dijous, 28 de maig del 2009

Senzillament catàrtic!

Embargats per una indescriptible i atípica sensació de plaer i també de tranquil·litat després d'assolir el primer triplet de la història del F.C. Barcelona, així com de l'estat espanyol, volem agrair al nostre club i a totes les persones que en formen part, l'enorme esforç dut a terme al llarg d'anys i anys a fi d'assolir aquesta irrepetible i titànica proesa, molt especialment al que ha esdevingut ja, per merescuts mèrits propis: gran mestre Guardiola. Ens manca pitet per recollir tanta baba. Senzillament catàrtic!
Com que no ens serà possible de veure acomplerta l'estrafolària aposta feta pel culer de pro Quim Monzó en la seva columna diària de La Vanguardia, aquí podeu comprovar, pobre home, com hauria quedat d'haver fallat en la juguesca.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Què trist ha de ser despertar-se en un pais feliç i sentir que no hi pertanys.

Anònim ha dit...

Sàvia i bonica reflexió la teva, no es pot desvincular la política de l'esport, més quan tens un president executat en la teva història i un rast d'actituds mafioses cap al nostre club al llarg de molts anys.

Anònim ha dit...

Comparteixo la vostra opinió, però deixeu-me també que doni les gràcies als molts amics seguidors del Real Madrid que des d'ahir al vespre m'han felicitat (al marge de les qüestions polítiques).
Gràcies per ser senyors quan toca.

PERE

Anònim ha dit...

I el borbó i el mentider a primera fila del palc, quan ahir no hi havia ningú de la seva nació a Roma. Bé, sí, en Montilla...

Anònim ha dit...

Si, el MOntilla va anar-hi a parlar i fer broma del finançament. Es veu que és un tema que fa gràcia i tan senzill que es pot discutir a la tribuna d'un estadi. El que s'ha de veure!