Més aviat serà que gràcies a la vostra actitud hi ha hagut UNA REACCIÓ BRUTAL DE REBUIG PER TORPES I APOLTRONATS, i qualsevol Patriota ho sap a hores d'ara. Salut,

Anònim ha dit...

Vols dir, qualsevol patriota espanyol, oi?

Anònim ha dit...

El 11:03 que dices tu sabes que significa ser Español?
Recordad que ser Facha es ser del F.C.Barcelona,castellano y con dos cojones.